Brasilialaista rasvanpolttoa

posted in: Brasilia, Uncategorized | 0

Tänä aamuna facebook tipautti uutisvirtaani muistoja vuodelta 2008 ja kuvat saivat minut muistelemaan aikoja kun asuimme Riossa. Ihania aikoja, mutta olenpa onnellinen että ne ajat ovat enää kultaisia muistoja!

Jaksan yhä hirnua ja ehkä vähän itkeä tirauttaakin silloista laihdutuspanikointia ja voi pojat mitä keinoja siihen käytettiin! 

Yhden muiston kerron  nyt Brasiliasta ja siitä mitä keinoja siellä käytetään läskin tiristämiseksi.

Kuopukseni syntyi pienenä keskosena Riossa vuonna 2006 toukokuussa ja vietin hänen kanssaan sairaalassa kaksi kuukautta. Hän kotiutui vihdoin heinäkuussa hädin tuskin kaksi kiloa painaen. Minun prioriteettilistalla ei ollut noihin aikoihin omasta hyvinvoinnista huolehtiminen, olin kytkettynä maidonpumppausmasiinaan puolet vuorokaudesta ja toisen puolen yritin nukkua. Ellen ravinnut itseäni suklaalla. Ja näköjään hampurilaisilla. Ihan perussettiä synnyttäneelle, hieman sekopäiselle nuorelle äidille. Ainakin minun mielestä. Tästä oltiin tosin erimieltä paikallisten kanssa!

sydäntissi

Nykyään on kovin muodikasta jakaa tissillisiä imetyskuvia. Minusta ei ole siihen 10 vuodenkaan jälkeen… Sen sijaan kukaan ei varmaan kehtaisi laittaa lynkkäyksen pelossa itsestään kuvaa mässyttämässä hampurilaista samalla kun imettää! Aika on mun puolella…näistä vauvoista on kasvanut jo isoja poikia ♥

Meillä oli kotiapua, lisäksi keskosvauvaa kävi hoitamassa kaksi erityisen viehättävää fysioterapeutti- neitosta. He eivät todellakaan pyyhältäneet paikalle terveyssandaaleissa ja tukka nutturalla, vaan liehuvissa leningeissään ja korkosandaaleissa. Pitkä, kihara tukka auki. Viimeisen päälle kauneutensa ja arvonsa ymmärtäviä brassittaria.

 

 

 

 

Iso osa näitä käyntejä oli luonnollisestikin sosiaalinen kanssakäyminen ja uteliaisuus ulkomaalaista äitiä kohtaan. Jos ei vauvaa humpattu ja jumpattu, niin loppuaika sujui lepppoisasti höpötellen, udellen ja tonkien ulkomaalaisen rouvan elämää. Ja siis minun portugalini oli todellakin tiku- taku- kieltä, mutta ehkä juuri niiden kaikkien ympärillä pyörivien apuvoimien johdosta opin auttavasti kielen. Sitä siis mongertaen yritin pysyä neitosten kotkotus- tulvan perässä.

Varsinkin toisen fysioterapeutin huoli oli enemmänkin se, että koska aion aloittaa laihdutuksen synnytyksen jälkeen. Eikö miehenikin ole jo huolissaan, onhan sektiosta kulunut jo kaksi kuukautta ja rouva muistuttaa edelleenkin saksalaista kuulantyöntäjää?

Ei oltaisi Brasiliassa, ellei jatkuvasti puheen alla olisi kauneusleikkaukset. Tai jonkin sortin ihranpoistatus- menetelmät. Siihen aikaan oli muotia käydä ”Lipossa”. En tiedä onko enää…sen verran mummoutunut olen viimeisimpien kikkakolmosten kanssa.

Juurikin tämä toinen terapeutti- mimmeli oli ihastunut kyseiseen rasvanpoistomenetelmään. Hän jaksoi huokailla ja vilkuilla minua merkitsevästi. ” Saaatu, mieti nyt. Miten helppoa. Yksi reikä vatsanahkaan ja rasvat imetään veks aina säännöllisin väliajoin. ” Jopa hormonihuuruiset aivoni älysivät, että nyt mennään aika vaarallisilla vesillä.

Eräänä päivänä sain vihdoin kunnian nähdä miltä näyttää lipo-käsitelty, maailman kaunein brassivatsa. Olimme jälleen taas päätyneet yllättävään puheenaiheeseen siitä,  mitä minun pitäisi tehdä raskauskilojeni kanssa ja Sabrina ( fyssari ) hihkaisi iloisesti ” Haluatko nähdä minun liponi!?” Muistan vielä elävästi, kuinka hänen päällään oli polvipituinen, lentävähelmainen punainen leninki.

WHIUIPSIS!!! Helmat ylös keskellä keittiötä ja siinä se komeili! Kaunis ja soma liporeikä. Mutta komeili siinä vähän muutakin. Nimittäin Sabrinalla ei ollut rihman kiertämää mekon alla ja tuli kyllä selväksi että brassivahauksetkin oli kohdillaan! Haukoimme henkeä ja hihitimme kotiapulaisen kanssa ” Helmat alas senkin hullu!!” Nimittäin ikkunan takana pällisteli työmies. Voin kertoa että sen miehen viikko oli pelastettu! Sen verran uskomaton Marilyn keittiössämme helmoja heilutteli.

 

Sabrina ei ollut milläskään. Päinvastoin totesi tyytyväisenä, ” tietäisittepä miten hulluksi mieheni tulee kun tietää että lähden töihin ilman pikkareita!? ”

Sitä en epäillyt. Epäilin kyllä oman mieheni hulluksi tulemista…nimittäin jos olisin lähtenyt markettireissulle ilman mammakalsareitani….

 

TRANSFORMAATIO 2019 BY SATUMAINEN ELÄMÄ

Jos haluat vähän inhimillisemmän elämäntapamuutoksen kuin rasvaimu,  liity mukaan ILMAISEEN Transformaatio 2019 by Satumainen elämä- hyvinvointiryhmäämme!

Haluaisitko vihdoin löytää tasapainon, onnellisuuden ja keveyden elämääsi? 

Transformaatio 2019 by Satumainen elämä on Facebookissa toimiva painonhallinnan, terveyden ja henkisen hyvinvoinnin ympärille rakennettu täysin uusi valmennusryhmä. Ryhmä syntyi omasta muutostarpeestani ja sieluni syvimmästä kuiskeesta tehdä elämäntaparemontti joka voisi toimia inspiraationa myös muillekin.

Jaan ryhmässämme runsaasti informaatiota ja inspiraatiota, sekä tietenkin vertaistukea painonpudotukseen. Olenhan itsekin tekemässä täydellistä ravintoremppaa tänä vuonna ja sitä kautta uudenlaista transformaatiota joka vie eteenpäin elämän jokaisella osa- alueella.

Lämpimästi tervetuloa mukaan sellaisena kuin olet!

🌺 KLIKKAA MUKAAN!

 

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Comments are closed.