Juice Plus + tulevaisuuden raakaruokaa?

EDIT. On vierähtänyt jo kolme vuotta kun tämän postauksen kirjoitin ja Juice Plus+ tuotteet kuuluvat vahvasti edelleen arkeeni ja ovat osa hyvinvoinnin vaalimista. Huomaan ihossani HETI jos jätän mehukapselit päivittäisessä arjessa pois. Kun mehukapselit ovat käytössä, couperosani rauhoittuu ja keratosis pilaris- ihotyyppini vaalenee huomattavasti. Kapseleiden antamat fyroravinteet todellakin toimivat!

Voit lukea TÄÄLTÄ enemmän mitä hyviä vaikutuksia Juice Plus+ on saanut elämässäni aikaan  ja tutustua tuotteisiin. 

 

♥ KESÄ 2016…

Muutamia viikkoja sitten posti toi huikean yllätyksen. Pääsin testaamaan Juice Plus + tuotteita.

 

 

HENNAnpaketti

Mikä ihmeen Juice Plus+ ?

Olin kuullut ja hieman lueskellutkin Juice Plussasta, ilman sen kummempaa mielenkiintoa, näitähän riittää maailman sivu…kapseleita, pillereitä, öljyjä, yrttejä, supereita, boostereita, liemiä ja litkuja. Voin myöntää että minusta on tullut kärttyinen akka aika monille lisäravintohehkutuksille. Itse nappaan kitusiin talvisin D-vitamiinia,epäsäännöllisen säännöllisesti kalaöljyä sekä joitain viherjauheita. Siinäpä ne.

Mutta jostain syystä yksi rohkea enkeli ilmestyi elämääni ja kertoi näistä tuotteista tarkemmin ja halusi lähettää näytteitä.

Kuulin sanan RAAKARUOKA monta kertaa. What?

Raakaruokaa kapseleissa??!! Miten se on mahdollista….raakaruoka on aina tuoretta, elävää eikä ainakaan mitään KAPSELEITA! 😀

Sitä paitsi, olin kokeillut niiiiiin monet lisäravinteet elämäni aikana että korvista pursusi, mutta tämä kuulosti niin erikoiselta, että tottakai otan kiitollisena vastaan jos joku haluaa lähettää minulle RUOKAA!

Image-1

No, annas olla. Koska olin saanut upean  tuotelahjan ja minulla oli kutina että tässä saattaa olla ideaa…vai että raakaruokaa…aloin ottamaan asiasta selvää.

Me kaikki haluamme olla optimaalisen terveitä, energisiä ja hyvinvoivia, eikö vaan? Minä olen luullut ainakin tietäväni miltä tuntuu kun on terve ja energinen, ainakin suurimmaksi osaksi aikaa. Mitä nyt painoa on liikaa…päiväunet on tulleet elämään jäädäkseen…pää on usein sumuinen ja olo raskas vaikka kuinka surauttelisi tuoremehuja. Liikunta on lipsahtanut lähinnä koiranpissityslenkeiksi koska salikortti loppui….mutta silti. Tämä on kai ihmisen normaaliolotila. Pitääkö sitä koko ajan pomppiakaan kuin mikäkin sähköjänis???

Joka tapauksessa olimme lähdössä Italiaan lomareissulle, reissun aikana päätin napsia JUICE PLUS- kapseleita kiltisti.

Eli mitä Juice Plus+ sisältää?

JUICE PLUS + on  mehustettua ja tiivistettyä, kylmäpuristettua ravintoa, jossa on 30 eri vihannesten, marjojen ja hedelmien parhaat osat. Eli fytoravinteet, antioksidantit, vitamiinit ja kivennäisaineet.

 

Miksi mehustettuna? Eikö arvokas kuitu pitäisi olla mukana?

Kasvisten, hedelmien ja marjojen terveysvaikutukset ovat kiistattomat, sen jokainen myöntää.

Se, mitä olen raakaruoan myötä oppinut, on nimenomaan tuorepuristettujen viher- ja hedelmämehujen ainutlaatuinen merkitys terveydelle ja vihermehujen parantavat ominaisuudet ovat kiistattomat. Näistä asioista jaksan paasata kursseillani over and over. Joten mehustaminen tekee ihmeitä. Kaikki sen tietää jotka sitä harrastavat.

Mutta…mehustaminen on suht arvokasta, varsinkin talvella. Varsinkin luomuna. Mehustamisesta syntyy paljon kuitujätettä jota ei aina jaksa ja ehdi hyödyntää. Itse en koe että mehustaminen vie liikaa aikaa, mutta joillekin se voi olla kynnyskysymys, koska vihannekset ja hedelmät pitää pestä, kuoria ( jos ei luomua ), pilkkoa ja pusertaa mehustimesta. Sitten vielä aparaatin jälkipesut ja sotkujen siivous.

Tuorepuristetut mehut imeytyvät elimistön käyttöön heti. Niistä on poistettu vihannesten kuitu, joka isoina määrinä rasittaa herkkää suolistoa.

Mehustus on taikaa! Ja happamoittavan nykyruokavaliomme pelastus. 

JUICE PLUS + tarjoaa siis mehustuksen hyödyt kiireiselle nykyihmiselle yksinkertaisella tavalla. Kapseloituna. Käytännössä Juice plussasta saa kymmenkertaiset määrät samoja fytoravinteita kuin jos mehustaisi. Aika hurjaa!

Kapselit valmistetaan Sveitsissä ja niihin hyväksytään vain täysin puhtaat, kypsät ja luonnonmukaisesti viljellyt kasvikset, marjat ja hdelmät. Kaikki tuorepuristettuina.

Jtuotteet

Miten JUICE PLUS + käytännössä vaikuttaa?

Olin siis lähdössä lomalle Italiaan juissit mukana. Tavallaan oli helpotus että tiesin saavani runsaasti ravintoaineita Juice plussasta, koska kuitenkin sortuisin herkuttelemaan ylenmäärin kaikella Italia-mätöllä, näinhän se menee. Mitä sitä lomalla miettimään makroja ja mikroja. Lomalle lähtö oli minulle muutenkin ”vaikea” paikka, koska olen tällä hetkellä niin uppoutunut yrittäjyyteen ja eihän se passaa että kesken kaiken joutavanpäiväisille lomille lennetään. Mutta loma se on perheelläkin ja joka kesä ollaan jossain reissussa joka tapauksessa. Päätin siis antautua lomailulle ja voi kuinka sen tarpeessa olinkaan! Kroppa vetreytyi pitkistä kävelyistä, mieli antautui ja imin sisääni Italiaa. Kaikella on siis tarkoituksensa, aikansa ja paikkansa.

Ihmettelin tosin että miksi minun ei tehnyt mieli erityisemmin herkutella? Siis tarkoitan jätskiä, leivoksia jne. joille olen todella perso. Itse asiassa ruokailut tiivistyivät tasan kolmeen kertaan päivässä. Toki välillä söin jätskiä ja muistaakseni yhden kakkupalan, mutta ne eivät herättäneet mitään intohimoja niinkuin yleensä.

En ajatellut siinä vaiheessa oliko Juice Plus+ tuotteilla jotain vaikutusta, olinhan syönyt kapseleita vasta viikon verran.

italiapizz

Paluu kotiarkeen koitti kuitenkin pian. Ihan ensimmäiseksi ihmettelin miksi en nuku. Siis normaalia 9 tuntia yössä jonka helposti vetelen menemään. Sitten aloin kuulostella omaa olotilaani. Italiassa ”puhjennut” kiitollisuus senkuin jatkoi kasvamistaan. Ajattelin että onpas loma tehnyt hyvää sielulle ja mielelle. Katselin kynsiäni ja naamaani. Joo, geeneistään ei pääse. Naama on kuin Naantalin aurinko, eikä aina niin hehkeä sellainen, mutta nyt iho loistaa. Kynnet on terästä ja kasvaa hulluna.

Yhtä- äkkiä tajusin että en ole väsynyt enää missään vaiheessa vuorokautta! Olo on törkeän energinen ja aikaansaava ja tämä kaikki vain kasvaa! Ruoansulatus pyörii kuin flipperin kuula ja mieliteot on hävinneet. Ei vaan tee mieli syödä muuta kuin terveellistä ruokaa.

Minut tuntevat tietävät mikä herkkusuu olen ja olen tehnyt todella paljon töitä ahmimishäiriötä vastaan. Enää ei tee mieli mitään. Makuaisti on terävöitynyt ja olen herkistynyt kuuntelemaan kropan viestejä mitä se tarvitsee. Tällä hetkellä se haluaa vain kasviksia, hedelmiä ja yllättäen proteiinia! Koska en ole mikään eläinkunnan tuotteiden himosyöjä, nyt jostain syystä tekee mieli kunnon proteiinia! Kala-ja kananmunaosastolla mennään toistaiseksi. Lisäksi kokeilen Juice plus+- protskujauhetta joka on taas oma tarinansa…

Mietin, että jos tämä on ihmisen normaaliolotila, en halua sen koskaan loppuvan!

Aloin ottamaan selvää ihmisten Juice Plus- kokemuksista ja törmäsin koko ajan samaan:

Energisyys lisääntyy hurjasti. Onnellisuus ja kiitollisuus elämälle samaa tahtia. Se määrä, mitä Juice Plussasta tulee vihreän elämän energiaa soluille, on vaan niin valtava ja sitä ei normaalilla kasvisten syönnillä voi saavuttaa vaikka märehtisi ruohoa kaiket päivät.

Mieliteot häviävät ja ruokahalu normalisoituu.

Juice Plus+ IHO! Iho hehkuu ja iho-ongelmat lieventyvät tai häviävät kokonaan.

Uskomattomia painonpudotustarinoita. Sitkeä ylipaino alkaa häviämään, koska ruokavalio muokkautuu luonnollisesti niin paljon terveellisempään suuntaan JESS!!!

LASTEN VIHANNESTEN JA HEDELMIEN SYÖNTI LISÄÄNTYY. Lapsille löytyy omat Juice plus-purutabletit.

Infektiokierteet helpottuvat tai katoavat kokonaan. Tätä odotan mielenkiinnolla, tosin itse sairastan äärimmäisen harvoin.

KAIKEN KAIKKIAAN OLO ON VIHDOIN RAVINNEKYLLÄINEN. Kun keho altistuu 30 kasvikselle, hedelmälle ja marjalle päivässä, vaikutus on radikaali!

( huom! Neuvon tilaamisessa mielelläni: info@satumalinen.fi )


JOS OLET KIINNOSTUNUT VIHANNESTEN, HEDELMIEN JA MARJOJEN MERKITYKSESTÄ LAPSESI TERVEYDELLE, SINUN ON MAHDOLLISTA SAADA LAPSELLESI TUOTTEET !! ILMAISEKSI !! OSALLISTUMALLA HEALTHY STARTS FOR FAMILIES- RAVITSEMUSTUTKIMUKSEEN. LAPSI ( TAI LAPSENLAPSI ) IÄLTÄÄN 4- 21  VOI OSALLISTUA TUTKIMUKSEEN / TERVEYSKYSELYYN. 

Healthy Starts for Families- ravitsemustutkimus ei sido sinua mihinkään. Tilaat itsellesi ja lapsellesi tuotteet vähintään 4 kuukaudeksi ( 1 tilauserä ) ja vastaat sähköpostiisi tulevaan kyselyyn koskien lapsesi ravitsemustottumuksia. HEALTHY STARTS FOR FAMILIES- RAVITSEMUSTUTKIMUKSEEN osallistumalla voit saada lapsellesi ilmaiset Juice Plus+ kapselit tai softikset jopa neljäksi vuodeksi! 

OSALLISTU HEALTHY STARTS FOR FAMILIES RAVITSEMUSTUTKIMUKSEEN JA TILAA TUOTTEET…

– – – – >>>TÄÄLTÄ

Voin vain sanoa että Juice Plus tuli elämääni jäädäkseen.

Jotkut asiat vain tupsahtavat elämään vähiten kun niitä odottaa. Minä luulin voivani hyvin, mutta tänään tunnen ” eläväni ” potenssiin 10. Verrattuna esim. vuoden takaiseen olotilaani. Ihmeellistä elämää!

Toivon lämpimästi samaa sinulle <3

Satu

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply