voimashutterstock_269015495

 

JUICE PLUS+  vegaaninen tuoteperhe

Mitä tarkoittaa ja miksi minä rakastuin Juice Plus+ tuotteisiin?

Olen jo pitkään toiminut hyvinvoinnin alalla ja valehtelisin jos väittäisin, että olen jatkuvasti hyvinvoiva, pirteä ja energinen. Minulla, kuten monilla muillakin nykypäivän ihmisillä, on omat haasteensa omassa arjessa ja jaksamisessa. Olisikin ihanteellista, jos olisi jatkuvasti aikaa ja mahdollisuus keskittyä vain oman temppelinsä, eli kehonsa ja mielensä vaalimiseen ja hoitamiseen. Olen perheenäiti ja yrittäjä, joten vuorokauden tunnit lipuvat joskus ohi niin, että en ole suonut ajatustakaan omalle hyvinvoinnille. Omasta IHAN OK- olosta tulee nopeasti normi. Sitä tietää että voisi tehdä paremminkin, mutta kun ne lapset...koira...mies...työ, joka on intohimo ja istuttaa tietokoneella vielä kello kaksi yöllä kummallisessa kyyryssä...ei vaan ole aina aikaa syödä, liikkua ja nukkua optimaalisesti.

Kuulostaako tutulta?

Olen kuitenkin intohimoinen OIKEAN ravinnon ja ruoan sanansaattaja, kokki ja kurssittaja. Minulle OIKEA ruoka tarkoittaa mahdollisimman tuoretta, värikästä ja etenkin herkullista ruokaa. Mehustan, kokkaan raakaravintoa, testaan reseptiikkaa, maistatan perheellä luomuksiani ja tykkään paistaa mehevät pihvit lauantai-iltana. Olemme nautiskelijoita koko perhe. Kun kerran syödään, niin syödään kunnolla ja kaikilla aisteilla!

Mutta minulla oli ongelma!

Kaksi kasvavaa poikaa jotka alkavat olla murkkuiässä, mies joka syö kyllä mitä lautaselle ilmestyy, mutta ei varsinaisesti pyydä vihanneksia...., minä itse, joka sain itseni kiinni siitä, että kaikesta mehustuksesta ja raakaravinnon parissa puuhastelusta huolimatta aloin...noh...näyttää siltä että olen vetänyt kitusiini enemmän pottumuussia kuin viherpirtelöä. Kuinka ärsyttävää! Mitä minun pitäisi tehdä vielä enemmän, jotta voisin paremmin ja näyttäisin energiseltä!? Miksi lapseni edelleen irvistelivät vihanneksille?

Lisäisinkö vielä enemmän mehustusta? Kantaisin kotiin vaan enemmän vihanneksia ja kokkaisin hiki päässä aamusta iltaan? Ansaitsisinko vielä vähän kirkkaamman kruunun?

Kunnes tajusin. Yritän liikaa! Vastaus oli niin yksinkertainen että melkein itketti.

JUICE PLUS + tuoteperhe.

Aloitin testaamaan Juice-kapseleita ja valehtelematta huomasin eron olossa jo parin päivän sisällä. Energisyyteni hyppäsi pilviin. Minua vaivannut ärsyttävä iltapäiväväsymys oli poissa ja pitkästä aikaa tunsin tarttuvani askareisiin joita olin vältellyt. Otin Juicet mukaan Italian reissullemme ja ne taatusti pelastivat lomapäivien ravinteiden saannin kaiken sen pastapizza-iloittelun keskellä.

 

Juice Plus+ on vienyt, ei vain hyvinvointini ja energisyyteni uudelle tasolle, mutta myös makeanhimo on helpottanut nälänsäätely tuntuu vihdoin normalisoituneen. Solut huutavat lisää sitä mitä niille syötetään ja voit olla varma että JUICE PLUS+ saa solusi vaatimaan lisää VÄRIKÄSTÄ ruokaa. Lisää vihreää, raikasta ja terveellistä!

 

 

Minun tarinani♥

 

Vuonna 2014 minulle tapahtui iso, kaikenmullistava, elämäni peruspilareita horjuttava muutos. Sairastuin masennukseen. Tai oikeastaan tipahdin suorilta jaloilta. En voinut ymmärtää mitä minulle oli tapahtumassa. Olin ollut onnellinen perheenäiti, hyvässä työssä ja elämän piti olla mallillaan. Silti sairastuin ja jouduin ottamaan vastaan raskaan lääkityksen joka muutti persoonaani. Kun aloin nousta taas pinnalle ja elämänlankaan kiinni, ymmärsin että masennus oli siunaus ja se oli tuotu elämääni juuri oikealla hetkellä. Oivallus oli valtava. Minun täytyi lähteä seuraamaan omaa elämänpolkuani ja se johdatti yrittäjyyden pariin, jakamaan tietoa elämän onnellisuudesta, uudesta mahdollisuudesta, ravinnosta ja hyvinoinnista. Minusta tuli raakaravintokouluttaja ja elämäntaidon valmentaja.

JUICE PLUS+ ON KUULUNUT ARKEENI JO PIAN 3 VUOTTA!

Juice Plus + tuotteet tipahtivat elämääni niinikään "taivaasta". Ymmärsin että entistä ravintotiheämmän ruoan kautta voisin paikata elimistön ravinnevajetta, joka meillä ihmisillä helposti muodustuu vuosikausien huonojen ravintotottumusten seurauksena. Juice Plussasta tuli minulle tärkeä osa elämää. Kaunistuin, nuorennuin, minulta hävisi keratosis pilaris- niminen ihotyyppi ja olin täysin tyrmistynyt! Koko elämäni olin hakenut apua ja hoitoja häpeilemäni ihon vuoksi ja nyt iho oli muuttunut kauniiksi ja sileäksi!

Huomaan nopeasti olossani ja ihossani jos olen pitänyt taukoa kapseleissa. Ihoni samenee, aineenvaihduntani hidastuu ja oloni tulee yksinkertaisesti nuupahtaneeksi. Olen päivätyössä hektisessä keittiömaailmassa ja minun täytyy pitää huoli jaksamisestani mikäli haluan pysyä virkeänä ja terveenä loppuelämäni.

 

En ole nykyään mikään innokas ravintolisien käyttäjä, mutta JUICE PLUS+ tuotteet tuntuivat heti maailman luonnollisimmalta valinnalta oman ja perheeni terveyden vaalimiseen.

Ne ovat nimittäin mehustettua raakaravintoa. Ravintoa eli ruokaa. JUICE PLUS+ tuotteet sisältävät 30 vihanneksen, marjan ja hedelmän parhaat ja kypsät osat.

Voit kuvitella mitä tapahtuu, kun keho altistuu sellaisen määrän kasviksien, hedelmien ja marjojen fytokemialle? Keho alkaa luonnollisesti voimaan paremmin. PALJON PAREMMIN. Meille on aina opetettu, että kasviksia pitää syödä puoli kiloa päivässä. Mitä tapahtuu jos tuon määrän tuplaat? Triplaat? Moninkertaistat? Pystytkö syömään kerralla niin paljon? Tuskin kukaan pystyy, mutta juissaamalla eli mehustamalla on mahdollista nauttia suuriakin määriä kasvisten fytoravinteita kerralla ja sanonkin aina että mehustaminen on taikaa! Tuorepuristetut mehut herättävät kalkkeutuneemmankin ihmisen eloon.

JUICE PLUS+ premium kapselit eli

vihanneskapselit,

hedelmäkapselit

ja marjakapselit sisältävät:

 

 

 

 

JUICE PLUS+ Premium soft kapselit ( lapsille - maistuvat karkeilta! )image_1003lasten

Juice PLUS+ Vihannessoftkapselit sisältää:
Tapiokasiirappi, resistentti maissidekstriini, luonnonmukainen haihdutettu ruokosokerimehu, kuivattu kasvisjauhesekoitus, parsakaali, kaali, tomaatti, porkkana, persilja, punajuuri, lehtikaali, pinaatti, valkosipuli, sokerijuurikas, vitamiinit (C-vitamiini, beetakaroteeni, E-vitamiini, foolihappo), kauralese, riisilese, glukomannaani, sakeuttamisaine: pektiini, happamuudensäätöaine: maitohappo, sitruunahappo, luonnolliset väriaineet: antosyaanit, luonnolliset aromiaineet, kasviöljy (palmunydin, kookos), pintakäsittelyaineet: karnaubavaha ja mehiläisvaha.

 

Juice PLUS+ Hedelmäsoftkapselit sisältää:
Tapiokasiirappi, resistentti maissidekstriini, luonnonmukainen haihdutetturuokosokerimehu, omena, acerolakirsikka, papaija, appelsiini, ananas, karpalo, persikka, taateli, luumu, punajuuri, vitamiinit (C-vitamiini, beetakaroteeni, E-vitamiini, foolihappo), glukomannaani, hyytelöimisaine: pektiini; happamuudensäätöaineet: maitohappo, sitruunahappo, luonnollinen väriaine: paprika, luonnolliset aromiaineet, kasviöljy (palmunydin, kookos), pintakäsittelyaineet: karnaubavaha ja mehiläisvaha.

 

Juice PLUS+ Marja softkapselit sisältää:
Tapiokasiirappi, luonnonmukainen haihdutettu ruokosokerimehu, resistentti maissidekstriini, pensasmustikka, karhunvatukka, vadelma, Concord -viinirypäle, karpalo, mustikka, punaherukka, mustaherukka, seljanmarja, granaattiomena, vitamiinit (C-vitamiini, E-vitamiini, foolihappo), kaakaojauhe, vihreäteejauhe, inkiväärijauhe, sitrushedelmien bioflavonoideja, viinirypäleen siemenjauhe, sakeuttamisaine: pektiini, happamuudensäätöaineet: viinihappo, luonnolliset aromiaineet, kasviöljy (palmunydin, kookos), pintakäsittelyaineet: karnaubavaha ja mehiläisvaha.


Oletko huolissasi lapsesi ravitsemuksesta?

 

Lapsellesi tuotteet veloituksetta!

Juice Plus+ Children Health study tilaus on uudistunut ja nimi on nykyään Healthy starts for families ❤️

Tässä tilauksessa lapsi saa ILMAISENA tuotteet kun aikuinen tilaa itselleen joko Hevi tai Premium kapselit. Sinä ja lapsesi ( tai lapsenlapsesi ) voitte olla jopa 4 vuoden ajan mukana HSF- asiakkaana, aina yksi tilausjakso kerrallaan (4kk). HSF- asiakkuus edellyttää ainoastaan että vastaat lastasi koskevaan ravitsemuskyselyyn, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Tämä on ihan huikea etu ja ulottuu aina 21vuotiaisiin lapsiin asti!

Jos sinulla on voimassaoleva tilaus niin voit päivittää sen seuraavasta jaksosta HSF tilaukseksi ja saat lapselle tuotteet!

 

Jos olet kiinnostunut Healthy starts for families- tilauksesta ja saamaan tuotteet veloituksetta lapsellesi, voit tehdä tilauksen TÄÄLTÄ.


 

 

 

Kuinka pääset tilaamaan?

JUICE PLUS+ tuotteet myydään kätevästi verkkokaupan kautta. Kun menet verkkokauppaan, klikkaa ylävalikosta shop, pääset valitsemaan valikosta JUICE PLUS+ tai jos olet kiinnostunut myös ateriankorvikkeista / pirtelöistä / patukoista, valitse JUICE PLUS+ Complete. Tämän jälkeen valitset haluamasi tuotteet. Maksutavaksi käy tällä hetkellä ainoastaan luottokortti. Maksaessasi valitset myös maksutavaksi osamaksun tai kertamaksun. Tuotteet toimitetaan neljän kuukauden erissä. Voit itse päättää haluatko tilata vain neljän kuukauden erän ja lopettaa jatkotilauksen sen jälkeen.

 

Tervetuloa JUICE PLUS+ VERKKOKAUPPAAN!

♥KLIKKAA TÄSTÄ♥

 

 

Onko Juice Plus+ kallis....?

Monia askarruttaa ymmärrettävästi Juice Plussan hinta. Niin minuakin aluksi. Kuitenkin jos haluaa nauttia päivittäin tuorepuristettuja mehuja, etenkin luomulaatuisia, niihin uppoaa huomattavasti rahaa. Aina ei ole mahdollisuus myöskään mehustaa joka päivä, varsinkin koko perheelle. Se on aikaa vievää, sotkuista ja kompostiin menevää jätettä syntyy huomattavasti. Lisäksi ei tule useinkaan mehustettua kovin montaa kasvista ja hedelmää kerralla, ehkä max 5-6 erilaista. Juice Plussan myötä saa kätevästi päivittäin n. 30 kasviksen "mehut" nautittua. Toisaalta Juice plussan myötä myös tuoreruoan himo kasvaa, joten ravintorikkaaseen ruokaan tulee panostettua myös rahallisesti enemmän ja huonot valinnat karsiutuvat automaattisesti pois.

 

 

 

Mutta minä syön jo paljon kasviksia muutenkin, haluan ruokani tuoreena....

Niin minäkin 🙂  Jutun juoni onkin juuri siinä, että Juice Plus on niin hurjan tiivistä ravintoa, se täyttää kehon ravintovarastoja ja imeytyy nopeasti. Isojen kasvismäärien sulattaminen ei ole suolistolle ihan pikkujuttu ja kaikki tiedämme mikä olo pötsissä on kun kiskaisee kesällä pussillisen tuoreita herneitä! Ei ole myöskään ihan yksi tai kaksi ihmistä jotka ovat Juicen myötä huomanneet automaattisesti ruokatottumustensa muuttuvan huomattavasti terveellisempään suuntaan. Keho haluaa lisää sitä mitä sille syötetään, niin hyvässä kuin pahassa. On helppo laittaa surutta euroja tupakkaan, karkkeihin, sipseihin ja muihin nautintoaineisiin, mutta mitä jos laittaisikin kaksi euroa päivässä kolmeenkymmeneen tiivistettyyn vihannekseen?

 

Kysymyksiä tuotteisiin liittyen

Sopiiko aikuisten kapselit vegaaneille?

Sopivat kyllä, kaikki JUICE+ tuotteet ovat vegaanisia.

Onko Juicen tuotteet luomua?

Tuotteet eivät ole enää sertifioitu luomuksi (oli aikaisemmin), sillä ihan kaikkia valmistusaineita ei ole saatavilla enää luomuna (suurin osa valmistusaineista on kuitenkin sertifioitua luomua). Tuotteiden laatu on kuitenkin tutkitusti täysin puhdas, eli tuote on luomulaatuinen. Laatu on erittäin korkea ja sitä valvotaan säännöllisesti.

Sveitsissä valmistettujen kapseleiden (hedelmä-, vihannes- ja marjakapseleiden) kanssa on tehty lisäksi niin, että ne tutkitaan säännöllisesti ja tarkasti riippumattoman tahon toimesta. Tämän tekee SGS Institus Fresenius niminen yhtiö, joka suorittaa laadun ja turvallisuusvarmistuksia. Tämä yhtiö on erittäin arvostettu kuluttajien toimesta ja se on toiminut Saksassa ja naapurimaissa jo 30 vuotta. Tämä sinetti on siis myönnetty Juicen kapseleille ja se toimii todisteena niiden korkeasta laadusta.

Missä tuotteet on valmistettu?

Suomessa myytävät tuotteet on valmistettu Sveitsissä ja ne lähetetään sieltä eteenpäin.

”En pysty nielemään kapseleita”

Kapselien sisällön voi ottaa myös eri tavalla. Kapselin pystyy avaamaan ja sisällä olevan jauheen voi kaataa esimerkiksi vesilasiin tai smoothieen/vastaavaan ja näin saada tuotteen sisällön kehoon. Jos kapseleita on vaikea niellä, niin tätä kauttakin onnistuuJ

Minkä ikäiselle voi antaa Juicen mehukarkkeja?

Virallinen ikäsuositus näiden tuotteiden osalta on 4 vuotta. Se johtuu tosin siitä, että yritys toimii pääosin USA:ssa ja siellä ollaan erittäin varovaisia kaikkien ohjeistuksien suhteen. Ohjeistus on 4 vuotta vain sen vuoksi, että silloin pyritään minimoimaan mahdollinen tukehtusmisvaara (lasten kapselit kun ovat pureskeltavia, ”karkkimaisia”).

Tuotteen sisältö on hyvin puhdas ja sopii paljon nuoremmillekin. Itse antaisin näitä jo paljon nuoremmallekin, kun hän vaan osaa pureskella tarpeeksi. Esimerkiksi omalle 2-vuotiaalleni olen näitä antanut hyvällä omallatunnolla, sillä onhan se tärkeää, että pienetkin lapset saavat kehoonsa kaikki tarvittavat ravintoaineet.

 

Sopiiko tuotteet raskaana olevalle?

Purkissa lukee ohjeistuksena, että annostus on hyvä varmistaa omalta lääkäriltä, tämä tosin johtuu mm. siitä, että tuotteita ei ole erikseen tutkittu ja testattu raskaana olevilla. Itse näen kuitenkin puhtaan ravinnon tärkeimpänä asiana, jota olisi hyvä syödä raskaana ollessa, eli jos olisin raskaana, niin itse ainakin ottaisin näitä aivan ehdottomasti! Voi käyttää omaa maalaisjärkeä ja tarvittaessa konsultoida omaa lääkäriä kun tekee päätöksiä siitä, sopisivatko tuotteet raskauden ajalle.


Tutustu lisää Juice Plus- tuoteperheeseen verkkokaupassani!

TÄÄLLÄ


 

 

 

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
  Facebook
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  Share on LinkedIn
  Linkedin