Unelmien Polkua uudistetaan!

 

Löydä omat voimavarasi ja tutustu sielusi suunnitelmaan. Saatat löytää aivan uuden elämäntehtäväsi, joka on aina ollut olemassa, mutta arjen ja järjen ääni eivät ole antaneet sen puhjeta eloon.

Meillä kaikilla on täällä maapallolla oma erityinen tehtävämme ja sinun erityinen, jumalainen tehtäväsi on sinetöity sydämeesi. Se tehtävä, sinun unelmasi, on vain yhden lukon aukaisun päässä. Tarvitset siihen lukkoon työkaluja jotka avaavat sinussa blokkeja ja jumeja, jotka ovat muodostuneet mielesi tasolle jo hyvin varhain.

Avaudu ja antaudu omalle henkiselle matkallesi!

Lupaan, että matka on kokemisen arvoinen. Kun alamme työstämään omia loputtomalta tuntuvia estoja, blokkeja ja purkamaan mielen kerrostumia, ainoastaan tällä tavalla pääsemme lähemmäksi omaa sielun tehtävää ja korkeampaa viisautta. Pääsemme nousemaan egon, eli mielen luomista uskomuksista ja peloista pois.

Vastaanota ihmeitä, eheydy ja elä rikkaampaa elämää!

Olen niin monta kertaa todistanut tämän saman prosessin. Kun ihminen on valmis laskemaan aseensa ja ottamaan vastaan universumin oppeja, tapahtuu eheytymisprosessi joka mahdollistaa muutoksen. Avainasemassa on antautuminen ja omien pelkopohjaisten uskomusten ja tunteiden vaihtaminen rakkaudellisiin ajatuksiin ja tunteisiin. Helppoa? Ei toki. Tämä prosessi vaatii pitkän työstämisen, mutta MUISTA, ihmeitä tapahtuu koko ajan ja ihmeitä kuuluu vastaanottaa JOKA PÄIVÄ!

 

Opit luomaan elämääsi rakkaudelliselta pohjalta aina vain eteenpäin ja eteenpäin!

Se mitä tunnemme tänään ja millaisia ajatuksia valitsemme tänään, luo huomiselle pohjaa. Kun olemme negatiivisuuden kierteessä, sille tunteelle ei meinaa tulla loppua. Opit valitsemaan kiitollisia, uutta pohjaa luovia tunnetiloja joka päivä. Luot uutta tulevaisuuttasi joka päivä.

TULEVAISUUTESI KUULUU OLLA VALOISA JA KAUNIS.

 

 

 

https://youtu.be/aaqY41uIbvQ

Unelmien polku on ollut erittäin hyvä kurssi, se on avannut ajatteluani, minä olen alkanut puhdistautua syvältä, avannut silmät. Haluan kertoa sinulle tavoitteeni;” MInusta tulee yrittäjä” Satu, tässä laivassa en tunne pakkoa, puristusta enkä sitä täytyy yrittää vaan minua naurattaa, lapsenomainen into, kyyti on lempeää asiat soljuvat, hassuja yhteensattumia, tunnen vahvaa lämpöä olen löytänyt suuntani haluan olla paras ja kehittää itsestäni alani parhaan. Minä selviän!!! Matkani vasta alussa, mutta rohkeasti lähden etenemään ja rakentamaan unelmaani johon uskon 200%:sti. MINÄ ONNISTUN!!
Alusta asti olen tiennyt nimesi lukiessa, sinä olet minulle ollut oikea suunnannäyttäjä, sydämellinen kiitos!❤
Minna

Kerrotko itsestäsi rajoittavia tarinoita, jotka eivät ole totta?

Me ihmiset kerromme helposti itsestämme ja elämästämme tarinoita, jotka ajavat meidät tuntemaan itsemme onnettomiksi, epävarmoiksi ja voimattomiksi. Kuten:

 • Olen tehnyt jo valintani tässä elämässäni. Mitä voisin tehdä enemmän?
 • En voi olla koskaan täysin onnellinen, koska elämä on kuitenkin epäreilua ja palauttaa minut maan pinnalle.
 • Olen sotkenut asiani. Talouteni on kuralla. Sinnittelen vain elämässä eteenpäin.
 • En ansaitse menestystä ja onnellisuutta koska….
 • En ole tarpeeksi hyvä, epäonnistun kuitenkin.
 • Jne…

Sinä voit vapautua näistä tarinoista, kun päätät että nyt riittää. Nämä tarinat eivät ole totta, vaan pelkkää uskomusten virtaa itsestäsi ja elämästäsi!

Oletko valmis muuttamaan tarinasi?

Tämä valmennus voi täysin muuttaa käsityksesi itsestäsi, elämästäsi ja menneisyydestäsi. On täysin mahdollista, että tämä valmennus auttaa sinua tuntemaan itsesi onnellisemmaksi, vapaammaksi ja innostuneemmaksi elämästä kuin koskaan ennen.


Haluatko sinäkin?

 • muuttua sekä fyysisesti että henkisesti kärvistelijästä kuningattareksi.
 • etsit intohimoa ja tuulta purjeisiin löytää oma elämäntehtäväsi.
 • kaipaat vahvistusta henkiseen hyvinvointiin ja keho- mieli- sielu- yhteyden löytämiseen.
 • olet valmis vastaanottamaan runsautta elämääsi.
 • haaveilet hyvinvointiyrittäjyydestä.
 • haluat löytää sisäisen valotyöntekijäsi.
 • oppia manifestoinnin salat.
 • oppia erilaisia sisäisten blokkien ja rajoitteiden purkamista.
 • haluat tietää lisää kasvisruokavaliosta ja Raw food- ruokavaliosta.

Hei Sinä Ihana!

Mahtavaa että olet täällä! Mikään ei ole sattumaa, universumi ei vaan toimi niin. Uskon, että olet täällä siksi että sinulla on jotain upeaa tarjottavana maailmalle ja ennenkaikkea itsellesi. 

Sinä?

Olet keskellä elämänkaaosta, jossa tunnet että mitä tahansa teetkin, kierrät vain kehää ja keräät itsellesi vastoinkäymisiä?

Olet kehittänyt itsellesi addiktion esimerkiksi sokeriin ja alkoholiin ja tiedät että addiktiosi estävät sinua elämästä täyttä elämää ja toteuttamasta unelmaasi?

Harjoitat päivittäin meditaatiota, toistat affirmaatioita ja luet läjäpäin self help- kirjallisuutta, mutta mitään ei tapahdu?

Haluat oppia enemmän enkeleistä ja valon auttajista ja kuinka he voivat auttaa sinua elämässä eteenpäin ja kohti unelmaelämää?

Tiedät että oikeat ravintovalinnat vaikuttavat valtavasti myös henkiseen kehittymiseen ja vastaavasti taas huono ruokavalio tukkii kehoa ja mieltä?

Tiedät että salaisuus unelmaelämän luomiseen piilee itsensä rakastamisessa, mutta mitä jos peilistä katsoo päivästä toiseen tyyppi jota ei pysty rakastamaan?

Minä!

Haluan tarjota sinulle työkalut muutokseen, jossa kasvat ihmisenä, yksilönä ja löydät oman voimasi.

Haluan näyttää sinulle tien varjosta valoon. Iso muutos eheytymiseen jonka olen mahdollistanut itselleni, on mahdollista myös sinulle!

Opetan sinulle mitä tarkoittaa vetovoiman laki ja miten se toimii ihan meille kaikille. 

Opastan sinua löytämään lohtua, opastusta ja johdatusta enkeleiltä ja rohkaisen sinua avaamaan enkeliyhteyttäsi.

Opetan sinulle ne askeleet, jotka muuttivat minun elämäni suurenmoiseen suuntaan. Sinäkin pystyt siihen.

Autan sinua muuttamaan ajatus- ja toimintamalleja ruoan suhteen ja kuinka voit vapautua addiktioista.

Ravintovalmennan sinut ruokavalion pariin, joka uudistaa, hoikentaa ja vie ruokailutottumuksesi aivan uudelle tasolle.

Minun avaimeni muutokseen on yhdistää ravinto, henkiset työkalut sekä vahvistavat harjoitukset, jotta saadaan elämänmittainen muutos aikaan.

  

 

Olen Satu Malinen, valmentajasi ja mentorisi.

Unelmien tie on valmennuksistani rakkain. Siinä yhdistyvät kaikki ne elementit joita olen oppinut elämän kovassa koulussa. En pystyisi jakamaan tätä tietoutta ellen olisi itse oppinut ja kokeillut kaikkea kantapään kautta. Nyt haluan, että sinä onnistut luomaan elämääsi enemmän onnellisuutta, onnistumisia, unelmien toteutumista, runsautta ja etenkin vapautta. Unelmien tie ei ole koskaan suoraviivainen, vaan välillä hyvinkin sotkuinen ja monttuinen polku. Vaatii hurjan paljon omistautumista, kärsivällisyyttä, lempeyttä, erilaisia harjoituksia ja loputonta itseensä uskomista, jotta voi vapautua oman mielensä kahleista ja rajoituksista. 

Mutta se on mahdollista! Tämä valmennusmatka on koottu niin, että sinun ei tarvitse käydä samoja kompastuspolkuja ja virheitä läpi niinkuin minä. Seuraat vain ohjeitani ja Unelmien tie odottaa sinua.

Ethän pienennä itseäsi ja sitä mitä voit saavuttaa elämässäsi. Työstetään yhdessä pelot pois ja avaudutaan vastaanottamaan Unelmaelämä!

Rakkaudella, 

Satu

Certified Holistic Health Coach

LCF Life Coach

Ravitsemusteknikko

Rautainen ruoan ja ravitsemuksen ammattilainen

 

 

Mitä Unelmien polku- verkkovalmennus antaa sinulle?

Tämä valmennus on sinulle joka olet avoin ja halukas muuttamaan elämäsi suuntaa kohti omia unelmiasi. Ihan tosissaan. Unelmat pitävät meidät vireinä ja antavat toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

Mitä jos oikeasti Iso Unelmasi toteutuisikin?

Miten elämäsi suunta muuttuisi, kuinka näkisit tämän jälkeen itsesi? Minun kokemukseni mukaan unelmien toteen työstämiseen tarvitaan loputtomasti kärsivällisyyttä, pitkää pinnaa, aina uudeelleen ylös ponnistamista ja ennenkaikkea Uskoa omaan Unelmaan.

Olen koonnut sinulle huikean paketin matkallesi kohti Unelmaasi. Kurssin aikana työstämme pelkojasi ja unelmasi toteutumisen kannalta haitallisia ajatusmalleja, jotka ovat yleensä suurin syy että emme pysty elämään täyttä ja onnellista elämää.

Puhallamme Unelmasi kipinän eloon. Kipinän roihahtamiseen tarvitset voimakkaita ja intensiivisiä työkaluja. Lisäksi mielesi ja kehosi täytyy olla virkeä, jotta jaksat työstää asioita sinnikkäästi eteenpäin.

Oletko valmis Ihana Nainen ottamaan ratkaisevan askeleen kohti Unelmaasi?

Osa 1.

Oman unelman selkiyttäminen ja alkukartoitus.

Mikä on sinun tilanteesi mistä lähdetään etenemään? Käydään läpi asioita jotka ovat tällä hetkellä elämässäsi pinnalla ja ovat läsnä raskaina energioina.

Mikä on sinun unelmasi?

Onko se uusi työ? Hyppy yrittäjyyteen? Lisää rahallista runsautta? Vai mikä?

Mitkä asiat estävät unelmasi toteutumista? Oletko itse oman unelmasi esteenä? Oman kokemukseni mukaan, me ihmiset itse rakennamme aika hurjan puolustusjärjestelmän joka estää elämästä elämää täysillä ja nauttimasta kaikesta runsaudesta mitä olisi mahdollista saavuttaa.

Ensimmäisellä viikolla luodaan vahva pohja unelmallesi ja vahvistetaan sydänyhteyttäsi ja työstetään mielen blokkeja.

Sinulla saattaa olla myös addiktioita, jotka estävät sinua kukoistamasta ja viemästä elämää sille tasolle jossa olet onnellinen.

Ensimmäisellä viikolla tapahtuu mahdollisesti jo vahvoja irtipäästämisiä. Opetellaan myös sietämään epävarmuutta ja kurkistetaan uteliaasti omia varjoja.

Vahvan pohjan rakentaminen unelmien polulle, on kuin unelma olisi jo puoliksi saavutettu!

Pohjan rakentamiseen tarvitaan oman voiman valjastaminen. Annetaan positiivisen energian virrata sisään. Ei pakoilla, eikä vastustella mielen vastustusta, vaan opitaan elämään egon kanssa. Pohjan rakentamiseen liittyy myös maadoittuminen. Käymme kurssin aikana läpi asioita, jotka voivat helposti nostaa mielen liiankin kevyeksi, joten opettelemme maadoittumaan ja pysymään turvallisella polulla koko kurssin ajan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osa 2.

Valonauttajat tukenasi.

Muista aina pyytää ja lähettää rukous, niin että toiveesi kuullaan.

Miksi ja miten enkelit ovat niin vahvasti mukana unelmiesi toteutumisessa?Ihminen on kautta aikojen hakenut yhteyttä, turvaa ja lohtua enkeleiltä. Tässä epävarmuuden ajassa enkelit tuovat oman panoksensa sinun hyvinvointiisi, omaan vahvuutesi ja viisauteesi. He auttavat sinua kukoistamaan ja kasvamaan yhdessä unelmasi kanssa!

Opit pyytämään enkeleiltä apua ja tutustumaan heidän hienovaraisiin viesteihinsä. Sinussa on selvänäköisyyden lahja ja puhallamme sen eloon! Vahva enkeliyhteys ja henkinen kasvu vauhdittaa unelmasi toteutumista!

Miten enkelit pystyvät siis auttamaan sinua näinkin tärkeässä asiassa? Eikö enkelit ole vain kevyttä energiaa?

Enkeleiden energia on kevyttä, puhdistavaa ja aina ehdottoman positiivista. Monesti meillä ihmisillä saattaa olla selittämätön paha olo, mutta emme löydä siihen järkevää syytä. Kun vihdoin pyydät enkeleiden apua, saattaa tapahtua ratkaiseva muutos parempaan. Enkelit vain odottavat että pyytäisit heitä auttamaan.

Enkelit eivät voi puuttua elämäsi kulkuun, he odottavat että annat heille luvan tulla elämääsi ja auttaa sinua. On siis erittäin tärkeää, että meillä on enkeleiden apu tässä tärkeässä tehtävässä, unelmien polun kulkijana.

Haluatko oman enkelitulkinnan? Halutessasi teen sinulle enkelikanavoinnin jonka avulla annat luvan enkeleiden ja valonauttajien tulla elämääsi opastamaan.

Osa 3.

Unelmatyöskentelijän ravinto.

Miksi on niin tärkeää että nauttimamme ravinto on puhdasta ja edistää henkistä kasvuamme? Mitä kaikkea puhdas ruokavalio sysää liikkeelle?

Käymme läpi Detox- periaatteet ja saat ruokavalion joka auttaa sinua karsimaan paljon turhaa ja tukkeuttavia elementtejä ruokavaliostasi. Unelmatyöskentelijän ruokavalio on tietenkin armollinen ja jokaisen henkilökohtaisia mieltymyksiä kunnioittava. On tärkeää että sinä pysyt energisenä, aivosi toimivat kirkkaasti ja saat voimaa ruoasta mitä nautit ja sinun hyvinvointisi on linjassa unelmatyöskentelyn kanssa.

Kun ruokavaliota aletaan muuttamaan ja viemään sitä aidon ja yksinkertaisen ravinnon suuntaan, kehosi alkaa puhdistumaan ja vastaamaan innokkaasti muutokseen.

On hirvittävän vaikea luopua mieleisistä herkuista, joten tarkoitus ei ole lähteä puritaaniselle kieltolinjalle. Sellainen ei todellakaan palvele pitemmän päälle kehoasi ja mieltäsi.

Energiasi virtaa vapaammin ilman tukkeuttavia ja raskaita elementtejä ruokavaliossasi.

Puhdas keho pitää yllä korkeaa värähtelytaajuutta ja oikea ravinto tukee onnellisuutta ja kiitollisuutta. Kehon keveys tukee mielen keveyttä. Kasvisruoka on korkeavärähteistä ja energisoivaa, juuri sitä mitä Unelmien työstäjä tarvitsee! Kasvisruoka on linjassa sinun unelmiesi kanssa ja pääsääntöisesti kasvisruokaa nauttimalla kehon tukokset avautuvat, energia virtaa vapaasti ja kehosi puhdistuu.

 

 

 

 

 

Osa 4.

Vetovoiman laki.

Nyt viimeistään valjastetaan käyttöön vetovoiman lait! Miten law of attraction toimii? Miten opit käyttämään vetovoiman lakeja päivittäin ja mitkä ovat ne tehotyökalut jotka tarvitset unelmasi toteutumiseen?

Vetovoiman laki on upea työkalu mutta myös hyvin tavallinen ja hyödyllinen meille kaikille ihmisille, kun vain opimme sitä käyttämään ja annamme itsellemme luvan luottaa siihen. Vetovoiman lakeja pitää oppia työstämään ja tämä viikko on yksi tärkeimmistä oman itsesi hurjaan kasvuun ja unelmasi toteutumiseen! 

Mielen vahvistamiseen löytyy mahtavia työkaluja ja sitoutuminen haasteeseen antaa upean lopputuloksen.

Miksi kiitollisuus on niin voimakas ja tärkeä tunne unelmien toteuttamisessa?

Uskotaan siihen että on mahdollista saavuttaa lisää ihania asioita elämään. Loputtomasti.

Pyydetään ja vastaanotetaan. 

Näin vetovoiman laki toimii.

Kun alamme harjoittaa yhteydenottoa sisäiseen viisauteen ja sitä kautta keveämpään elämään, rauhaan ja ilon läsnäoloon, kaikesta tästä alkaa tulla rutiini. Kun alamme saamaan yhteyden tähän tilaan, egon valta vähenee ja opimme kuuntelemaan todellisia tarpeitamme ja mahdollistamme unelmien toteutumisen.

 

 

 

Osa 6.

Oletko valmis elämään unelmaelämääsi?

Viimeisellä viikolla Unelmien polku on edessäsi. Mitä voit odottaa tulevaisuudessa ja kuinka pidät yllä vahvaa yhteyttä itseesi?

Sinä olet pysähtymätön ja energiasi virtaa vapaana. Sinä pysyt positiivisena vaikka ajat olisivat vaikeat. Ympäröit itsesi samankaltaisilla ihmisillä ja mikään ei estä sinua enää toteuttamasta unelmiasi. Sinä tiedät mitä haluat ja toteutat sen. Pidät itsestäsi hyvää huolta ja osaat käyttää mielenhallintataitoja pitääksesi itsesi tasapainoisena ja energiasi vapaana virtaamassa. Tällä viimeisellä viikolla päästät unelmasi lentoon ja katsot itseäsi uudella, rohkealla ja loputtoman uteliaalla tavalla. Sinä pystyt mihin vain ♥

Sinä jatkat kasvuasi ihmisenä ja osaat kääntää ideasi ja unelmasi todeksi.

Osaat käsitellä pelkojasi ja haasteita jotka uhkaavat jumiuttaa sinut paikallesi.

Sinä haluat jatkaa kasvuasi ihmisenä ja oppia ja harjoittaa lisää vetovoiman lakeja.

Mitä minulle tapahtui, kun sitouduin Unelmaelämääni?

Osa 7.

 

21 päivän Unelmahaaste!

 

Unelmahaastetyökalu on huipputyökalupakki, joka sisältää nimensä mukaan 21 erilaista manifestointiniksiä ja työkalua, jotka olen omassa elämässä ottanut käyttöön ja havainnut tehokkaiksi! Unelmahaaste rohkaisee sinua päivittäin pienillä teoilla ja haasteilla rikkomaan lempeästi rajojasi ja pitää sinut samalla Unelmien Polullasi.

Haasteeseen sisältämät työkalut on tarkoitettu vahvistamaan luottamustasi itseesi ja universumin voimaan. Saat Unelmahaastetyökalun kurssin päätyttyä ja näin ollen voit luottaa siihen, että sinulla on työkaluja runsaasti käytössäsi pitkälle tulevaisuuteen. Voit tehdä haasteen vaikka heti kurssin päätyttyä. Näin voimistat vielä enemmän Unelmiesi polkua. 

21 päivän unelmahaasteen voi tehdä aina kun tarvitsee tsemppipotkun takamukselle tai kurssilla käydyt asiat meinaavat lipsua mielestä. Haaste on ikäänkuin koonti kaikesta oppimastamme ja se kannustaa sinua harjoittamaan kaikkia niitä oppeja joita sait kurssin aikana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Satumaisen elämän kursseista ja valmennuksista palautteita:

Mielestäni kurssi on todella upea ja vaatii myös itseltä paneutumista asiaan. Innolla odotan uuden elämän alkua ja ruokatottumusten muutosta.

Materiaalit ovat mielestäni huippuluokkaa!! Olet tehnyt hyvän työn ja onneksi lähdin mukaan ja nyt aloitan aivan alusta ja ajatuksella!! Totta joka sana. Olet tehnyt suuren työn ja todella hyvää työtä. Kiitos sinulle siitä!!

Anu Anttila

 

Kiitos hienosta kurssista!

Minusta kurssin sisältö oli mielenkiintoinen ja armollinen. Teksteistä ja puheosuuksista huokui lämmin ajattelutapa, jossa ei syyllistetty. Annettiin tilaa lukijalle ymmärtää asiat.

Asiat oli selitetty selkokielellä ja niissä ei ollut liian tarkkoja ohjeilta. Tämä antoi minulle juuri lisävoimaa lähteä muutoksia toteuttamaan.

Hieno kurssi. Suosittelen lämpimästi kenelle tahansa.

Tiina

 

valmennus oli tosi ihana. ? olin hirmu kiireinen kesän alussa, enkä ehtinyt oikein keskittyä valmennukseen, mutta kun loma alkoi oli viimein aikaa! Olikin tosi kiva, että kurssia sai käydä omassa tahdissa. Kokonaisuus oli mielestäni todella selkeä ja inspiroiva, ja minulle se ainakin antoi paljon ajateltavaa.

Kiitos tuhannesti! ?

Eeva

 

Aivan ihana tulkinta kertakaikkiaan! jokaisessa tulkinnan osioissa oli asioita, jotka tunnistin paikkaansa pitäviksi. Tulkinnasta tuli erityisen hyvä olo ja sellainen, että siinä oli paljon asioita, jotka resonoivat tämän hetkisen elämäntilanteeni kanssa hyvin! tulkinta oli niin ihana, että siihen teki mieli palata useampaan otteeseen. Tulkinnasta tuli myös rauhoittava olo ja lisäsi luottamusta. Ehdottomasti voisin tilata tulkinnan uudestaan. Sadulla on myös ihanan rauhallinen miellyttävä ääni, jota oli ihana kuunnella. Suosittelen erittäin lämpimästi!

love,
Eira

 

 

 

 

 

 

 

 

Olen tykännyt kovasti kurssistasi ja tuottamastasi UNELMIEN POLKU- materiaalista. Esim. viimeisin moduuli oli tosi paikallaan, kun kerroit että unelmatyöskentely saadaan useissa lähteissä näyttämään helpolta ja sitä se ei aina kuitenkaan ole.
Olen myös tykännyt meditaatioista ja tehtävistä. Olen itse monipuolinen ja tarvitsen monenlaista materiaalia tueksi.
Kokonaisuus on ollut lämminhenkinen ja innostava.
Oletko ajatellut jatkokurssia?? Olisi hienoa jos tekisit!! ”
Tiina K.

 

 

Unelmien polku matsku ollut tosi hyvää. Oon tykännyt ja palaillut lukemaan niitä. Printtasin ne itselle kansioon ettei tarvii mennä koneelle aina. Visualisaatioitakin olen kuunnellut. Ihana kurssi on.

Grethe K.

 

 

 

 

Mitä kaikkea ihanaa kuuluu Unelmien Polku- valmennukseen?

 

Runsas kirjallinen materiaali pdf- muodossa. Kirjallisesta osuudesta saat kaiken upean tiedon ja taidon mitä tarvitset unelmien työstämiseen.

Materiaalit jäävät sinulle ikuisesti omaan käyttöösi. 

 

Työkirja auttaa sinua konkretisoimaan unelmaasi ja tavoitettasi. Työkirjassa on tehtävät jokaiselle kurssikerralle ja näin etenet askel askeleeta eteenpäin. Työkirja tulee täytettäväksi sähköisessä muodossa.

 

Jokaiseen kurssiviikkoon sisältyy myös voimauttava mielikuvaharjoittelu tai meditaatio. Mielikuvaharjoittelu on yksi tehokkaimmista työkaluista ja sanotaankin että sen mitä pystyt mielessäsi näkemään, pystyt myös todeksi muuttamaan. Meditaatio rauhoittaa kiireisen mielen ja avaa lempeästi vastaanottamaan uutta. Äänitteet ovat mp3- muodossa.

 

 

 

Jokaiseen opetusviikkoon sisältyy myös opetus- ja sparrausvideoita. Videoiden avulla käsiteltävät aiheet tulevat elävällä tavalla esille ja jaan myös paljon omia henkilökohtaisia kokemuksiani. Lisäksi pääset mukaan Satumaisen Elämän suljettuun facebook- ryhmään, jossa samanhenkiset ihmiset kohtaavat ja tutustuvat.

Kurssiin kuuluu Online Couching- sessiot ( 2 kpl ), jolloin käydään läpi valmennuksessa heränneitä kysymyksiä ja vahvistetaan omaa unelmaa. 

Oman itsensä työstäminen vaatii aikaa ja armollisuutta. On siis tärkeää että asiat etenevät rauhallisessa tahdissa.

Olen sinun sparraajasi ja tukesi koko kurssin ajan ja facebook- ryhmässä olen tsemppaamassa myös luonnollisesti ja lähettämässä videoterveisiä.

Mitä tuloksia saat kurssista?

Sinä

 • Opit ottamaan yhteyden omaan sydänvoimaasi ja toimimaan sisäisestä viisaudesta ja rakkaudesta käsin.
 • Opit tunnistamaan, purkamaan ja eheyttämään sisäisiä blokkejasi ja uskomusjärjestelmääsi.
 • Opit ottamaan 100% vastuun valinnoistasi ja ajatuksistasi.
 • Opit että unelmien toteutumiseen vaaditaan fyysisen ja henkisen rakkaudellinen yhteistyö.
 • Opit runsaasti manifestointikeinoja ja upeita työkaluja joilla pitää yllä unelmaelämän flow.
 • Opit että vastoinkäymiset elämässä ovat tärkeitä etappeja eheytymisprosessissa ja avaavat tietä henkisellä polullasi.
 • Opit uusia ravintovalintoja ja Plant Based- ruokavalion periaatteet sekä herkistyt kuuntelemaan kehosi viestejä.

Unelmien polku uudistuu ja avautuu myöhemmin!Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin