Raakaravinto vei sydämeni jo vuosia sitten herkullisuudellaan, terveydellään ja aivan uudella tavalla valmistaa ruokaa. Olen opiskellut raakaravinnosta lähes "kaiken" ja toteuttanut intohimoani mm. järjestämällä raakaruokakursseja ja toiminut eri työväenopistoissa opettajana. Tänä päivänä kurssitan myös vegaanista ruoanvalmistusta ja minusta on upeaa yhdistää sekä raakaruoka- että vegaaninen ruoanvalmistus.

Tässä pieni juttu minusta Elävä raakaravinto- yhdistyksen lehdessä marraskuussa 2017.


 

 

 

 

 

 

 Kysy raakaruokakursseja kotiin, työpaikalle, polttareihin...

Haluaisitko koota porukan vaikkapa omaan kotikeittiöösi tai työpaikallesi ja oppia valmistamaan ihania raakaruokaherkkuja? Satumaisen elämän suositut kokkauskurssit ovat täyttyneet vuosi toisensa jälkeen ja kurssilaiset ovat saaneet mahtavan määrän tietoa tästä uudistavasta ja energisöivästä ruokavaliosta.

Kursseillani on aina hauska ja vauhdikas pöhinä. Kurssilaiset saavat mukaansa tuhdin reseptiikan sekä tietenkin täyden vatsan!

Miltä maistuisivat esim:
- Supersuositut kesähampurilaiset
- Täyteläinen pinaatti quiche
- Mausteinen thai- pastasalaatti

- Raakapizzat

- Bataattiwrapit
- Hurmaava kerrosmoussekakku

- Suussasulavat mustikkakuppikakut

- Minttu-suklaakakku

- Jne....

- Suunnitellaan yhdessä sopiva menu!

Menu sisältää toivomusten mukaan 4- 5 ruokalajia

Kurssille mahtuu max. 7 hlöä kokkaamaan, joten tunnelma on mukavan leppoisa ja tuttavallinen.

 

Iltaan kuuluu kattava teoriaosuus, jossa käydään läpi raakaruoanvalmistuksen perusteita, sekä ruokavalion terveysvaikutuksia. Mukaan kotiinvietäväksi saat reseptiikan ( sekä sähköpostiin raakaruokainfoa ) ja jäljelle jääneitä ruokia. Kurssin kesto n. 3 tuntia. Ota mukaan oma esiliina ja rasioita kotiinviemisiä varten.

Kysy tarjousta!

KIINNOSTUITKO?

Kysy kursseja: info@satumalinen.fi

 

Oletko jo tutustunut Satumaisen hyvinvoinnin resepteihin? Rakkaimmat reseptini on nyt koottu yhteen pakettiin käteväksi e- kirjaksi!

Katso lisää!

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin