Hei ja tervetuloa Satumaisen elämän sivuilleni!

Olen Satu ja ollut kiinnostunut ruoanvalmistuksesta pienestä tytöstä lähtien. Kokkaaminen, ruoka ja reseptien tutkiminen on ollut vahvasti osa identiteettiäni koko elämäni ajan. Lapsuudenkotini on maatilamatkailutila Keski- Suomessa ( www.kumpunen.fi ) ja vahvat juuret kotiseutuuni on opettanut arvostamaan puhdasta ruokaa ja alkutuotantoa.

Oli luonnollista että uravalintani suuntautui ruoanvalmistusalalle ja opiskelinkin 90-luvulla ammatin perusteellisesti, sillä halusin työskennellä keittiöesimiehenä  suurtalouksissa. Päädyin kuitenkin työskentelemään mm. eri maiden suurlähetystöissä Suomessa ja ulkomailla ja tutustumaan eri maiden kulttuureihin 11 vuoden ajan kun asuimme mieheni kanssa ulkomailla.

Kun palasimme Suomeen vuonna 2010 kahden nuoren poikamme kanssa, päädyin perustamaan yritykseni Satumaa Organicsin. Pyöritin pienimuotoista luomukori-palvelua, leivoin asiakkaille luomuleivonnaisia ja alakertamme oli vallannut oma pieni luomukauppa. Alakerta on toiminut monessa muodossaan tämänkin jälkeen ja siellä on kokannut porukka toisensa jälkeen raakaruokaherkkuja! Olen opettanut myös eri työväenopistoissa mm. vegaanista ruoanvalmistusta.

Aika on jalostanut yritystäni, nykyistä Satumaista elämää. Olen pyörittänyt lounaskahvilaa, toiminut kokkina eri yrityksissä, järjestänyt paljon juhlia asiakkailleni ja tällä hetkellä catering- palvelustani löytyy monipuolinen valikoima kahvipöydän juhlaherkkuja.

Järjestän myös erilaisia henkisen hyvinvoinnin tapahtumia, joissa olennainen osa on myös ihanien herkkujen nauttiminen.

Lisää tietoja löytyy enkelten ruokaa- sivustoltani.

 

Lämmöllä,

Satu Malinen

 

 

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin