Kevyesti kohti uutta vuosikymmentä!

Rehellisesti käsi pystyyn kuka vielä haikailee joulunpyhien perään…?

Eikö olekin ihanaa että kohta alkaa taas normaali arki ja etenkin energiat asettuvat paikoilleen ottamaan vastaan uutta vuosikymmentä!

Mikä sinulle on ollut kuluneen 10 vuoden kohokohta? Mistä tapahtumista olet erityisen kiitollinen ja mitkä asiat jätät mieluiten menneeseen?

Varmasti moni jäsentelee tällä hetkellä ajatuksiaan siitä, miksi ylipäätään vuodet ovat vierineet niin nopeaan ja miten paljon maailma ympärillämme ja miten itse on henkilökohtaisesti muuttunut kymmenessä vuodessa. Veikkaan että todella monelle tämä aika missä elämme, on upeaa henkilökohtaisen kasvun ja kehittymisen aikaa. On aika ottaa enemmän vastuuta omasta itsestä, lähimmäisistä ja luonnosta ympärillämme. Kolikon kääntöpuolena moni kokee ahdistavana sen tietotulvan, odotusten ja paineiden määrän mitä meille joka tuutista syötetään. Kuinka elää hyvää ja omannäköistä elämää ilman että musertuu työtaakan, valvollisuuksien ja ulkoapäin tulevien paineiden alle?

Itse jättäisin niin mielelläni taakseni kaiken puskemisen ja pelon kautta toimimisen. Sillä kaikki mitä teen vastoin omaa todellista sisäistä rauhaani ja kutsumusta, nousee pelosta. Pelosta epäonnistua, pelosta olla oma itsensä, pelosta että muut eivät hyväksy valintojasi ja ajatuksiasi. Pelot ovat meidän jokaisen elämässä läsnä ja alunperin terve pelko palveli ihmistä vaaran uhatessa. Tänä päivänä pelolla on monet kasvot ja se näyttäytyy arjessa mm. oireillen jatkuvana stressitilana, itsekritiikkinä ja suorittamisena.

Suoritatko sinä pelon kautta elämääsi vai uskaltaisitko kääntyä sisäänpäin ja hellittää? Rauhoittaa sisäistä kelloasi? Ottaa kevyemmin ja luottaa siihen että elämän tarkoitus on kantaa ja palvella sinua ilman jatkuvaa pelkoa? Sillä pelko on kyllä läsnä silloinkin kun et sitä edes konkreettisesti huomaa. Kun pelko palvelee sinua, etkä sinä pelkoa, osaat tehdä valintoja hyvän ja väärän välillä. Osaat erottaa sinua palvelevat toimintatavat ja käyttäytymismallit huonoista tavoista. Alat kuulemaan todellisen minäsi äänen ja rentoudut. Kaikki on hyvin sittenkin ilman jatkuvaa varuillaan oloa.

Nämä ajatukset nousivat siitä, että koko syksyn olen tehnyt enemmän työtä bongatakseni vastauksia oman itseni sisältäpäin. Kuka minä olen ja mitä minä oikeasti haluan? Yllättäen jostain onkin noussut piirteitä joita en ole itsessäni ymmärtänyt olevankaan. Sieltä on noussut rohkeutta, maskuliinisuutta ja myös uutta feminiinisyyttä ja herkkyyttä. Sieltä nousee myös pelkoja joita en ole edes valmis käsittelemään, mutta tiedostan ja vastaanotan ne rauhallisesti. Pelot puhdistuvat kyllä aikanaan kun olet tarpeeksi vahva ne kohtaamaan. 

Uusi alkava vuosikymmen voi olla meille monelle askel kohti tiedostavampaa ja itseä kunnioittavaa elämänmuutosta kohti. Mikä voisi olla sellainen tarpeeksi yksinkertainen ja pysyvä askel jonka voisit ottaa vaikka heti? Sellainen jonka tiedät tekevän sinulle hyvää ja jonka jaksat pitää mukana rutiineissa? Itselleni ihan tarpeeksi simppeli tapa on juoda lähes päivittäin vihersmoothie tai vihermehu. Sitten on päivittäinen oma rauhoittumisen tietoinen hetki, jolloin saan vain olla omien ajatusteni ääressä ja tehdä muutaman rentoutusharjoituksen. Nyt vasta ymmärrän että tänä syksynä olenkin ollut paljon rennompi, rauhallisempi ja erottanut myös tehokkaasti työ- ja vapaa-aikaa.

Uskon että pienet teot oman hyvinvoinnin eteen kantavat pitkällä tähtäimellä pidemmälle kuin isot kertarepäisyt.

Tervetuloa ottamaan askelia kohti parempaa hyvinvointia!

Tähän vuodenalkuun olen suunnitellut 3 tapaamiskerran kurssikokonaisuuden jonka aikana opit kokkaamaan hyvinvointiasi kohottavia raakaruokia ja näin ottamaan askelia kohti kevyempää kevättä 2020. Kurssi inspiroi sinua tekemään tarpeeksi helppoja ja innostavia ruokavalintoja ja kohottamaan terveyttäsi ja jaksamistasi.

Tapahtumasivu Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/540967393427991/?event_time_id=540967403427990

Aikaisemmat kurssini ovat keskittyneet yhden illan aikana opastamaan mahdollisimman tiiviissä paketissa raakaravinnon maailmaan, mutta tällä kurssilla teemme kaiken perusteellisemmin!

Olisi hyvä jos pystyt osallistumaan kaikille kolmelle kurssille, mutta halutessasi voit toki tulla vain yhdellekin kurssikerralle jonka koet kutsuvaksi. Yhdelle kurssikerralle mahtuu aina 7 hlöä mukaan.

Kurssipaikan osoite: Kiulutie 12 b, 02770 Espoo

Kurssi: Upeat ja monipuoliset raakaravinnon pääruoat.

Lauantai 18.1. klo 11. ( kesto n. 3 tuntia )

Raakaravinto on värikästä ja täyttävää ruokaa! Pääset kokkailemaan erilaisia ja herkullisia pääruokia. mm. raakaravinnon lasagnea ja salaatteja sekä purilaisia. Päivän anti on taatusti sellainen josta jää kotiinvietäväksi monta ideaa koko perheen ruokailuun ja oman ruokavalion kohentamiseen ja innostuksen ylläpitämiseen! Omat essut ja rasiat mukaan!

Hinta 59 €

Osta lippu täältä:

Kurssi: Raakaravinnon makeat herkut!

Lauantai 1.2. klo 11. ( Kesto n. 3 tuntia )

Mitä olisikaan onnistunut elämäntapamuutos ilman sallittuja herkkuja? Raakaravinnon herkut ovat kaukana vehnähötöstä ja valkoisesta sokerista, mutta silti tajunnan räjäyttäviä! Haluatko oppia valmistamaan ihania kakkuja ja jälkiruokia? Tämä on oikea herkkusuiden kurssikerta!

Omat essut ja rasiat mukaan kotiinviemisiä varten!

Hinta 59 €

Osta kurssi täältä:

Raakaravinnolla kevyesti kohti kevättä ( koko kurssi 3 kertaa )

Osta edullisempi kolmen kerran kurssikokonaisuus täältä:

Heräsikö kurssista kysymyksiä?

Vastaan mielelläni 🙂

Laita sähköpostia: info@satumalinen.fi

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *