Loppuvuosikatsaus…transformaatiosta tasapainoon.

Heipä hei!
On tullut aika päivittää vähän vähän kuulumisia pitkästä aikaa tänne blogin puolelle.
Syksy on mennyt yhdessä hujauksessa ja elämänmeno sen mukaista. Vielä kesällä olin jonkinlaisessa flow- tilassa siitä kuinka asiat tulisivat syksyllä sujumaan. Olin siirtymässä uusiin työhaasteisiin ja siinä sivussa veisin Satumaisen elämän toimintaa eteenpäin. Vähänpä taas arvasin mitä varalleni oli kaavailtu suuremmista kanavista...
Työpaikka vaihtui kerran...jos toisenkin. Tuntui etten löydä paikkaani mistään kodin ulkopuolisesta duunista, vaan aina nousi seinä pystyyn. En kertakaikkiaan pystynyt asettumaan mihinkään mikä soti sisäisiä arvojani ja odotuksiani vastaan. Olen vahvasti introvertti, itsenäisen työn tekijä ja yrittäjänä olen tottunut johtamaan itse itseäni ja projektejani. Päädyin paiskimaan töitä vähän aikaa jättimäisessä keittiössä kokkien armeijan keskellä ja aloin voimaan todella huonosti...Kun olin ollut kaksi viikkoa putkeen migreenin kourissa ja asentohuimaus oli äitynyt niin pahaksi etten uskaltanut enää nostaa kuumia pakkeja uuniin, päädyin lääkäriin valittamaan oloani. Siitä jäin suoraan sairaslomalle ja oli välitilinpäätöksen aika. Mitä ihmettä oikein oli tapahtumassa? Enkö ikinä löydä paikkaani tässä yhteiskunnassa??

Laitoin toviksi stopin ihan kaikelle. Kaikille odotuksille, tavoitteille ja unelmillekin.

Kävin joogassa, selvittelin asioitani ja päätäni, kävelin luonnossa ja kävin myös Reiki 1- kurssin Ihanan Mirjan opetuksessa ja kurssi osoittautui yhdeksi, eheyttäväksi askeleeksi elämässä eteenpäin. Kurssi palautti minut takaisin sisäisen rauhan äärelle jonka olin hetkellisesti kadottanut.

Hulluinta oli se, että elämässä on todellakin taipumus tapahtua se mitä tilaa. Olin manifestoinut itselleni Transformaation vuoden 2019 ja sitä totisesti sain! Jatkuvaa muutosta, mutta en ehkä sillä tavalla mitä olin toivonut, vaan sain moninkertaisesti enemmän transformaatiota mitä ikinä saatoin kuvitella.

Transformaatio tosin johdatti minut napakasti ymmärtämään että minun on rauhoituttava aloilleni. Pysyttävä edes hetken aikaa paikoillani jotta isommat kuviot saisivat selkeämmän muodon, nyt vuosi oli ollut pelkkää pirstaletta ja epämääräistä heittelehtimistä työnkuvasta toiseen. Voi vain kuvitella mitä lähipiirini on ajatellut touhottamisestani...

 

 

Tällä hetkellä ja sen ajan mitä tätä vuotta on jäljellä, menen todella maltillisesti eteenpäin. Rauhoitan arkeani ja vapaa- aikaani niin paljon kuin mahdollista. Teen nyt päivätyötä joka on mielekästä ja jättää viikonloput ja illat vapaaksi. Tämä on täysin uutta minulle, sillä olen tottunut vetämään kursseja, tekemään cateringia ja istumaan vähintäänkin illat koneella suunnittelemassa asioita eteenpäin. Nyt toppuuttelen itseäni koko ajan. Pakotan rauhoittumaan ja elämään juuri tätä hetkeä ja ajanjaksoa. Olen alkanut nauttimaan tyhjästä kalenterista ja samalla tyhjästä tilasta sisälläni. Odotan mielenkiinnolla mitä tämä ajanjakso aukaisee elämässäni.

Tulee vielä aika kun nousen tästä pysähtyneisyyden tilasta ja jaksan taas suunnitella uusia ja inspiroivia suuntia elämässäni. Tosin olen ilmoittautunut erääseen henkisen alan koulutukseen ensi keväänä, mutta siitä lisää myöhemmin kun on sen aika. Nyt nautin simppelistä arjesta ja perheen kanssa vietetystä ajasta.

Raakaruoka- ja vegaaniruokakurssit ovat nyt ainakin loppuvuoden tuumaustauolla. Aika näyttää tulenko niitä jatkamaan ja missä muodossa, riittääkö aika ja toisaalta onko niille enää niin kysyntääkään?

Näitä asioita on ollut vain pakko pohtia, mistä tulen luopumaan ja mitkä asiat jäävät elämään yrityksessäni. Minulla on tunne että yritykseni on aika lähteä eteenpäin tunnustelemaan uusia uria pitkin ja annan itselleni vihdoin luvan avautua enemmän jopa hoitotyön ja valmennustyön puolelle. Mutta siihen uraan on vielä on paljon opiskeltavaa ja työstettävää.

Ehkäpä tämä blogi herää eloon ja alan jakamaan tällä kanavalla enemmän ajatuksia elämästä ja ihmisyydestä.

Toivottavasti jaksat jatkaa kanssani ja pysyt mukana tässä elämänmenossa!

Minulla avautui viime vuonna Facebookissa Transformaatio 2019- ryhmä, joka on nyt muuttanut nimensä BALANCE BY SATUMAINEN ELÄMÄ.

Nimensä mukaisesti ryhmän on tarkoitus keskittyä enemmän tasapainon ja selkeyden löytämiseen, kuin jatkuvassa heiluriliikkeessä elämiseen. Olet tervetullut sinne jos kaipaat vertaistukea arjen pyörteissä ja oman rauhallisen tilan löytämisessä.

Toivotan sinulle oikein rauhallista joulunalusaikaa ja paljon voimia loppuvuoteen.

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *