Tasapainoittava meditaatio sinulle, ole hyvä.

Meditointi on oikeastaan avain kaikkeen.

( Meditaatioäänite sivun lopussa )

Meditointi voi merkitä sinulle eri asiaa kuin minulle. Minulle se merkitsee hiljentymistä, oman läsnäolon rauhassa lepäämistä, avautumista vastaanottavaan tilaan ja samalla sisäänpäin kääntymistä.

 

Meditatiivinen tila ei tarkoita jalat ristissä väkisin hankalassa asennossa pönöttämistä, se voi olla metsälenkki, antautuminen kunnon punttitreenille, siivoamiselle tai vaikka karjalanpiirakoiden rypyttämiselle.

Sen kyllä huomaa, jos ei ole vähään aikaan meditoinut. Huolet pääsevät niskan päälle, yhteys omaan itseen on tauolla ja mieli on levoton.

Itse tykkään kuunnella meditaatioäänitteitä. Nykyään teen niitä myös itse. Nauhoitan itselleni positiivisia affirmaatioita THINK UP aplikaatiolla ja oman äänen kuuntelu on yksi parhaimmista työkaluista, kun haluat asioihin vauhtia! Olen todennut tämän itse todella toimivaksi ja kuuntelen omia, kannustavia ja voimaannuttavia nauhoituksia säännollisesti. Kun teet omat affirmaatiosi, on tärkeää että kuuntelet niitä vähintään kaksi kertaa päivässä. Tutustu THINK UP aplikaatioon. Se on ilmainen.

 

Oman mielen kanssa työskentelyyn olen luonut Unelmien Polku- verkkovalmennuksen. Se on kehittynyt oikeastaan varsinaiseksi taikatyökaluksi, sillä kurssilaiset ovat sen avulla luoneet uusia ammatteja, elämänpolkuja ja puhdistaneet oman mielen mörköjä. Nousseet uudelle tasolle elämässään.

 

Unelmien polku on ollut erittäin hyvä kurssi, se on avannut ajatteluani, minä olen alkanut puhdistautua syvältä, avannut silmät. Haluan kertoa sinulle tavoitteeni;” MInusta tulee yrittäjä” Satu, tässä laivassa en tunne pakkoa, puristusta enkä sitä täytyy yrittää vaan minua naurattaa, lapsenomainen into, kyyti on lempeää asiat soljuvat, hassuja yhteensattumia, tunnen vahvaa lämpöä olen löytänyt suuntani haluan olla paras ja kehittää itsestäni alani parhaan. Minä selviän!!! Matkani vasta alussa, mutta rohkeasti lähden etenemään ja rakentamaan unelmaani johon uskon 200%:sti. MINÄ ONNISTUN!!
Alusta asti olen tiennyt nimesi lukiessa, sinä olet minulle ollut oikea suunnannäyttäjä, sydämellinen kiitos!❤
Minna
Unelmien Polku avautuu jälleen joulun jälkeen ja ilmoittautuminen on alkanut. Pääsemme aloittamaan vuoden 2018  uusilla ja raikkailla energioilla. Valmennus kasvaa ja uudistuu koko ajan ja haluan varmistaa, että jokainen pysyy tällä polulla mukana. Niinpä olen lisännyt valmennukseen mm. henkilökohtaisen alkukartoituksen ja Online Couching- sessiot.

Tutustu valmennukseen TÄÄLTÄ ja varaa paikkasi, sillä valmennus toteutuu vanhalla hinnalla enää loppuvuoden ajan.

Olen luonut sinulle kevyen, tasapainoittavan meditaation. Voit kuunnella sitä vaikka keskellä työpäivän, tarvitsen vain 7 minuutin rauhallisen hetken. Vastaanota meditaation avulla rauhallinen, tasapainoinen mieli ja muista että meditaatiohetkiin riittää vaikkapa vain muutaman minuutin syvähengitykset, jolloin viestit keholle ja mielelle ” mitään hätää ei ole ”.
Tässä sinulle TASAPAINOITTAVA MEDITAATIO, ole hyvä.
Iloa ja valoa päivääsi!
Jaa jos tykkäsit 🙂Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *