PITOPALVELU ESPOOSSA

Yli 20 vuoden kokemuksella valmistan tilauksesta suussasulavat herkut juhliisi!

Minulla on vankka kokemus catering- alalta mm. eri maiden suurlähetystöissä, eri yritysten palveluksessa, sekä omassa yrityksessäni. Voit tilata herkulliset leivonnaiset ja coctail- tarjottavat juhliisi myös kotiin toimitettuna pääkaupunkiseudulla, tai noutaa ne kotoani Espoosta. Myös raakaruoka- ja vegaanisia herkkuja!

 

PALAUTTEITA CATERING- PALVELUISTANI

Rippijuhlat 50hlön sukulaisten ja ystävien joukolle sujuivat mainiosti, kun tarjoiluista huolehti Satu Malinen. Juhlan yksityiskohtien suunnittelu tehtiin etukäteen yhdessä ja kaikki toiveemme toteutuivat täsmälleen. Minulle tärkeitä asioita olivat esimerkiksi erityisruokavalioiden huomioiminen ja mahdollisuus tuoda myös omia tarjottavia juhlapöytään. Juhlan kuluessa sekä suolaiset että makeat tarjottavat olivat esillä kauniisti ja ajallaan. Bonuksena oli levollinen ja hyväntuulinen tunnelma. Juhlavieraamme kiittivät maukkaasta lohikeitosta ja upeista kakuista. Me juhlan järjestäjinä olimme onnellisia ikimuistoisesta juhlapäivästä. Suosittelen lämpimästi!

Titi Gävert

Tutustuin Satuun reilu kolme vuotta sitten yritystapahtumassa. Satu oli siellä esittelemässä yritystään ja toimintaansa sekä tuotteitaan. Ihastuin ensimmäistä kertaa maistelemaani raakaleivonnaiseen niin, että tein Sadulta sittemmin tilauksen 50 vuotis päivilleni. Sinne tulikin paljon muutakin, myös suolaista hyvää. Myöhemminkin on ollut helppo tehdä Sadulta tilauksia. Leivonnaiset ovat taattua laatua eikä hintakaan päätä pakota.

 

Sari Mäki

Olen tilannut Satumaisen elämän cateringistä leivonnaisia, coctail-tuotteita sekä suolaisia ja makeita kakkuja ym. jo useita kertoja ja olen ollut erittäin tyytyväinen sekä tuotteisiin että palveluun. Tarjoilut on suunniteltu joka kerta yhdessä tilaisuuteen sopivaksi. Vahva suositus!

 

Terhi Salin.

 

Olen tilannut Sadulta useaan otteeseen kakkuja ja piirakoita. Suosikkini on kinuskikakku joka sulaa niin omissa kuin vieraidenkin suissa. Lämmin suositus Satun laadukkaisiin ja eettisiin tuotteisiin.

 

Sari Heerman

Olen tilannut Satumaisesta Cateringistä voileipäkakkuja ja pikkuleipiä useita kertoja yritykseni edustustilaisuuksiin, ja ne ovat aina olleet todella maistuvia ja pidettyjä. Suosittelen!

 

Håkan West, Info-West Oy

 

 

 

Tutustu cateringvalikoimaan:

CATERINGHINNASTO

 

Tutustu myös raakakakkuihin:

Raakaruoka & erityisruokavaliot

IHANAT ÄITIENPÄIVÄKAKUT

Ilahduta äitiä suussasulavalla kakulla!  Kakut noudetaan Espoosta tai sovitusti toimitus Pääkaupunkiseudulle.

Tutustu valikoimaan verkkokaupassa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle sopivat tarjoilut!

 

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
  Facebook
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  Share on LinkedIn
  Linkedin