Etsitkö elämällesi uutta suuntaa…?

Satumaisen elämän valmennus – Avain sinun näköiseen unelmaelämään.

Satumaisen elämän valmennus rohkaisee sinua nousemaan oman elämäsi kuningattareksi. Työstät uskomuksiasi, vapaudut alitajuisista esteistä ja otat askeleita kohti oman näköistä, merkityksellisempää elämää. 

 

SATUMAISEN ELÄMÄN valmennus auttaa sinua voimaantumaan ja selkiyttämään elämääsi.

Tuntuuko sinusta ehkä joiltakin näistä:

 • Kaipaat muutosta elämääsi, mutta et ehkä uskalla luopua vanhasta.
 • Olet jumiutunut samoihin kaavoihin ja toimintamalleihin.
 • Olet alakuloinen ja ehkä masentunutkin.
 • Tiedät että sinulla on unelma, mutta askeleet kohti unelmaasi tuntuvat liian suurilta otettavaksi.
 • Kaipaat elämänmuutosta, työuran vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai vain uutta virtaa arkeesi.
 • Olet ehkä keskellä ikäkriisiä tai lähtemässä uuteen suuntaan elämässäsi ja kaipaat siihen tukea.

SATUMAISEN ELÄMÄN valmennuksessa:

 • Tehdään alkukartoitus joka selkiyttää mihin asioihin kaipaat apua.
 • Käytetään selkeitä, inspiroivia ja käytännöllisiä harjoituksia valmennuksen tukena, mm. kirjalliset tehtävät, mielikuvaharjoitteet ja regressio- ohjaus.
 • Valmennus perustuu eteenpäinvieviin toimintamalleihin ( mm. positiivinen psykologia ja ratkaisukeskeisyys ),joiden avulla valmennettava itse avautuu myönteisille muutoksille ja saavuttaa tavoitteensa.
 • Opit purkamaan haitallisia uskomuksia ja muuttamaan omia ajatusmalleja myönteisempään suuntaan, jolloin omat voimavarat ja vahvuudet pääsevät kukoistamaan.
 • Saat työkaluja itsesi kehittämiseen joiden avulla pidät yllä varmempaa, positiivisempaa ja myönteistä kuvaa itsestäsi arjen haasteiden keskellä.
 • Mahdollistat kasvuprosessin joka vie sinua eteenpäin elämässä ja nostaa itsevarmuuttasi ihmisenä ja oman elämäsi kuningattarena.

SATUMAISEN ELÄMÄN valmennus auttaa:

 • Negatiivisen kierteen katkaisemiseen. Saatat olla huomaamattasi jumiutunut ja uhriutunut oman elämäntilanteesi vangiksi, jolloin negatiiviset ajatukset ja toimintamallit vievät helposti mukanaan.
 • Heikkoon itsetuntoon. On tärkeää että opit arvostamaan itseäsi ja kaikki mitä ajattelet itsestäsi muokkaavat lisää sitä mitä olet. Avaudut uuteen, myönteiseen ja lempeään suhtautumistapaan itseäsi kohtaan.
 • Oman elämän hallintaan. Löydät selkeitä suuntaviivoja joiden avulla kohotat itseäsi onnellisempaan elämään.
 • Vahvistumaan ja voimaantumaan ihmisenä. Saat työkaluja joilla torjut muiden ihmisten negatiivisen energian imemisen itseesi.
 • Löytämään vahvuutesi ja omat lahjakkuutesi, jotka valjastat palvelemaan sinua elämänpolullasi ja mahdollistamaan myönteisen elämänmuutoksen.

LOPPUTULOS:

 • Olet aidosti ja rehellisesti se ihminen joka sinun kuuluu ollakin. Et enää yritä miellyttää muita.
 • Elämänmyönteisyys lisääntyy ja opit elämään hetkessä. Tulevaisuutta ei ole olemassakaan ja menneisyyttä on mahdotonta saada takaisin.
 • Et enää elä ”sitkun”- elämää, vaan uskallat ottaa vastaan myös haasteita ja olla rohkea ja varma päätöksissäsi.
 • Mielenrauha ja rakkaus ovat läsnä elämässäsi yhä enemmän. Kun lakkaamme hötkyilemästä ja hermoilemasta jatkuvasti, alamme kuulla aidosti sydämen ääntä ja sielumme toiveita.
 • Egon dominoiva käskyvalta vaimenee. Se ei poistu ikinä, eikä niin ole tarkoitettukaan. Sen sijaan että ego ohjailee päivittäisiä ajatuksiasi ja toimintojasi, opit työkaluja joilla hiljennyt ja rauhoitat mielesi.
 • Opit stressinhallintatyökaluja ja rauhoittamaan elämänrytmiäsi. Nukut paremmin, syöt terveellisemmin, olet pirteä ja aikaansaava.
 • Asetat tavoitteita itsellesi ja opit miten saavuttaa ne. Löydät mahdollisesti uuden elämäntehtäväsi, teet vihdoin elämäntapamuutoksen, ryhdyt yrittäjäksi unelma-allallesi, löydät elämänkumppanin jne.
 • Onnellisuus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi lisääntyy. Kun olet onnellinen ja tasapainoinen, toimit peilinä myös muille ihmisille.

Tervetuloa ottamaan askelia kohti rohkeampaa ja itsevarmempaa, mutta ehkä myös herkempää itseäsi.

Meillä naisilla on valtava tehtävä kannatella monia eri arkipäivän rooleja. Jonain päivänä alat kyseenalaistaa näitä eri rooleja ja tutustumaan enemmän siihen, kuka todella olet ja mitä oikeasti kaipaat elämältä. Mitä sinä kaipaat?

Olen täällä sinua varten ja valmiina opastamaan sinua askel askeleelta kohti herkempää ja intuitiivisempaa minääsi. Kuitenkin niin että samalla nouset omaan voimaasi ja takaisin oman elämäsi kuningattareksi jollaisena sinun kuuluu tässä elämässä kulkeakin. Olet valmis tälle matkalle. Ota siis ensimmäinen askel ja lähdetään matkaan!

Rakkaudella,

Satu♥

 

LCF Life Coach ( Valmentamo )

Holistic Health Coach ( Institute for Integrative Nutrition )

Regressio- ja rentoutusohjaaja ( Valon voima ja ilo )

Ravitsemusteknikko

Raakaruokakouluttaja ja kokki

Satumaisen elämän kursseista ja valmennuksista sanottua:

 

Unelmien polku on ollut erittäin hyvä kurssi, se on avannut ajatteluani, minä olen alkanut puhdistautua syvältä, avannut silmät. Haluan kertoa sinulle tavoitteeni;” MInusta tulee yrittäjä” Satu, tässä laivassa en tunne pakkoa, puristusta enkä sitä täytyy yrittää vaan minua naurattaa, lapsenomainen into, kyyti on lempeää asiat soljuvat, hassuja yhteensattumia, tunnen vahvaa lämpöä olen löytänyt suuntani haluan olla paras ja kehittää itsestäni alani parhaan. Minä selviän!!! Matkani vasta alussa, mutta rohkeasti lähden etenemään ja rakentamaan unelmaani johon uskon 200%:sti. MINÄ ONNISTUN!!
Alusta asti olen tiennyt nimesi lukiessa, sinä olet minulle ollut oikea suunnannäyttäjä, sydämellinen kiitos!❤
Minna

Olen tykännyt kovasti kurssistasi ja tuottamastasi UNELMIEN POLKU- materiaalista. Esim. viimeisin moduuli oli tosi paikallaan, kun kerroit että unelmatyöskentely saadaan useissa lähteissä näyttämään helpolta ja sitä se ei aina kuitenkaan ole.
Olen myös tykännyt meditaatioista ja tehtävistä. Olen itse monipuolinen ja tarvitsen monenlaista materiaalia tueksi.
Kokonaisuus on ollut lämminhenkinen ja innostava.
Oletko ajatellut jatkokurssia?? Olisi hienoa jos tekisit!! ”
Tiina K.

valmennus oli tosi ihana. ? olin hirmu kiireinen kesän alussa, enkä ehtinyt oikein keskittyä valmennukseen, mutta kun loma alkoi oli viimein aikaa! Olikin tosi kiva, että kurssia sai käydä omassa tahdissa. Kokonaisuus oli mielestäni todella selkeä ja inspiroiva, ja minulle se ainakin antoi paljon ajateltavaa.

Kiitos tuhannesti! ?

Eeva

Kiitos hienosta kurssista!

Minusta kurssin sisältö oli mielenkiintoinen ja armollinen. Teksteistä ja puheosuuksista huokui lämmin ajattelutapa, jossa ei syyllistetty. Annettiin tilaa lukijalle ymmärtää asiat.

Asiat oli selitetty selkokielellä ja niissä ei ollut liian tarkkoja ohjeilta. Tämä antoi minulle juuri lisävoimaa lähteä muutoksia toteuttamaan.

Hieno kurssi. Suosittelen lämpimästi kenelle tahansa.

Tiina


 

 

Kiinnostuitko?


VALMENNUSPAKETTI

Valmennuspaketti 3 x 60 min. Tapaamiset Espoossa tai Skypessa.

Sisältää kirjallisen alkukartoituksen.

199 €

 

 

Täältä valmennukseen. Huom! Käytössä tällä hetkellä suomalaiset pankkikorttimaksut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin keskustellaan mihin elämäntilanteeseen juuri sinä tarvitset apua ja voimaantumista.

 
Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

 

Käytämme valmennuksessa apuna erilaisia apuvälineitä, mm. eteerisiä öljyjä ja chakra- työskentelyyn kristalleja.


Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin