Ihmeiden viikko – Maanantai. Älä ole hapan, juissaa itsesi mehukkaaksi!

posted in: Uncategorized | 0

 

Tervetuloa Ihanan Elämän ihmeiden viikkoon!

MAANANTAI

 

Mehukasta maanantaita!

Ihmeiden viikon ajatus on saada meidät Aina Inkeri Ankeiset tekemään pienen pieni muutos päivässä ajattelutapaamme, terveyteemme ja hyvinvointiimme. Joillekin antamani muutostyökalut voivat tuntua jäävuorelta, toisille taas palana päivittäistä kakkua. Ei ole väliä missä vaiheessa omaa elämääsi, arjen kaaosta tai tasapainoisuuden tilaa elelet, nämä jutut toimivat kaikille.

Ja minä lupaan…

 

että kun annat itsellesi mahdollisuuden hypätä sieltä omasta junasta radan viereen kävelemään, ihmeet tapahtuvat juuri sillä alueella minne et olisi halunnut mennä. Eli mukavuusalueen ulkopuolella. Olen niin monta kertaa kokenut tämän, pistänyt hanttiin ja ajanut mopolla karkuun omia tunnetiloja, mutta ei auta. Peilaat aina omilla vastustuksilla, epäluuloilla ja ärsytyksillä jotain tärkeää asiaa itsessäsi joka HUUTAA huomiotasi ja hellyyttäsi! ♥

 

Tarkastellaanpa omia viime aikaisia ärsytyksiäni ja vastustuksiani…aarghhh…heti alkaa savu kärytä.

  • en halua myöntää että vaatteet ovat kutistuneet kaapissa. Se on kato lihasta vaan mikä ympärillä tytisee. Olen siirtänyt asian käsittelyä tuonnemmaksi ja peilejä varastoon.
  • en halua oppia uusia taitoja, kuten laskettelua ( ok, tähän liittyy aikamoinen pelkokerroin ), kortin pelaamista ( ikävää miehelle ), luistelua ( ikävää lapsille ), ompelemista ja kutomista ( edes sukkien parsimista ), saunan pesua ( äitini teki sen kun oltiin reissussa ). Tekemään kunnolla lumitöitä, eikä vaan huiskimaan lumikasoja sinne tänne. Eli arjen asioita joita välttelen hulluna.
  • Terveellinen itsekuri. Olen kuriton ja ketku. Menen siitä missä aita on matalin.
  • Ankaruus itseä kohtaan. Katso edellinen kohta. Olen kuitenkin käynyt läpi aikamoisia myllytyksiä. Otetaan nyt vaikka tämä yrittäjyys.

 

Joten tämä viikko…

 

Tehdään ihme päivässä jotta elämä helpottuu, ilostuu ja sulostuu. Luottakaa vajavaiseen ohjaajaanne. Minulla on kyllä työkalupakki joka odottaa avaamistaan. ♥

 

Ihmeiden viikko, päivä 1.

 

Laskeudutaan paastoon.
Kyyyyllä! Voit tömähtää paastoon omalla tavallasi ja millekä tarve huutaa. Some-paastoon, mehupaastoon, seksipaastoon ( siitä puhe mistä puute ), anoppipaastoon, lihapaastoon, alkoholipaastoon, sokeripaastoon…
Mikä asia on saanut viime aikoina sinut koukkuun ja hieman nakertelee mielen perukoilla?

 

Ihanan Elämän ihmeiden viikko sisältää mehupaaston.

 

 

 

Laskiaista vietetään seitsemän viikkoa ennen pääsiäistä. Varsinainen laskiainen on laskiaistiistai; sen jälkeen, tuhkakeskiviikkona alkaa paasto. Laskiaissunnuntai toimii siten ikäänkuin varoitusmerkkinä siitä, että laskiaistiistai lähestyy. Laskiaistiistai oli siis viimeinen päivä, jolloin liha oli sallittua. Kevätpaastoa on vietetty 600-luvulta saakka. Ennen sen alkua on katolisissa maissa keskiajalta saakka vietetty karnevaaleja (”carne vale”, jäähyväiset lihalle). Pohjois-Euroopan laskiaista vietetään samaan aikaan kuin Etelä-Euroopan paastoa edeltäviä karnevaaleja. Monet laskiais- ja karnevaaliperinteistä ovat peräisin pakanallisista juhlista, kuten esimerkiksi roomalaisten pidoista Bacchuksen kunniaksi sekä lähestyvän kevään, hedelmällisyyden ja uuden elämän juhlinnasta. Lähde: Wikipedia.

 

 

Paastoamisella on siis vanhat perinteet vaikka nykyaikana paastoaminen mielletään enemmänkin fantsuksi detoxaamiseksi.

 

 

Mitä ajatuksia paastoaminen herättää sinussa? Olisitko valmis kokeilemaan kevytpaastoa ohjeillani?

Jos paastoaminen tuntuu hömpötykseltä, muista, se mitä vastustat, tarvitsee huomiotasi. Nyt en tarkoita että paastotaan imemällä vettä viisi päivää sisuksiin ja imetään putkella pois toisesta päästä. Tämä paasto tehdään modernisti ja sofistikoituneesti. TOSIN, suosittelen suolihuuhtelua lämpimästi mikäli ajatus ei tunnu liian härskiltä. Suolihuuhtelu auttaa paaston aikana kolotuksiin ja etenkin päänsärkyihin. Suolihuuhtelupusseja ja ohjeet saa apteekista. On uskomaton määrä roinaa mitä tulee ulos ihmisraadosta kun huuhtelu suoritetaan. Suolistomme seinämissä saattaa lymytä vuosia vanhaa apetta.

Oletko valmis?

 

Saat nyt lahjaksi minulta kevytpaasto- ohjeet. Normaalisti nämä ohjeet kuuluvat Raakaravinnon aakkoset- verkkokurssiini, mutta Ihanan Elämän ihmeiden viikon kunniaksi pääset tekemään ensimmäisen ihmeen itsellesi näillä ohjeilla:

TERVETULOA KOKEILEMAAN KEVYTPAASTOA MEHUILLA

 

Voit kokeilla mehupaastoa vaikka yhden päivän, sekin on jo iso juttu. Antaa ruoansulatukselle hengähdystauko kaikesta myllytyksestä. Jos sinulla on verensokerin kanssa ongelmia, tällöin mehupäivä ei ole ehkä sinun juttusi. Sen sijaan voit mehustella extrana itsellesi vihannesmehuja tai poiketa mehubaarissa kotimatkalla jos sellainen löytyy kotipuolesta. Jos taas mehustinta ei löydy kotoa ( harkitse hommaamista. Nyt. ) kokeile aloittaa aamusi sitruunaveden juonnilla. Toivottavasti et pistä suuhusi ensimmäisenä aamulla kuitenkaan mitään virvoitusjuomia ( yllättävän moni tekee niin ), tai pelkkää kahvia. Aina ensimmäisenä VETTÄ. You hear me.

 

 

 

 

 

Aloitetaan Ihanan Elämän ihmeiden viikko siis keventämällä ruokavaliota. Voit miettiä onko esim. lihan syönti tarpeellista joka päivä, vai voisiko sitä vähentää?

 

Simppeleitä asioita, mutta iso merkitys terveydelle ja mielen keveydelle.

 

Huomenna taas uudet kujeet!

Tsau!

Satu 

 

P.S. Jos vielä kipuilet vanhan elämäsi parissa ja haaveilet muutoksesta ja uudesta urasta, Tekijäakatemian valmennus on avautumassa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistaina 28.2. klo 23.59 asti. Mukana on jo yli 90 ihmistä! Katso lisää täältä : UNELMIEN VALMENNUS

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply