Haluaisitko oppia kuinka yhdistetään raakakakkuleivontaan ripaus eteeristen öljyjen taikaa?

RAKASTU RAAKAKAKKUIHIN on uudenlainen raakaleivonnan kurssi, jossa leivonnaiset saavat twistinsä erilaisista hyvää tekevistä eteerisistä öljyistä.

Raakakakut ovat:

  • gluteenittomia
  • kasvipohjaisia
  • erittäin ravintorikkaita
  • eivät sisällä valkoista sokeria

Olen järjestänyt suosittuja raakaruokakursseja jo vuosien ajan kotonani, koteihin ja yrityksiin kutsuttuna sekä eri työväenopistoissa ja nyt olen huomannut miten upeasti eteeriset Young Living PLUS+ öljyt sopivat raakakakkujen valmistukseen. Ravintolisäöljyt, eli PLUS+ öljyt ovat hyväksyttyjä sisäiseen käyttöön ja niistä löytyy upea valikoima erilaisia, erittäin aromikkaita ja terveellisiä öljyjä.

Haluaisitko sinä oppia hyödyntämään eteerisiä öljyjä raakaleivonnassa?

TILAA SATUMAISEN ELÄMÄN RAAKAKAKKUKURSSI KOTIISI!

Opetan kurssilla:

  • Mitä on raakaleivonta ja yleensä raakaravinnon terveydelliset ja ravitsemukselliset näkökulmat.
  • Mitä raaka- aineita tarvitaan ja millaisilla laitteilla pääset alkuun.
  • Miten eteerisiä öljyjä hyödynnetään raakaleivonnassa.
  • Valmistan 3 eri raakaleivonnaista demo- esityksenä ja pääset näkemään konkreettisesti erilaisten leivonnaisten valmistusta.
  • Pääset herkuttelemaan ihanilla leivonnaisilla ja loput saat itsellesi tai jaat kurssilaisten kesken.
  • Pidän lyhyen infon Eteeristen öljyjen käytöstä ja hyödyistä terveyteen ja hyvinvointiin.

Tuon mukanani kattavan valikoiman erilaisia öljyjä mm. laventelia, piparminttua, sitrusöljyjä, yrttiöljyjä ja erilaisia öljysekoituksia joita pääset testaamaan ja tuoksuttelemaan kurssin aikana.

Kurssilla saat kattavan tietopaketin raakaleivonnasta, ravitsemuksesta, välineistä ja raaka- aineista joita käytetään raakaleivonnassa. Lisäksi saat itsellesi reseptiikkapaketin ja haluamasi tuotenäytteen eteerisistä öljyistä.

Kurssin hinta alkaen 49 €/ hlö

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä: info@satumalinen.fi


Palautteita Satumaisen elämän raakaruokakursseilta.

 

Olen pariin otteeseen osallistunut Sadun kursseille. Molemmilla kerroilla olen oppinut uutta raakaruokailusta, syönyt herkullisia ruokia ja tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin. Satu on innostava ja mutkaton opettaja, jonka kursseille aion osallistua vastakin.

-Anne Petäjäniemi-Björklund
Raakaleivonta- kurssi oli mielenkiintoinen. Kiva, kun pääsi itse tekemään. Yhteinen teehetki kurssi-illan lopussa oli mukava illan päätös.Hyvä olisi, jos sinulla olisi  joitakin tuotteita "heti mukaan" ostettavissa. Aika monella saattaa se innostus laantua ennen seuraavaa kauppareissua.Puitteet pienkurssille on kivat ja tila on tunnelmallinen.
- Sari Mäki
Terveelliset kokkaukset on kuitenkin niin mielenkiintoisia. Ja on kiva lähteä juuri kaverin, äidin, lapsen tai siskon tms. kanssa kurssille viettämään rutiineista poikkeavaa mukavaa iltaa.
Kerroit kivasti taustatietoa pähkinöiden liotuksesta ja irish mossista yms. juttuja joita ei pelkistä lehtien resepteistä lukemalla aukea. Sekä suolaiset ja makeat tuotokset olivat kaikki ihan mielettömän hyviä!
- Anniina Pudas
Raakaleivonnan kurssi oli loistava. Ohjelman runko sekä ohjeistus oli selkeää ja aikataulu sopivan väljä. Kurssille varattu tila oli tunnelmallinen ja toimiva pienelle ryhmälle. Saimme toimia itseohjautuvasti Satun läsnäollessa. Oli mukavaa, kun saimme kattavan alustuksen raakaravinnosta sekä kuulla sinun tarinasi aluksi. Itse tekeminen sujui joustavasti pareittain. Oli ihan mahtavaa huomata kuinka pian toisilleen tuntemattomista ihmisistä muodostui pian hauska ja yhtenäinen ryhmä. Reseptit olivat sopivan helppoja aloittelijalle. Illan kruunasti yhteinen teehetki ison pöydän ääressä, jossa pääsimme nauttimaan tekemistämme herkuista ja keskustelemaan mukavia. Piristävä ilta arjen keskelle!
- Tiina Hietamäki

Raakaravinto vei sydämeni jo vuosia sitten herkullisuudellaan, terveydellään ja aivan uudella tavalla valmistaa ruokaa. Olen opiskellut raakaravinnosta lähes "kaiken" ja toteuttanut intohimoani mm. järjestämällä raakaruokakursseja ja toiminut eri työväenopistoissa opettajana. Tänä päivänä kurssitan myös vegaanista ruoanvalmistusta ja minusta on upeaa yhdistää sekä raakaruoka- että vegaaninen ruoanvalmistus.

Tässä pieni juttu minusta Elävä raakaravinto- yhdistyksen lehdessä marraskuussa 2017.


 

 

 

 

 

 

 Kysy raakaruokakursseja kotiin, työpaikalle, polttareihin...

Haluaisitko koota porukan vaikkapa omaan kotikeittiöösi tai työpaikallesi ja oppia valmistamaan ihania raakaruokaherkkuja? Satumaisen elämän suositut kokkauskurssit ovat täyttyneet vuosi toisensa jälkeen ja kurssilaiset ovat saaneet mahtavan määrän tietoa tästä uudistavasta ja energisöivästä ruokavaliosta.

Kursseillani on aina hauska ja vauhdikas pöhinä. Kurssilaiset saavat mukaansa tuhdin reseptiikan sekä tietenkin täyden vatsan!

Miltä maistuisivat esim:
- Supersuositut kesähampurilaiset
- Täyteläinen pinaatti quiche
- Mausteinen thai- pastasalaatti

- Raakapizzat

- Bataattiwrapit
- Hurmaava kerrosmoussekakku

- Suussasulavat mustikkakuppikakut

- Minttu-suklaakakku

- Jne....

- Suunnitellaan yhdessä sopiva menu!

Menu sisältää toivomusten mukaan 4- 5 ruokalajia

Kurssille mahtuu max. 7 hlöä kokkaamaan, joten tunnelma on mukavan leppoisa ja tuttavallinen.

 

Iltaan kuuluu kattava teoriaosuus, jossa käydään läpi raakaruoanvalmistuksen perusteita, sekä ruokavalion terveysvaikutuksia. Mukaan kotiinvietäväksi saat reseptiikan ( sekä sähköpostiin raakaruokainfoa ) ja jäljelle jääneitä ruokia. Kurssin kesto n. 3 tuntia. Ota mukaan oma esiliina ja rasioita kotiinviemisiä varten.

Kysy tarjousta!

KIINNOSTUITKO?

Kysy kursseja: info@satumalinen.fi

 

Oletko jo tutustunut Satumaisen hyvinvoinnin resepteihin? Rakkaimmat reseptini on nyt koottu yhteen pakettiin käteväksi e- kirjaksi!

Katso lisää!

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin