Pääsiäisen ihana Raw- porkkanakakku

On aika alkaa laskeutumaan pääsiäisen rauhaan.

Itsellenikin sattui useampi vapaapäivä tähän juhlapyhien ympärille ja heti kun saan vähän etäisyyttä arjesta, niin silloin tietysti luovuus nostaa päätään ja on pakko päästä toteuttamaan uusia visioitaan!

Halusin kehitellä uuden raakakakun ja porkkanakakusta minulla ei olekaan vielä reseptiä.

Ah ja voi mikä resepti syntyikään! Sitruunan kirpsakkuus yhdistettynä kermaiseen, makeaan cashew-täytteeseen, rouskuva mausteinen pohjataikina…siitä se sitten syntyi. Pääsiäisen ihana Raw- porkkanakakku!

Koristelun kruunaa marinoidut porkkana- ja appelsiinisuikaleet. Liian terveellistä? Ei tietenkään, energiaa tästä herkusta ei puutu, mutta joka lusikallinen on täyttä hyvää tekevää ravintoa.

Nappaa resepti talteen!

P.S. Lopussa kerron sinulle uudistuneesta muutosvalmennuksestani.

Pääsiäisen ihana Raw- porkkanakakku

GLUTEENITON, MAIDOTON

Pohja:

3 dl liotettuja, huuhdeltuja saksanpähkinöitä

1/2 dl kookossokeria ( Puhdistamo )

1 luomuporkkana

1/2 tl suolaa

1 tl kanelia

1/2 tl muskottipähkinää

1/2 dl sulatettua kookosöljyä

Mittaa monitoimikoneen kulhoon pähkinät, pätki joukkoon porkkana. Aja karkeaksi rouheeksi. Lisää mausteet ja kookosöljy. Pyöräytä vielä sekaisin, mutta jätä massa rouheaksi. Taputtele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ( halk. 20 cm ) ja laita pohja jääkaappiin.

Täyte:

5 dl liotettuja, huuhdeltuja cashewpähkinöitä

1 luomusitruunan mehu

1/2 dl hunajaa

1 dl vettä

5 tippaa eteeristä Orange + öljyä ( ei välttämätön, mutta syventää makua )

ripaus suolaa

1 tl vaniljajauhetta

1 dl sulatettua kookosöljyä

1 tl hienoa psylliumjauhetta ( Puhdistamo )

Tarvitset täytettä varten tehosekoittimen, eli blenderin. Näin saat mahdollisimman tasaisen lopputuloksen. Laita blenderin kulhoon cashewpähkinät, sitruunanmehu, hunaja, vesi ja eteerinen appelsiiniöljy. Aja kermaiseksi massaksi.

Lisää vanilja, suola, sulatettu kookosöljy sekä psylliumjauhe. Pyöräytä massa hyvin sekaisin ja maista haluatko lisää makeutta. Kaada täyte pohjan päälle ja aseta pakastimeen n. 1/2 tunniksi jähmettymään.

Koristelu:

1 suikaloitu luomuporkkana

1 luomuappelsiinin kuori raastettuna

1/2 sitruunan tai appelsiinin mehu

1 rkl hunajaa

2 tippaa eteeristä Orange + öljyä

Sekoita suikaloitu porkkana ja appelsiininkuoriraaste sitruunamehun, hunajan ja eteerisen appelsiiniöljyn joukkoon. Anna pehmentyä ja marinoitua n. 30 min. Tämä jälkeen siivilöi liemi pois ja nauti se vaikka piristävänä shottina!

Koristele jähmettynyt kakku porkkanasuikaleilla, tyrnimarjoilla ja sitruunalla. Lisää halutessasi pinnalle myös kookoshiutaleita, mintunlehtiä, kaakaonibsejä ym.

Nauti ihanasta kahvipöydän herkusta!

Ihanaa pääsiäisen aikaa!




Haluatko lähteä kanssani muutosmatkalle uuteen hyvinvointiin?

Unelmien Polku- Askeleet transformaatioon on uudistettu valmennusmatka, joka opastaa sinut oman elämänmuutoksesi alkuun. Koulutus on matka uudenlaiseen henkiseen hyvinvointiin, jossa luotat omaan intuitioosi ja siihen mitä muutoksia sinun tulisi elämässäsi tehdä. Fyysinen transformaatio tapahtuu siinä sivussa kuin itsekseen 🙂

Tutustu valmennukseen:

https://www.satumalinen.fi/uutta-unelmien-polku-verkkovalmennus/

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply