🌺Hei ja oikein lämpimästi tervetuloa Transformaatio 2019 by Satumainen elämä- nettivalmennukseen ja muutosmatkalle kohti parhainta hyvää oloa ja henkistä hyvinvointia. Ryhmä toimii facebookissa ja se on kaikille avoin.

🍀Tämä ryhmä toimii myös mahtavana motivaattorina painonpudotukselle. Toimin tsempparina ja esimerkkinä, itse olen mukana myös pudottamassa painoa ja löytämässä liikunnan ihanuutta parin ”uneliaan” vuoden jälkeen.

.🍀 Transformation 2019 perustuu omiin hyvinvointivalmennuksiini joita olen pyörittänyt verkkovalmennuksina useamman vuoden ajan. Nyt haluan jakaa omia työkalujani, sekä ravintotietouttani muillekin. Ihmsten hyvinvointi ja jaksaminen on minulle tärkeää ja toivon että saat täältä mahdollisimman paljon työkaluja omaan hyvinvointiisi. Käytän päivittäin erilaisia hyvinvointia tukevia tuotteita joista kerron myös täällä ryhmässä. Rakastan Young Living eteerisiä öljyjä ja minulle on tärkeää että käyttämäni tuotteet ovat puhtaita ja kemikaalittomia.

🍀 Ryhmä on myös kanava erilaisille henkisille työkaluille ja avarakatseisuudelle. Saatan nostaa enkelikortteja ja puhua maailmankaikkeuden laista ja henkisestä kasvusta. Toivon että olet avoin näille asioille ja suhtaudut myönteisesti erilaisiin maailmankatsomuksiin.💗 🍀

💗 🍀 Ryhmässä vallitsee rakkauden ja harmonian lait. Pyrithän pitämään yllä hyvää ja kannustavaa keskustelua ja hyväksymään erilaiset mielipiteet. 💗💗💗 Lämpimästi tervetuloa!

Tervetuloa mukaan hyvänolon ryhmäämme TÄÄLTÄ!

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin