HALUAISITKO SINÄ, ETTÄ ELÄMÄÄSI, URAASI, TERVEYTEESI JA HYVINVOINTIISI LIITTYVÄT UNELMAT JA TOIVEET VIHDOINKIN TOTEUTUISIVAT?


Kun aloitin oman tietoisen henkisen polkuni vuonna 2014 vakavan masennuksen seurauksena, päätin että olen niin arvokas ihminen että minulla on oikeus kurkotella vaikka kuuta jos saan vain olla terve ja onnellinen. Ikinä ei enää minua tultaisi polkemaan alas ja erityisesti MINÄ ITSE en saisi enää vähätellä itseäni ja elämäntyötäni.
🌟

Siitä asti olen tiennyt että haluan sparrata muitakin naisia tavoittelemaan omia unelmia joita on ehkä tullut lakaistua maton alle ja jättää sanomatta koska "ei kehtaa ja mitä muut minusta ajattelevat". Itse olen niin rakkaudellinen hörhö, että se on oikeastaan minulle jo kunnia-asia.😃

Ja voi...on niin paljon naisia jotka eivät ole i k i n ä edes unelmoineet mistään ihanammasta, paremmasta tai erilaisesta elämästä!
Syykin siihen löytyy meidän suomalaisesta "ihanasta" sisusta, joka on mahtava ominaisuus, mutta samalla sisulla on myös haudattu monta hempeää haavetta arjen vaatimusten ja käytännöllisyyden kustannuksella.

Jostain on aloitettava eikö vaan?

OLEN KOONNUT SINULLE 10 ASKELEEN UNELMAOHJELMAN unelmiesi päivittämiseen ja ihan vain muistuttamaan että hei! Oletkos muistanut työstää omaa hyvinvointiasi ja elämääsi?
Aloita siis tästä 10 askeleen minioppaasta. Tehtävät voivat tuntua yksinkertaisilta, mutta aivot ottavat vastaan mielellään helposti omaksuttavia ohjeita. Sitä paitsi, vaikka tehtävät ovat simppeleitä, ne ovat tehokkaita ja muokkaavat ajatusmaailmaasi ja käsitystäsi siitä mihin kaikkeen pystyt.

TERVETULOA OPPAAN JA UNELMIESI TYÖSTÄMISEN PARIIN!

LATAA OPAS → → →

TÄÄLTÄ

 

 

Satu Malinen

LCF Life Coach

Holistic Health Coach

Kokki ja ruokakouluttaja

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin