Kulissien takaa tervehdys!

posted in: Uncategorized | 0

Onpas aikaa vierähtänyt siitä kun olen viimeksi kuulumisia kirjoitellut!

Satumaa Organicsin vuosi on vierähtänyt vauhdilla. Vielä muutama viikko sitten illalla ajellessani uimahallilta kotiin päin, ihmettelin poikani kanssa viimeisiä syksyn valonsäteitä, jotka hauraalla tavalla muistuttivat kesästä. Kesästä jota ei oikein edes ollutkaan. Nyt sitten talvi yllätti taas totaalisesti suomalaisen! Miten se lumi NYT jo tuli!? Ei vielä, haluan imeä viimeisiä lempeitä ja lämpimiä valonsäteitä sisääni!

Samalla mieli on jo menossa kovaa vauhtia vuoden loppua kohti ja alkavan vuoden energioita vastaanottamaan.

Tänne kuuluu hyvää. Siis tänne minun pirttiini ja omiin kuvioihini, mitä kaikkea nyt puuhaankaan. Aina ei ole mennyt hyvin, on ollut aikoja jolloin epätoivo, hämmennys ja masennus on olleet päivittäisiä vieraita. Nyt epätoivottu vieras on marssitettu matkoihin minun pirtistäni ja elämä on hymyillyt jo pitkän aikaa tänne suuntaan. Näyttänyt hentoja valonsäteitään aina vain voimakkaammalla lämmöllä.

Uusi lehti on kääntynyt hitaasti mutta varmasti tämän yrittäjän voitoksi. Kaksi vuotta tulee pian täyteen täysipäiväisenä yrittäjänä. Ensimmäiseen vuoteen vuoteen mahtui juurikin rämpimistä, räpeltämistä ja sitä epätoivoa. Uskallan myöntää sen vihdoin ääneen, koska tiedän että en ole todellakaan ainoa. Yrittäjyys on yksi hulluuden laji. Jos joku olisi kysynyt minulta vielä viime vuonna tähän aikaan, että lähdetkö mieluummin suojuoksemaan uimapukusillaan vai otatko yrittäjyyden, niin olisin ollut jo vaihtamassa uikkaria päälle. Mutta aina sieltä suosta on noustu, koska periksi ei anneta ja mitä enemmän on heitetty jääkylmää vettä saavilla niskaan, sitä suloisemmalta on tuntuneet hennot onnistumisen hetket ja YES I fucking did it! – tuuletukset. Isoin oppiläksy on lopettaa se hemmetin kärvistely ja selittely. Työntää sen sijaan kädet syvälle näppylähanskoihin ja alkaa hommiin! Päättää, että minä loistan. Nyt kaasu suoraksi ja elämässä eteenpäin. Ja Kah! Elämä vastaa niinkuin sille huudetaan.

Suosittelenko yrittäjyyttä edelleen? Kyllä, KYLLÄ ja KYLLÄ! Jos jokaisella ihmisellä on se oma, yksi elämänläksy opittavanaan, niin yrittäjyys on  varmasti sitten minun läksyni. Olen joutunut ottamaan kynän kauniiseen käteen ja opetellut laskemaan, tekemään laiskanläksyä ja jäänyt melkein luokalle. Samalla oppinut antamaan itselleni kiitettäviä ja korottanut numeroita. Olen oppinut kiitollisuutta, nöyryyttä, antamista ja vastaanottamista.

Tällä hetkellä opettelen TAAS uusia tuntemattomia taitoja, joita en olisi kuvitellut tarvitsevani vielä kaksi vuotta sitten. ( tai olen varmasti kuvitellut palkkaavani jonkun tekemään saman homman HAH HAH!! )  Opettelen valokuvaamaan, videoimaan ja editoimaan. Koska olen kärsimätön ja joka suuntaan vipattava luonne, olen joutunut opettelemaan tarkkuutta, säntillisyyttä ja kärsivällisyyttä. Ja ai että se tekee kutaa!!! Vähän rääkätä itseään hommassa, johon ei ole minkään sortin luontaisia, saati opiskeltuja taitoja!

Ja Kyllä. Kyllä on kiusallista nähdä oma muhkea itsensä elävässä kuvassa, mutta näillä mennään ja elämälle hurraa!

 

 

Olen kuvaamassa RAAKARAVINNON NETTIKURSSIA ja AI ETTÄ SIITÄ TULEE MAKEE kuulkaa!

Paljon on jo matskua kuvattu ja paljon vielä puuttuu. Yhden ruokalajin kuvaamiseen menee minulta noin 4- 5 tuntia kun lompsit ees taas kameran ja kokkaamisen välillä. Säädät ja sähläät. Kompastut johtoihin ja kekkailet valaistuksen kanssa. Otat uusiksi ja uusiksi.

Ennenkuin kameranjalka löytyi naftaliinista, jekkupekka keinot keksii….

 

Materiaalia kurssiin on myös kuvattu oikeilta kursseiltani ja tällöin apuun riensi rakas ystäväni Sari. Saimme kuvattua paljon materiaalia yhdeltä Raakaherkut- kurssiltani.

 

 

 

Tässä yksi ” Harjoitusvideo ”, jossa valmistan mandariinisalaatinkastikkeen

( Videossa kirjoitusvirheen kera )

 

 

 

Kurssi on siis valmistumassa ja pian pääsen varmasti kertomaan siitä lisää!

 

Kulunut syksy on ollut huikeaa kurssien kulta- aikakautta. On vaan niin makeeta päästä tutustumaan uusiin ihmisiin, napata sieltä mukaan ystäviä ja yhteistyökuvioita. Höpötellä ruoasta ja elämästä maan ja taivaan väliltä ihmisten kanssa, jotka hetki sitten olivat tuntemattomia ja kahden tunnin päästä samaa klaania.

Vaikka valmistelenkin parhaillaan nettikursseja ( Heh, tämä raakaravinnon kurssi ei ole kurssihullulle toki ainoa meneillään oleva projekti ),

niin ” oikeita ” kursseja on toki myös koko ajan tulollaan ja meneillään.

Joko olet varannut paikkasi Suomi 100- vuotta Juhlamenu raakaillen- kurssille???

 

Sillä aikaa tervetuloa tutustumaan muihin Satumaisen elämän juttuihin ja palveluihin!

 

Satumainen Nainen – Oppaasi terveyteen ja hyvinvointiin on nyt ennakkomyynnissä tarjoushintaan 49,90 €!

Tarjous loppuu ihan pika pikaa ( Vajaa 24h aikaa ), eli toimi nopeasti jos haluat oppaan itsellesi + 15 € LAHJAKORTIN Anna- Mari West Photographyn verkkokauppaan, josta löydät paljon kaikkea ihanaa!

Nappaa tarjous+ Bonuslahja 

TÄÄLTÄ

 

 

Etsitkö sopivaa seinäkalenteria vuodelle 2018 tai joululahjaksi? Miten olisi esim. Tommy Tabermanin herkillä runoilla ja Anna- Mari West Photographyn kauniilla kuvilla varustettu kalenteri?

Kalenteritarjous! Kun ostat kalenterin Satumaisen elämän- verkkokaupasta, saat postikulut ilmaiseksi!

Kurkkaa kauppaan!

TÄÄLTÄ

 

Oikein ihanaa marraskuun jatkoa sinulle!

Satu

 

 

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply