Hei ja tervetuloa sivuilleni!

Olen Satu ja ollut kiinnostunut ruoanvalmistuksesta pienestä tytöstä lähtien. Kokkaaminen, ruoka ja reseptien tutkiminen on ollut vahvasti osa identiteettiäni koko elämäni ajan. Lapsuudenkotini on maatilamatkailutila Keski- Suomessa ( www.kumpunen.fi ) ja vahvat juuret kotiseutuuni on opettanut arvostamaan puhdasta ruokaa ja alkutuotantoa.

Oli luonnollista että uravalintani suuntautui ruoanvalmistusalalle ja opiskelinkin 90-luvulla ammatin perusteellisesti, sillä halusin työskennellä päällikkötasolla suurtalouksissa. Pääsin työskentelemään mm. eri suurlähetystöissä Suomessa ja ulkomailla ja tutustumaan eri maiden kulttuureihin 11 vuoden ajan kun asuimme mieheni kanssa ulkomailla.

Kun palasimme Suomeen vuonna 2010 kahden nuoren poikamme kanssa, päädyin perustamaan ensimmäisen yritykseni Satumaa Organicsin. Pyöritin pienimuotoista luomukori-palvelua, leivoin asiakkaille luomuleivonnaisia ja alakertamme oli vallannut oma pieni luomukauppa!

Aika on jalostanut yritystäni, nykyistä Satumaista elämää. Olen pyörittänyt lounaskahvilaa, cateringia, järjestänyt paljon juhlia asiakkailleni ja siinä sivussa kouluttautunut Energiahoitajaksi ja LCF Life Coachiksi. Henkiset asiat ja "maailman parantaminen" on lähellä sydäntäni ja toivon että saan lisättyä palveluitani sillekin saralle!

Uusin sydämeni asia on kehitellä kauniita ja uniikkeja salviakimppuja, joita polttamalla voi puhdistaa energioita ja käyttää esim. meditaation yhteydessä. Lisäksi kuivayrttikimppuni ovat myös suosittuja lahjaideoita. Katso lisää kimpuistani TÄÄLTÄ.

Lämmöllä,

Satu Malinen

 

 

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin