Mitä tehdä kun kaamos käy niskan päälle?

Tämä vuodenaika. Ihan kuin kävisi vuosi vuodelta pimeämmäksi. Ja tietenkin sateisemmaksi.

Muutama yö sitten satoi lunta. Sitä tuli ja tuli…osa suli samantien likaiseksi kuraksi kävelyteille, mutta puut ja maisema vaihtoivat hetkessä vaatetuksensa. Ihanaa! Vihdoin valkeus ja armahdus tähän pimeyden valtakuntaan. Mutta se ilo kesti vain tovin. Oikeastaan yhden ihmettelevän kävelylenkin verran. Valkeutta annostellaan tässä maassa nykyään pienellä kauhalla. Tänä aamuna silmät eivät avautuneet ikkunaan kurotteleviin lumisiin puihin vaan lasiin viskovaan vesisateeseen. Oh well. Sitä saa miten elää. Ilmastonmuutos ei ole enää oven takana, vaan se paiskataan lumen sijasta vesisateena päin hoomoilasena ihmettelevää tavan tallaajaa. Lämpenevät talvet ja kylmenevät kesät ovat totta tässä ja nyt. Ei enää sitten joskus kun minusta aika jättää ja lapsetkin köpöttelevät kepin kanssa. Lapsenlapset todennäköisesti ihmettelevät lunta jouluaattoisin ainoastaan Lumiukko- piirretyn kautta.

Isolle osalle suomalaisista tämä vuodenaika vaatii veronsa. Sitä joutuu tekemään tosissaan töitä mielensä ja kroppansa kanssa, että tämä aika kahlataan läpi mielialan pysyessä plussan puolella. Jo pienikin lumisateen poikanen vaikutti uskomattomalla voimalla. Ihan kuin hetkellinen valkeus olisi ollut lohduttava taputus päälaelle ” Kyllä sinä selviät ”.

Voimavarat täytyy nyt kaivaa muualta kuin neljästä vuodenajasta ja niiden voimauttavasta muuttumisesta. Itselleni masennuskaudet ovat olleet tuttu vieras läpi elämäni ja kaamos sekä kevät ovat olleet aikoja kun mieli on venytetty äärirajoilleen.

Vaikka kirjoitankin pimeästä vuodenajasta ja tympääntymisestä tähän pimeyteen, jotain on muuttunut. Saatan olla ajoittain alakuloinen ja velloa saamattomuuden keskellä, mutta masennus on poissa ja sillä ei ole enää asiaa minun pirttiini. En oikeastaan ymmärrä itsekään mitä on tapahtunut. Suuret linjat ovat elämässäni muuttuneet isosti parin viimeisen vuoden aikana. Seuraan elämäntehtävääni kuin punaista lankaa ja se lanka pitää minut TOIVIOTIELLÄ. Aina on toivoa. Epätoivo voi olla hetkellistä, mutta TOIVO ( kuvassa Toivo- poikani ♥ ) voittaa aina. Niin se vain menee ja siihen kun luottaa apinan raivolla, niin vikaan ei voi mennä. Uskon unelmaani ja teen tällä hetkellä Unelmieni työtä, vaikka helppoa se ei toki aina ole. Mutta kuitenkin sata kertaa helpompaa kuin elää päivänsä haikailemalla ”sitten kun elämään ”.

Joka päivä voin valita. Valitsen rakkauden elämään ja sitoudun siihen.
Valitsen tässä vuodenajassa myös himmailun ja hidastamisen. Aloitan joulutunnelman luomisen tasan tarkkaan joulukuun eka päivä ja en tee enää mitään loppuvuoden tavoitteita, vaan annan asioiden soljua omalla painollaan. Niinkuin elämässä ja luonnossa alunperin kuuluukin tehdä.
Samalla kun hidastan ja armahdan itseäni joulua kohti, kohoavat energiani luonnostaan ja pakottamatta jo ensi vuoden puolelle. IHANAA! Pian kääntyy taas yksi puhdas lehti elämän vuosikirjassa ja se on sama asia kuin luminen taputus päälaelle. Sinä selvisit voittajana tästä vuodesta ja selviät vastakin.
Ensi vuosi aloitetaankin sitten täydellä tohinalla ja haluan antaa lukijoilleni ihanan mahdollisuuden aloittaa Vuosi 2018 kanssani uusien, voimauttavien muutosten luomisesta käsin! 
Minä tein päätöksen kaksi vuotta sitten muuttaa tarinani ryhtyä seuraamaan elämäntehtävääni ja se polku kulkee edelleen allani vahvana ja tukien joka askeltani.
Isoin asia joka estää meitä etenemästä elämässä haluamaamme suuntaan ja näivettää unelmat, on tarina jota kerromme itsestämme ja itsellemme.
– Minä en tiedä mitä tehdä…
– Minä en osaa…
– Minulla on liikaa kiireitä…
– Minä en jaksa enkä pysty muuttumaan..

Oletko valmis muuttamaan tarinasi?

Unelmien Polku- valmennus voi täysin muuttaa käsityksesi itsestäsi, elämästäsi ja menneisyydestäsi. On täysin mahdollista, että tämä valmennus auttaa sinua tuntemaan itsesi onnellisemmaksi, vapaammaksi ja innostuneemmaksi elämästä kuin koskaan ennen. Jos minä muutin oman tarinani loin unelmieni elämän, sinä myös pystyt siihen.


 

Haluan että sinun unelmasi toteutuu ja lähdet seuraamaan punaista omaa punaista lankaasi, joten olen jatkanut Unelmien Polku- valmennuksen JOULULAHJATARJOUSTA, joka on – 45% alennus Unelmien Polku- valmennuksesta. Valmennuksen normaalihinta on 195 €.

Tämä tarjous on ainutkertainen, sillä Unelmien Polku tulee muuttumaan hinnaltaan ensi vuonna.

 

Saat valmennuksen erikoisalennuksen, kun lisäät ostoskorissa KOODIN: joululahja.

TUTUSTU UNELMIEN POLKUUN JA LÄHDE MUKAAN MUUTTAMAAN OMA TARINASI JA LÖYTÄMÄÄN OMA ELÄMÄNTEHTÄVÄSI

Katso lisää:

UNELMIEN POLKU

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply