Raakaravinto vei sydämeni jo vuosia sitten herkullisuudellaan, terveydellään ja aivan uudella tavalla valmistaa ruokaa. Olen opiskellut raakaravinnosta lähes "kaiken" ja toteuttanut intohimoani mm. järjestämällä raakaruokakursseja ja toiminut eri työväenopistoissa opettajana. Tänä päivänä kurssitan myös vegaanista ruoanvalmistusta ja minusta on upeaa yhdistää sekä raakaruoka- että vegaaninen ruoanvalmistus.

Tässä pieni juttu minusta Elävä raakaravinto- yhdistyksen lehdessä marraskuussa 2017.

  Tammikuun 2018 kurssit varataan nyt!

KATSO UUDET RAAKALEIVONNAN KURSSIT ESPOOSSA.

ERIKOISKURSSI RAAKARUOAN JA VEGAANISTEN HERKKUJEN MAAILMAAN!

JYVÄSKYLÄ, MIKKELI

Kurssien joululahjahinnat voimassa 15.12. saakka!

 

Vegaanikokkausta kurssi, Jyväskylä / Mikkeli:

Tällä kurssilla yhdistyvät kaikki ne elementit, mitä olet etsinytkin kasvisruokakokkailusta sekä vegaaniruokavalion ja raakaravinnon maailmasta. Pääset kokeilemaan sekä raakaruokien, että lämpimien vegaanisten ruokien valmistusta Satumaisen elämän rakastetuilla luottoresepteillä.

 

Raakaleivonnan kurssi, Espoo:

Olemme kokanneet ja leiponeet Satumaa Organicsin kellarissa vuodesta toiseen suosittuja raakaruokaherkkuja ja raakaruoan ystävien ei tarvitse pettyä alkavanakaan vuotena! Uusia reseptejä on luvassa ja uusiin raaka- aineisiin tutustumista raakaleivonnan maailmassa. Tällä leivontakurssilla valmistetaan myös suolaista tomaatti- mozzarella pizzapiirasta, joten ihan pelkässä luomuhunajaähkyissä ei tarvitse kotiin lähteä! Opettelemme myös Irish Moss- hyytelön valmistuksen, jolla loihditaan uskomattoman samettinen lopputulos raakakakkuihin.