Verkkokaupan tuotteita myy Satumaa Organics Oy Y- tunnus 2412423-5. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Yhteystiedot:
Sähköposti: info@satumalinen.fi

Puhelin: 040 7643425

Osoite: Kiulutie 12 b, 02770 Espoo

Tuotteet tilataan verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/zenithcafe/

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta ja tilatut tuotteet, sekä toimipiste. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Holvi Payment Services Oy maksulaitos, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Holvi verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai yleisillä maksukorteilla.

Tilauksen voi peruuttaa 4 päivää ennen toimituspäivää.
Peruutus- ja palautusehdot

**Ladattavien tuotteiden peruutus- ja palautusehdot
Kuluttaja-asiakkaalla ei ole peruutusoikeutta verkkovalmennusten, verkkokurssien, sähköisten asiakirjojen tai muiden tarjoamiemme vastaavien palveluiden tilauksissa, ellei toisin mainita. Peruutusoikeutta ei ole jos tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla 14 vuorokauden peruutusoikeuden sisällä, ja asiakas on vahvistanut tilauksen hyväksyen siten peruuttamisoikeuden menettämisen. Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut digitaalisen tuotteen latauslinkin taikka linkin tai tunnukset sähköiseen palveluun.**

Kaikki sopimukset, tilaukset ja ostokset ovat sitovia eikä tuotteilla ole palautusoikeutta. Emme myöskään palauta rahoja.

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin