Eteeriset öljyt

💫💗🧜‍♀️Minun matkani kohti muutosta alkoi Premium Starter- paketista  huhtikuussa 2018. Se oli lahja itselleni kovasta työstä ja samalla kannustin johonkin…jota en osannut vielä oikein edes sanoilla määrittää. Nyt osaan ja tiedän mitä eteeriset öljyt voivat saada kehossa ja mielessä liikkeelle. Olen tyytyväinen ja onnellinen että löysin tieni Eteeristen öljyjen luo. Öljyt eivät pelkästään saa positiivisia muutoksia kehossa ja mielessä käyntiin, ne voivat näyttää kokonaan uuden kutsumuksen jos vain haluat.

❤️ Elämäni on muuttunut pisara kerrallaan. Olen luonut vahvaa elämäntehtävääni yritykseni parissa ja kohottanut kehoani, mieltäni ja henkistä hyvinvointiani öljyjen avulla.

Tajusin että aloituspaketissa ovat kaikki ne öljyt ( 12 kpl ) mitä kaipasin elämääni juuri sillä hetkellä. Tiesin että öljyjen hyödyt pääsevät esiin diffuuserin kautta kylmähöyrystämällä ja paketista löytyisi höyrystinkin…plus antioksidanttijuomia ja mahtava kirjallinen tietopaketti.

Liityin kuukausijäseneksi ( Essential Rewards ) jolloin sain osan aloituspaketin hinnasta takaisin palkintopisteinä, joita keräämällä saisin taas lisää ilmaisia tuotteita.

Jäseneksi liittyminen ei velvoittaisi minua mihinkään, siitä olisi minulle vain etua. Saisin tilata öljyjä -24% ja käyttää tuotteita hiiskumatta kenellekään mitään, mutta itseni tuntien…ei näistä voi olla puhumattakaan!

Jäseneksi liittyminen:

EDUT:

 • saat tuotteet 24% alennuksella.
 • saat alennetut postikulut
 • ainutlaatuiset palkkiopisteet joita kerrytät Essential Rewards- tilauksesta ja joilla voit lunastaa tuotteita ilmaiseksi. ( Valittavanasi on laaja tuotevalikoima öljyistä, ravintolisiin ja kodintuotteisiin ym. )
 • ainutlaatuiset lahjat. Ansaitse lahjoja, jotka ovat vain Essential Rewards -ohjelman jälleenmyyjien käytettävissä, kun teet yhtäjaksoisia Essential Rewards -tilauksia. Sinua palkitaan, kun teet tilauksia yhtäjaksoisesti 3, 6 ja 9 (tai enemmän) kuukautta. Lisäksi saat omaksesi ainutlaatuisen öljysekoituksen 12. yhtäjaksoisen kuukauden saavutettuasi
 

PÄÄSET TUTUSTUMAAN ÖLJYIHIN JA TEKEMÄÄN OSTOKSIA SIVUSTONI KAUTTA:
TÄÄLTÄ


KIINNOSTAISIKO SINUA EMÄNNÖIDÄ KIVA TEEMAILTA ETEERISIN ÖLJYIN? Järjestän mm. saippuanvalmistus workshoppeja ja raakakakku-kursseja joissa pääsee tutustumaan öljyihin konkreettisella tavalla. Ota yhteyttä, niin järjestetään sinulle sopiva teemailta!

Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, tai laita minulle sähköpostia: info@satumalinen.fi

💗

 

ETEERISET ÖLJYT BY SATUMAINEN ELÄMÄ FACEBOOKISSA


Mitä teemme Young Living- öljyjen parissa?

Katso video jossa kerron huikeista muutoksista joita olen saanut aikaan elämässäni eteeristen öljyjen avulla. Lista on pitkä alkaen 10 kg painonpudostuksesta elämäntapamuutosryhmän perustamisesta naisille!

 

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
  Facebook
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  Share on LinkedIn
  Linkedin