Hei,

Kuinka voit? 🙂

Tunnetko itsesi energiseksi ja pirteäksi arjessasi?

Löytyykö sinulta voimavaroja pitää yllä hyviä ravintovalintoja jotka tukevat terveyttäsi ja elinvoimaasi ympäri vuoden?

Haluaisitko oppia uusia reseptejä ja ruoanvalmistustapoja joiden avulla innostut kokkailemaan ruokalautasen sisältösi uusiin ulottuvuuksiin?

Oletko valmis VIHDOIN astumaan uudenlaisen hyvinvoinnin alueelle, joka auttaa sinua elämään unelmiesi arkea joka päivä?

 

Tiesitkö,

että raakaravinto voi muuttaa käsityksesi siitä, millainen ruoka on sinulle optimaalista ja hyvinvointia lisäävää?

Ja tiesitkö...että sinun ei tarvitse edes muuttaa ruokavaliotasi 100% kasviperäiseksi saadaksesi kaikki hyvät ravitsemukselliset edut raakaravinnosta. Tämän valmennuksen tarkoitus on lisätä raakaruokaa päivittäisiin valintoihisi ja oppia uudenlaista ruoanvalmistusta joihin et tarvitse välttämättä hellaa.

Tämä valmennus on SINUN elinvoimasi lisäämiseksi ja sinun toiveittesi mukainen. Sillä varmasti sinulla on jo jonkinlainen unelma siitä, millaisena haluat itsesi tulevaisuudessa nähdä. Terveyttä uhkuvana ja energisenä.


Energistä elämää raakaravinnolla- yksilövalmennus by Satumainen elämä

Sisältää:

 • Kirjallisen alkukartoituksen...missä tilanteessa olet tällä hetkellä ja mihin asioihin kaipaat muutosta. Käymme läpi ravitsemushistoriasi ja mahdolliset ongelmakohdat sekä allergiat.
 • Yhden henkilökohtaisen raakaruokakurssin joko Satumaisen elämän kurssikellarissa Espoossa tai kotonasi. Kurssilla käydään läpi perusteellisesti raakaravinnon periaatteet, ravitsemuksellisuus, ruoanvalmistusmenetelmät, välineet ja raaka- aineet. Valmistamme herkullisen aterian ja saat mukaasi reseptiikan sekä ohjeistuksen. Kurssin kesto on n. 3 tuntia.
 • Seuranta...et jää muutosten kanssa yksin vaan saat tukeni ja sparraukseni matkalla kohti uusia terveellisempiä elämäntapoja. Kuinka muutokset ovat lähteneet käyntiin ja kuinka pitää yllä innostusta ja motivaatiota raakaravintoon. Tarvittaessa teemme muutoksia ja tarkistuksia uusiin elämäntapoihin.
 • Reseptiikan ja kirjallisen valmennuspaketin.
 • BONUS! Saat muutosmatkasi tueksi ihanan eteeristen öljyjen lahjapaketin! ( Arvo 30 € )

Yksilövalmennuksen hinta:

199 € ( sisältäen kurssin Satumaisen elämän kurssikellarissa Espoossa )

249 € ( sisältäen kurssin kotonasi tai haluamassasi paikassa )

Hinnat sisältävät alv:n.

 

 

Olen järjestänyt suosittuja raakaravinnon kursseja jo kohta 10 vuoden ajan. Innostus ravintoon, ruokaan ja kokkaukseen on johdattanut minut monille ihanille poluille ja saanut opiskelemaan alaa aina vain lisää. Henkilökohtainen kasvu, hyvinvointi, terveys ja kauneus ovat minun innoittajiani tällä polulla. Haluan jakaa nyt saman innostuksen sinulle 🙂

Olet ehkä etsinyt sopivaa sparraajaa joka voisi auttaa sinut takaisin lempeämmälle ja kauniille elämänpolulle. Valmentajana olen kuunteleva, rohkaiseva ja empaattinen.

Kannustan sinua myös kuuntelemaan itseäsi ja kulkemaan rohkeasti omaa polkuasi.

Oikeanlainen ravinto resonoi sisäisen kutsumuksesi kanssa. Tartu siihen kiinni ja anna elämän näyttää mitä ihanaa sillä on sinulle varattuna. ♥

Rakkaudella,

Satu

- Kokki ja ruokavelho

- Holistic Health Coach

- LCF Life Coach

- Regressio- ohjaaja ja Reiki-ohjaaja opiskelija

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
  Facebook
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  Share on LinkedIn
  Linkedin