Raakaravinto vei sydämeni jo vuosia sitten herkullisuudellaan, terveydellään ja aivan uudella tavalla valmistaa ruokaa. Olen opiskellut raakaravinnosta lähes "kaiken" ja toteuttanut intohimoani mm. järjestämällä raakaruokakursseja ja toiminut eri työväenopistoissa opettajana. Tänä päivänä kurssitan myös vegaanista ruoanvalmistusta ja minusta on upeaa yhdistää sekä raakaruoka- että vegaaninen ruoanvalmistus.

Tässä pieni juttu minusta Elävä raakaravinto- yhdistyksen lehdessä marraskuussa 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kysy raakaruokakursseja kotiin, työpaikalle, polttareihin...

Haluaisitko koota porukan vaikkapa omaan kotikeittiöösi tai työpaikallesi ja oppia valmistamaan ihania raakaruokaherkkuja? Satumaisen elämän suositut kokkauskurssit ovat täyttyneet vuosi toisensa jälkeen ja kurssilaiset ovat saaneet mahtavan määrän tietoa tästä uudistavasta ja energisöivästä ruokavaliosta.

Kursseillani on aina hauska ja vauhdikas pöhinä. Kurssilaiset saavat mukaansa tuhdin reseptiikan sekä tietenkin täyden vatsan!

Miltä maistuisivat:
- Supersuositut kesähampurilaiset
- Täyteläinen pinaatti quiche
- Mausteinen thai- pastasalaatti
- Hurmaava kerrosmoussekakku

Iltaan kuuluu kattava teoriaosuus, jossa käydään läpi raakaruoanvalmistuksen perusteita, sekä ruokavalion terveysvaikutuksia. Mukaan kotiinvietäväksi saat reseptiikan ( sekä sähköpostiin raakaruokainfoa ) ja jäljelle jääneitä ruokia. Kurssin kesto n. 3 tuntia. Ota mukaan oma esiliina ja rasioita kotiinviemisiä varten.

Kurssin hinta:

Satumaisen elämän kurssikellarissa 69 € / hlö( sis alv. 24% )

Ulosvietynä 79 €/ hlö ( sis.alv. 24 % )

KIINNOSTUITKO?

Kysy kursseja: info@satumalinen.fi

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin