KURSSI AVAUTUMASSA....ILMOITTAUDU ODOTUSLISTALLE: info@satumalinen.fi

Vastaa kutsuun ja aloita transformaatio kohti naiseuden korkeinta potentiaaliasi.

 

SOUL FOOD SISTERHOOD, on ohjelma ja regressiomatka, jonka avulla työstät syvällä sisällä uinuvia tarpeitasi, unelmiasi ja todellista naiseuden pyhää voimaa. Avaudut muistamaan kuka sinä todella olet ja mitä matkoja olet elämiesi aikana tehnyt jotta tulisit siksi joka sinun kuuluukin olla.

Olen Satu Malinen, mentorisi ja ohjaajasi.

Kerron kuinka oma elämäni muuttui, kun opin kuuntelemaan, eheytymään ja toimimaan todellisen voimanaiseuteni kanssa. Löysin syvän transformaation tarpeen, joka tulisi puhaltamaan ja puhdistamaan läpi kaikilla elämän osa- alueilla.

Transformaatio oli arvokas lahja jonka sain kokea regressio- opintojeni kautta ja tehdä ne vaikeatkin muutokset elämässäni joita olin eniten yrittänyt ignoorata. Muutosmatkan aikana löysin sisältäni monia kipupisteitä, pelkoja ja eheytymistarpeita jotka vaativat nousta pinnalle. Prosessi opetti hylkäämään pienentävät ajatusmallit ja vanhat opit joita olin koodannut sisälleni vuosikausien ajan. Voima ja viisaus alkoivat nostaa päätään, kehollinen eheytyminen ja rakkaus itseä kohtaan nousivat voimavaroikseni. Opin ottamaan yhteyttä ikiaikaiseen jumalattareeni joka asui sisälläni ja henkisyyteni laajeni. Syntyi sukupolvien sisaruuden ketju, joka yhdisti minut vuosisataisiin voimanaisen ja parantajan juuriini. Elämäntehtäväni, lahjani ja velvollisuuteni on jatkaa tätä ketjua ja yhdistää siihen niin paljon naisia ja sisaria kuin vain tässä elämässä annetaan aikaa.

Kutsun naisia ja sisaria yhdistämään voimansa ja lahjansa, eheytymään ja luomaan uutta. Löytämään ikiaikaiset kätketyt naiseuden salaisuudet ja universaalin rakkauden.💜

 

Satu Malinen

Raakaruokakouluttaja ja kokki

Holistic Health Coach

LCF Life Coach

Regressio- ohjaaja

Reiki- opiskelija

Satumainen elämä- sivuston ja Enkelten ruokaa- blogin perustaja

 

 

Transformaation prosessi on voimakas ja samaan aikaan astumista rakkaudelliseen armoon. Se tarkoittaa kirjaimellisesti muutosta joka elämän osa- alueella ainakin vähän. Kaikkea ei tarvitse, tai edes pidä muuttaa, mutta transformaatio tulee koskettamaan jollain tasolla vääjäämättömästi kaikkia asioita elämässäsi.

Tässä elämässä pelkkä toive sielun tasolla muutoksesta on turhaa, ellet anna mahdollisuutta myös keholliseen transformaatioon. Siirtymä koskee aina myös solutason, emotionaalisen tason ja fyysisen tason transformaatiota. Kun vapautamme vanhoja tapoja, identiteettejä ja olettamuksia itsestämme, kehomme tarvitsee myös aikaa puhdistaa nämä tukokset järjestelmästään. Sen vuoksi kutsun prosessia nimellä Soul Food Sisterhood. Tarvitsemme ravintoa, huoltoa ja puhdistusta joka solulle ja sielun tasolle asti.

 

Kaikista kaunein on kuitenkin henkinen matka jolle avaudut. Opit ottamaan vastaan valonauttajien opastusta ja tukea, lisäämään tietoisuuttasi potentiaalista joka odottaa sisälläsi pääsyään vapaaksi.

Tämä matka tulee lisäämään myös runsautta elämääsi kaikilla tasoilla. Köydet jotka ovat pidätelleet sinua köyhyyslupauksessa, katkaistaan yksi kerrallaan. Ikiaikaiset blokit ja pelot sisällämme pidättävät meitä huolien täyttämässä elämäntilanteessa joka tuntuu ylitsepääsemättömältä. Autan sinut yli näiden pelkojen ja jännitteiden täyttämästä elämästä.

Nyt on aika tehdä työ.

Kurssi on tarkoitettu uuden ajan naisille jotka ovat valmiita nousemaan ylös ja kokemaan globaali muutos.

Se on kutsu pyhään feminiinisyyteen ja uuden naisen arkkityyppiin näinä heräämisen aikoina.

Naisen, joka ei pienennä itseään vain tehdäkseen muiden olon mukavaksi ja tullakseen hyväksytyksi.

Naisen, joka ymmärtää ja haluaa ottaa vastaan sielunsiskouden ja ikiaikaiset esiäitiemme opetukset.

Naisen joka ymmärtää että yksin hän on vahva, mutta yhdessä muiden kanssa kuin muuri.

Soul food sisterhood.

on opastus ja matka eheytymiseen, naisen luontaiseen voimaan ja viisauteen.

Kun ilmoittaudut kurssille, sinä saat ja opit:

 • 6 viikon ajan 6 kurssimateriaalipakettia sähköpostiisi.
 • Työkirjan
 • Videoita
 • Visualisointeja
 • Oma Soul food sisterhood- facebookryhmä, jossa kokoonnumme yhteen ja kurssimateriaalit tulevat myös ryhmään ladattavaksi.
 • Työkaluja, jotka auttavat sinua hyödyntämään korkeinta potentiaaliasi.
 • Opit työskentelemään energioiden kanssa jotka liikuttavat muutosvoimaa sisälläsi.
 • Harjoituksia ja opetuksia joihin voit aina palata.
 • Avaat sielusi kutsumusta ja löydät rohkeutta nousta uudelle tasolle elämässäsi.
 • Vedät puoleesi runsautta ja uusia mahdollisuuksia.
 • Opit kunnioittamaan ja vahvistamaan kehoasi ja naiseuttasi.

Viikko 1.

Ensimmäisellä viikolla lähdet tutustumaan sielusi kutsuun. Sinulle tulee tehtäviä jotka avaavat ja tarkentavat millaista transformaatiota itsessäsi haluat lähteä viemään eteenpäin. Selvitetään mitä pelkoja ja uskomuksia sinusta nousee kun lähdet kohti uutta naiseuden voimaasi.

Mitä sielusi eniten janoaa? Mitä asioita nousee pinnalle käsiteltäväksi ja tiputettavaksi pois?

Regeressiomatka 1. johdattaa sinut alkukysymysten äärelle.

Viikko 2.

Tällä toisella kurssiviikolla viikolla keskitymme kehorakkauteen, ruokaan ja nautintoon. Miksi nautinto on niin luotettava ja älykäs mittari kehopositiivisuuden luomisessa. Ravitse sisäistä jumalatartasi ja luo oikeat olosuhteet jolla ylläpidät tervettä elämäntapaa ja nostat hyvinvointisi uudelle tasolle. Tasapainoinen auttaa sinua kukoistamaan ja nauttimaan naiseudestasi.

Viikko 3.

Kolmannella viikolla tutustumme ikiaikaisten naisten perintöön joka elää sinussa. Mitä mysteerejä kannat mukanasi ja minkä jumalattarien jalanjäljissä kuljet. Mitä yhtäläisyyksiä voit löytää tämän päivän modernista naisesta ja satoja tai tuhansia vuosia sitten eläneestä esiäidistäsi. Kuinka otat yhteyden muinaisten naisten viisauteen ja voimaan joka elää sinussa ja hyödynnät sitä nykypäivän elämässäsi.

Viikko 4.

Neljännellä viikolla alamme avaamaan kutsumustyötäsi. Onko sinulla unelma elämäntehtävästä, mutta liian vähän aikaa laittaa toteen asioita jotka veisivät kohti unelmaasi? Multitaskaaminen on tämän ajan ongelma, joka hajottaa ihmistä ja energiaa liian moneen asiaan samaan aikaan. Uskaltaisitko luppua jostain jotta saisit uutta tilaa sielusi suunnitelmalle? Laitamme unelmasi siemenet itämään, jotta sinä voisit kasvaa samaan aikaan tehtäväsi kanssa samaan aikaan.

Maailma tarvitsee enemmän valotyöntekijöitä, taiteilijoita, näkijöitä, visionäärejä, sparraajia, ravintoasiantuntijoita, henkisen työn edistäjiä ja ihmisiä jotka ovat valmiita työstämään lisää valoa kaikille niille jotka vielä etsivät omaa valoaan. Haluatko sinä loistaa valoasi muille?

Viikko 5.

Viidennellä viikolla palautamme tasapainoon feminiinisen ja maskuliinisen energiasi. Miten nämä kaksi energiatasoa voivat olla epätasapainossa ja vaikuttaa omaan olotilaasi heikentävästi tai nostavasti? Käsittelemme myös sisäistä naiseuden rytmiäsi ja Chakra- alueita. Kuukausittain rytmisi on sinun opettajasi ja opettelemme kuuntelemaan herkällä korvalla ja lempeällä äänellä puhumaan sisäiselle rytmillemme.

Viikko 6.

Kuudennella viikolla kokoamme yhteen kaiken opitun ja opit rakentamaan itsellesi pyhän naiseuden seremonian. Opit millä tavoilla, apuvälineillä ja seremonioilla pidät yllä ihanan naiseuden voimaa ja flowta. Tärkeintä on että omistaudut päivittäin jollain tavalla kutsumuksellesi ja korkeamman värähtelytason ylläpitoon. Näin elämäsi muuttuu merkityksellisemmäksi viikko viikolta, vaikka välillä olisi tasanteita tai karikoita. Soul food sisterhood- metodi jää elämään arkeesi ja voit palata sen ääreen uudestaan ja uudestaan.

Viikko 7. BONUS MASTERCLASS!

Bonuskurssi!

Energian ja intuition yhdistäminen menestykselliseen elämään.

Tiedät sisimmässäsi että SE elää ja vaikuttaa arkeesi, valintoihisi ja päätöksiisi. Erityislahja, jonka avulla voit jakaa muuttaa elämääsi ja toimia tiiviissä yhteydessä maailmankaikkeuden kanssa. Sinun intuitiosi on arvokas lahja, jota opetan sinut nyt kuuntelemaan ja mahdollistamaan upeampia asioita elämässäsi. Sinun intuitiosi opastaa sinua aina ja ohjaa sinua elämään harmonisempaa elämää, kuin myös ottamaan rohkeita askelia unelmaasi kohti.

 

 

KURSSI AVAUTUMASSA...ILMOITTAUDU ODOTUSLISTALLE: info@satumalinen.fi.

 

.

KIITOS KUN LOISTAT VALOASI.

 

Satumaisen elämän kursseista ja valmennuksista palautteita:
Unelmien polku on ollut erittäin hyvä kurssi, se on avannut ajatteluani, minä olen alkanut puhdistautua syvältä, avannut silmät. Haluan kertoa sinulle tavoitteeni;" MInusta tulee yrittäjä" Satu, tässä laivassa en tunne pakkoa, puristusta enkä sitä täytyy yrittää vaan minua naurattaa, lapsenomainen into, kyyti on lempeää asiat soljuvat, hassuja yhteensattumia, tunnen vahvaa lämpöä olen löytänyt suuntani haluan olla paras ja kehittää itsestäni alani parhaan. Minä selviän!!! Matkani vasta alussa, mutta rohkeasti lähden etenemään ja rakentamaan unelmaani johon uskon 200%:sti. MINÄ ONNISTUN!!
Alusta asti olen tiennyt nimesi lukiessa, sinä olet minulle ollut oikea suunnannäyttäjä, sydämellinen kiitos!❤
Minna
Haluan kiittää monipuolisesta ja varsin kiinnostavasta kurssista, jossa oli annettu useita tehtäviä, jotka auttavat eteenpäin omalla polulla! Milja L.

Olen tykännyt kovasti kurssistasi ja tuottamastasi UNELMIEN POLKU- materiaalista. Esim. viimeisin moduuli oli tosi paikallaan, kun kerroit että unelmatyöskentely saadaan useissa lähteissä näyttämään helpolta ja sitä se ei aina kuitenkaan ole.
Olen myös tykännyt meditaatioista ja tehtävistä. Olen itse monipuolinen ja tarvitsen monenlaista materiaalia tueksi.
Kokonaisuus on ollut lämminhenkinen ja innostava.
Oletko ajatellut jatkokurssia?? Olisi hienoa jos tekisit!! "
Tiina K.

 

 

Unelmien polku matsku ollut tosi hyvää. Oon tykännyt ja palaillut lukemaan niitä. Printtasin ne itselle kansioon ettei tarvii mennä koneelle aina. Visualisaatioitakin olen kuunnellut. Ihana kurssi on.

Grethe K.

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin