Palautteita Satumaisen elämän raakaruokakursseilta.

 

Olen pariin otteeseen osallistunut Sadun kursseille. Molemmilla kerroilla olen oppinut uutta raakaruokailusta, syönyt herkullisia ruokia ja tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin. Satu on innostava ja mutkaton opettaja, jonka kursseille aion osallistua vastakin.

-Anne Petäjäniemi-Björklund
Raakaleivonta- kurssi oli mielenkiintoinen. Kiva, kun pääsi itse tekemään. Yhteinen teehetki kurssi-illan lopussa oli mukava illan päätös.Hyvä olisi, jos sinulla olisi  joitakin tuotteita "heti mukaan" ostettavissa. Aika monella saattaa se innostus laantua ennen seuraavaa kauppareissua.Puitteet pienkurssille on kivat ja tila on tunnelmallinen.
- Sari Mäki
Terveelliset kokkaukset on kuitenkin niin mielenkiintoisia. Ja on kiva lähteä juuri kaverin, äidin, lapsen tai siskon tms. kanssa kurssille viettämään rutiineista poikkeavaa mukavaa iltaa.
Kerroit kivasti taustatietoa pähkinöiden liotuksesta ja irish mossista yms. juttuja joita ei pelkistä lehtien resepteistä lukemalla aukea. Sekä suolaiset ja makeat tuotokset olivat kaikki ihan mielettömän hyviä!
- Anniina Pudas
Raakaleivonnan kurssi oli loistava. Ohjelman runko sekä ohjeistus oli selkeää ja aikataulu sopivan väljä. Kurssille varattu tila oli tunnelmallinen ja toimiva pienelle ryhmälle. Saimme toimia itseohjautuvasti Satun läsnäollessa. Oli mukavaa, kun saimme kattavan alustuksen raakaravinnosta sekä kuulla sinun tarinasi aluksi. Itse tekeminen sujui joustavasti pareittain. Oli ihan mahtavaa huomata kuinka pian toisilleen tuntemattomista ihmisistä muodostui pian hauska ja yhtenäinen ryhmä. Reseptit olivat sopivan helppoja aloittelijalle. Illan kruunasti yhteinen teehetki ison pöydän ääressä, jossa pääsimme nauttimaan tekemistämme herkuista ja keskustelemaan mukavia. Piristävä ilta arjen keskelle!
- Tiina Hietamäki

 

Haluaisitko koota porukan ja oppia valmistamaan ihania raakaruokaherkkuja?

Satumaisen elämän suositut kokkauskurssit ovat täyttyneet vuosi toisensa jälkeen ja kurssilaiset ovat saaneet mahtavan määrän tietoa tästä uudistavasta ja energisöivästä ruokavaliosta.

Kursseillani on aina hauska ja vauhdikas pöhinä. Kurssilaiset saavat mukaansa tuhdin reseptiikan sekä tietenkin täyden vatsan!

Miltä maistuisivat esim:
- Supersuositut kesähampurilaiset
- Täyteläinen pinaatti quiche
- Mausteinen thai- pastasalaatti

- Raakapizzat

- Bataattiwrapit
- Hurmaava kerrosmoussekakku

- Suussasulavat mustikkakuppikakut

- Minttu-suklaakakku

- Jne....

- Suunnitellaan yhdessä sopiva menu!

Menu sisältää toivomusten mukaan 4- 5 ruokalajia

Kurssille mahtuu 5- 10 hlöä kokkaamaan, joten tunnelma on mukavan leppoisa ja tuttavallinen.

Kurssit järjestetään Espoon Vallikalliossa Zenith Cafessa.

 

Iltaan kuuluu kattava teoriaosuus, jossa käydään läpi raakaruoanvalmistuksen perusteita, sekä ruokavalion terveysvaikutuksia. Mukaan kotiinvietäväksi saat reseptiikan ( sekä sähköpostiin raakaruokainfoa ) ja jäljelle jääneitä ruokia. Kurssin kesto n. 3 tuntia. Ota mukaan oma esiliina ja rasioita kotiinviemisiä varten.

Kysy tarjousta!

KIINNOSTUITKO?

Kysy kursseja: info@satumalinen.fi

Suunnitellaan juuri sinun tarpeisiin sopiva kurssi!

 

 

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin