VALITETTAVASTI CATERING- TOIMINTANI ON  TÄLLÄ HETKELLÄ TAUOLLA MUIDEN TYÖKIIREIDEN VUOKSI.

 

Yli 20 vuoden kokemuksella valmistan tilauksesta suussasulavat herkut juhliisi!

Minulla on vankka kokemus catering- alalta mm. eri maiden suurlähetystöissä, eri yritysten palveluksessa, sekä omassa yrityksessäni. Voit tilata herkulliset leivonnaiset ja coctail- tarjottavat juhliisi myös kotiin toimitettuna pääkaupunkiseudulla, tai noutaa ne kotoani Espoosta. Myös raakaruoka- ja vegaanisia herkkuja!

Rippijuhlat 50hlön sukulaisten ja ystävien joukolle sujuivat mainiosti, kun tarjoiluista huolehti Satu Malinen. Juhlan yksityiskohtien suunnittelu tehtiin etukäteen yhdessä ja kaikki toiveemme toteutuivat täsmälleen. Minulle tärkeitä asioita olivat esimerkiksi erityisruokavalioiden huomioiminen ja mahdollisuus tuoda myös omia tarjottavia juhlapöytään. Juhlan kuluessa sekä suolaiset että makeat tarjottavat olivat esillä kauniisti ja ajallaan. Bonuksena oli levollinen ja hyväntuulinen tunnelma. Juhlavieraamme kiittivät maukkaasta lohikeitosta ja upeista kakuista. Me juhlan järjestäjinä olimme onnellisia ikimuistoisesta juhlapäivästä. Suosittelen lämpimästi!

Titi Gävert

 

 

Tutustu valikoimaan:

CATERING- TUOTTEET

Raakaleivonnaisvalikoima:

Täältä

 

Hyvän ruoan valmistus on minulle kutsumus ja valmistan kaikki tarjottavat itse käsityönä. Käytän mahdollisimman paljon lähituotantoa ja suomalaisia raaka- aineita. Mm. leivonnassa käytettävät jauhot tulevat perheeni luomutilalta Petäjävedeltä ( www.kumpunen.fi ) Kylmäsavukalat tulevat isäni valmistamina ja Kaken kylmäsavulohi- ja hauki ovat jo pienoinen kuuluisuus Keski- Suomessa!


Raakakakkujen leipominen on lähellä sydäntäni ja järjestän säännöllisesti kotonani Espoossa raakaruoan valmistuskursseja. Raakaleivonnaiset ovat aina luontaisesti maidottomia ja gluteenittomia.

 

Olen erikoistunut itävaltalaisiin leivonnaisiin ja minulta voi tilata aitoa sacherkakkua ja erilaisia herkullisia pikkuleipiä. Perinteiset luomu- karjalanpiirakat ja erilaiset voileipäkakut sekä suolaiset piiraat ovat suosittuja. Myös vegaanisena!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle sopivat tarjoilut!

 

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin