Oletko tutustunut jo omaan suojelusenkeliisi?

Ehkä sinulla on kulkenut jo lapsesta asti enkeli rinnallasi jonka olet tiedostanut. Toisille taas suojelusenkelin läsnäolo avautuu jonkin tapahtuman, ehkä onnettomuudesta selviämisen yhteydessä voimallisesti.

Enkelit ovat meidän maailmassamme läsnä koko ajan vaikka et heitä näkisikään.

Oman suojelusenkelini olen tuntenut rientävän apuun voimallisesti kaksi eri kertaa kun olen meinannut ajaa autokolarin. Lisäksi tunnen enkelin läsnäolon kevyenä energiana ympärilläni ja pyydän vastauksia häneltä kun tarvitsen johdatusta. Välillä enkelin voi tuntea viehättävä tuoksuna tai tuoksuna josta tulee tunne että lähellä on joku edesmennyt läheinen joka on tullut tervehtimään sinua.

Lapsuudestani muistan kun olen nähnyt konkreettisesti kuinka enkeli kävi olohuoneessamme jossa istuin katsomassa televisiota. En unohda koskaan kun käänsin nopeasti pääni ja valkoinen hahmo tipautti pirtin penkillä olevan takin lattialle. Se oli ehkä henki, tai sitten uskon vahvasti että se oli enkeli. Myöhemmin elämässä minua on säännöllisesti opastettu henkimaailman pariin. Etenkin asuessamme pitkät vuodet kaukana Suomesta, minulle haluttiin tuoda viestiä että en ole yksin vaan minulla on henkioppaat ja enkelit jatkuvasti vierelläni kulkemassa.

 

Alta pääset suojelusenkelimeditaatioon. Laitathan minulle viestiä mikäli et saa mp-3 tiedostoa auki: info@satumalinen.fi

 

 

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin