Hei ja tervetuloa sivuilleni!

Olen Satu ja ollut kiinnostunut ruoasta pienestä tytöstä lähtien ja aloittanut kokkaamisen heti kun vain kynnelle kykenin. Kotini oli maalaistalo ja valmistimme kaiken alusta lähtien itse ja saimme omasta maasta ja omista lehmistä raaka-aineet puhtaaseen ravintoon. Oli luonnollista että uravalinta suuntautui ruoanvalmistusalalle ja opiskelinkin 90-luvulla ammatin perusteellisesti, sillä halusin työskennellä päällikkötasolla suurtalouksissa. Olin kouluttautunut ravitsemusteknikoksi ja päädyin Helsinkiin työskentelemään erityyppisissä henkilöstöravintoloissa ja ehdinpä valmistumiseni jälkeen toimia myös sisäkkönä englannin suurlähetystössä pari vuotta. Ne olivat minun Ollin oppivuoteni, opin valtavasti edustustarjoilusta ja elin nuoruuteni kukoistavaa aikaa.

Kun tapasin tulevan aviomieheni, elämäni suunta luonnollisesti muuttui. Mieheni halusi ulkomaille töihin ja niin sitä sitten lähdettiin "pariksi vuodeksi" Prahaan, Tsekin tasavaltaan. Pari vuotta muuttui 11 vuodeksi ja ehdimme vielä nähdä Amerikan, Brasilian, Kiinan kulttuurit ja asua näissä maissa aina muutamia vuosia kerrallaan.

Omistauduin kotiäitiydelle ja kaksi poikaamme syntyivät matkan varrella.

Kun palasimme Suomeen vuonna 2010, päädyin perustamaan ensimmäisen yritykseni Satumaa Organicsin. Pyöritin pienimuotoista luomukori-palvelua, leivoin asiakkaille luomuleivonnaisia ja alakertamme oli vallannut oma pieni luomukauppa!

Tällä hetkellä pyöritän ruokablogiani Enkelten ruokaa, järjestän tilauksesta raakaravinnon kokkauskursseja ja kehittelen uusia upeita tulevaisuuden suunnitelmia!

On ilo ja onni antaa ihmisille pala arjen luksusta raakaruokaherkkujen muodossa ja kertoa aidon ruoan tervehdyttävästä voimasta. Syödään hyvin ja nautitaan elämästä!

Lämmöllä,

Satu

info@satumalinen.fi

Koulutustausta:

Ravitsemusteknikko

Certified Holistic Health Coach ( Institute for Integrative Nutrition )

LCF Life Coach ( Valmentamo )

Regressio-ohjaajaopiskelija

Reiki- hoitajaopiskelija

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin