Käsinsidottu, koristeellinen, uniikki ja maaginen "Smudge stick " eli poltettava salviakimppu.

Salvialla on vuosituhansia vanhat perinteet huonojen energioiden puhdistajana ja sen savua käytetään puhdistavana elementtinä mm. ennen meditaatiota tai kun halutaan puhdistaa esim. uuden kodin energioita.

Mikä on poltettava salviakimppu?
🌿Salviaa on käytetty iät ja ajat mausteyrttinä, mutta sillä on myös pitkät perinteet energioiden puhdistajana. Tämä on tuttua meditoijille ja ihmisille jotka haluavat vaikkapa puhdistaa uuden kodin energioita. Salviassa on voimakas tuoksu ja se rauhoittaa.
🌿Tämä poltettava kimppu sisältää mm. myös: laventelia, Palo Santoa ( pyhä puu ), eucalyptusta ja ruusua. Lisään myös aina mukaan kauniin kristallin tai halutessasi eteerisen sitrusöljyn jota voit höyrystää vaikka diffuuserissa tai käyttää ruoanvalmistukseen.
🌿 Valmistan kimput aina yksilöllisesti ja nyt kesää kohden erilaisista aromaattisista kasveista, kukista ja yrteistä. Kimppujen ulkonäkö vaihtelee
💝Mihin tarkoitukseen voit tilata poltettavia salviakimppuja?
  • omaksi iloksi ja energioiden kohottamiseen.
  • lahjaksi
  • morsiamelle esim. polttari-iltaan puhdistamaan vanhat ja tunkkaiset energiat pois.
  • ystävyyttä vahvistamaan.
  • meditaatiohetkiin.
  • joogastudiolle
  • jne.

 

Ohjeet kimpun polttamiseen saat tilauksen yhteydessä. Kimpun koko on n. 10- 15 cm pitkä.

KIMPPU ON MAHDOLLISTA TILATA JOKO KRISTALLILLA TAI ETEERISELLÄ SITRUSÖLJYLLÄ.

Kimpun mukana tulee joko appelsiini, tangerine tai sitruunaöljy.

Ilmoita tilauksen yhteydessä haluatko kimppuun kristallin vai eteerisen öljyn. Huom! Ethän käytä eteeristä öljyä ( ja kristallia )kuumennukseen, vaan irroita öljy ja käytä sitä diffuuserissa, tuoksuttelemalla, juomavedessä, ruoanvalmistuksessa ja leivonnaisissa.

Eteerinen öljy on hyvin vahvaa, joten käytä sitä juomavedessä suhteessa 1 tippa öljyä/ 1 litra vettä.

Voit myös irroittaa kristallin ja asettaa sen vaikka yöpöydälle hyvää energiaa tuomaan. 🙂

 

BLUE DREAMS- LAHJASETTI

Suussa sulavat mustikkaraakakakut yhdistettynä lahjasetiksi herkän salvia-yrttikimpun kanssa. Kimppu sisältää mm. valkosalviaa, Palo Santo- puuta, ruusua, laventelia ja kauniin kristallin. Kimppu on valmistettu hyvän energian kanavaksi kantajalleen ja sitä voidaan polttaa, jolloin muodostuva savu puhdistaa ilmaa ja energioita, vahvistaen positiivista mielialaa.

Kauniit ja herkulliset mustikkaraakakakut ovat gluteenittomia ja maidottomia leivonnaisia ja niissä on käytetty vain luontaisia ainesosia kuten; mantelia, hunajaa, kookosta, cashewpähkinää ja kaakaovoita. Sekä tietenkin ihanaa suomalaista mustikkaa.

Tämä lahjasetti sisältää 5 kpl TAI 10 kpl mustikkaraakakakkuja sekä 1 kpl salvia-yrttikimpun.

Blue Dreams- lahjasetti toimitetaan halutessasi Espoon alueelle 10€ toimitushintaan tai muualle pääkaupunkiseudulle ( Helsinki/ Vantaa ) 15€ toimitushintaan.

 

Tervetuloa tutustumaan Satumaisen elämän kauppaan!

Kaupastani löydät lisää mm. Anna- Mari West Photographyn tuotteita.

KLIKKAA KATSOMAAN LISÄÄ TUOTTEITA!

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin