Kasvisruokaa!

posted in: Uncategorized

Ajattelin näin syyskuun alun iloksi laittaa muutaman lempikasvisruokareseptin tänne blogiin. Monille edelleen kasvisruoka tarkoittaa lähinnä lisuketta lautasen reunalla ja kasvisruoka mielletään usein liian kevyeksi tai sitten jopa liian rasvaiseksi ja proteiinivajaaksi ruoaksi. Onneksi vegaaniset raaka-aineet, kahvilat ja vegepöperöiden kehittäjät jatkavat … Read More

Viikko Elävän ravinnon instituutissa Ahvenanmaalla

posted in: Uncategorized

  Tuntuu että tänä kesänä olen saanut yltäkylläisesti hyvää osakseni. Ensin Italian matka ja sen jälkeen kurssiviikko Ahvenanmaan Elävän ravinnon instituutissa. Kieltämättä viikko Fiskössä jännitti, sillä en ole aikaisemmin vetänyt näin isoja kurssikokonaisuuksia. Joka päivälle oli suunniteltu ohjelmaa ja minun … Read More

Raakakakkujen ABC

Nyt kun olen pitänyt raakaruokakursseja parin vuoden ajan suht tiiviiseen, mutta mukavaan tahtiin, on korkea aika jakaa myös tietoutta teille kaikille jotka ette kursseilleni pääse kokeilemaan esimerkiksi raakaleivonnan ihanuutta. Raakaleivonta on ihana, palkitseva ja koukuttava tapa aloittaa tutustuminen raakaruokiin. En … Read More

Samettinen vadelma- vaniljakakku

No niin! Nyt vapautan ilmoille kakkureseptin joka sai minut melkein itkemään onnesta. Valmistin nimittäin eilen erääseen opettajien hyvinvointi-iltaan raakakakkuja myyntiin ja maistiaisiksi ja tämä kakku päihittää kaikki viimeaikaiset kakkuviritykset mennen tullen! Eikä kyseessä ole mikään erikoisuus tai monimutkainen kakku, vaan … Read More

1 2 3