Muuta tarina itsestäsi ja elämäsi muuttuu

Kerrotko itsestäsi rajoittavia tarinoita, jotka eivät ole totta?

( Lopussa linkki videoon )

Me ihmiset kerromme helposti itsestämme ja elämästämme tarinoita, jotka ajavat meidät tuntemaan itsemme ahdistuneiksi, onnettomiksi, epävarmoiksi ja voimattomiksi. Kuten:

  • Olen tehnyt jo valintani tässä elämässäni. Mitä voisin tehdä enemmän?
  • En voi olla koskaan täysin onnellinen, koska elämä on kuitenkin epäreilua ja palauttaa minut maan pinnalle.
  • Olen sotkenut asiani. Talouteni on kuralla. Sinnittelen vain elämässä eteenpäin.
  • En ansaitse menestystä ja onnellisuutta koska….
  • En ole tarpeeksi hyvä, epäonnistun kuitenkin.
  • Jne…

Sinä voit vapautua näistä tarinoista, kun päätät että nyt riittää. Nämä tarinat eivät ole totta, vaan pelkkää uskomusten virtaa itsestäsi ja elämästäsi!

 

Olen itse ollut helposti ahdistuva ja arka luonteeltani läpi elämäni. Vasta aikuisiällä aloin ymmärtää lapsuudesta asti kannettuja taakkojani ja tarinoitani. Olin hirvittävän miellyttämishaluinen ja katselin itseäni ulkoapäin, jolloin tunsin itseni hyväksytyksi muiden kriteereiden kautta. Lopulta, kun taakka kasvoi liian isoksi kantaa, masennuin ja tunsin itseni rikkinäiseksi. En pystynyt selviytymään näistä valtavista pelon tunteista ja epävarmuudesta oman kroppani ja pään sisällä.

et voi paeta vankilaasi, ennenkuin tunnistat olevasi itse vankila.

Minun oli tutustuttava itseeni uudestaan ja rakennettava lähestulkoon kaikki alusta asti uusiksi. Rikottava vankila ja sitouduttava elämään onnellisuudessa ja vapaudessa. Mikä ei ole aina helppoa ja itsestäänselvyys. Muuttua kärvistelijästä kuningattareksi. On helpompaa usein jatkaa tyydyttävää elämäänsä, johon kuuluu ahdistuneisuus ja pelot. Niistäkin voi tulla turvallisia normitunteita ja silloin koko elämäntehtävä on hukassa.

Usein juurikin elämän kompastuskivet ovat opaskylttejä oikeaan suuntaan. Kun opit tulkitsemaan näitä kompastuksia ja ” vääriä reittivalintoja ” elämässäsi, ne ovat suurimpia opasteita syvään itsetuntemukseen ja omaan kasvuprosessiin elämänpolullasi.

Tein sinulle 20 minuutin minivalmennuksen oman elämäntehtävän selkiyttämiseen ja omassa voimassa elämiseen. Kerron siinä 3 tärkeää johtolankaa, jonka avulla voit luoda syvemmän yhteyden itseesi ja kohti onnellisempaa elämää.

Katso video:

TÄÄLTÄ

 

 

 

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply