UUTTA Satumaisen elämän palveluissa!

Oikein ihanaa toukokuun ensimmäistä päivää!

Tämä kevät on ollut hurjaa rakentamisen aikaa. Vuosi 2017 oli monelle ihmiselle kaoottinen ja voimia koetteleva. Alkutalvi tuntui olevan vielä vanhojen rakenteiden ravistelua, mutta käännös valoisampaan oli väistämättä tapahtumassa.

Tuntuu että ne rakenteet mitä olin nostanut ilmoille hartiavoimin parin viimeisen vuoden aikana yrityksessäni, rymähtivät kasaan heti alkutalvesta. Tuosta noin vaan. Muutaman hetken kylvin jo ajatuksessa heittää hanskat tiskiin, kunnes ymmärsin että olin taas lähempänä omaa totuutta siinä mitä minun kuuluukin tehdä. Vanhat rakenteet eivät enää palvelleet sitä tarkoitusta johon minua oltiin johdattamassa ja elämä näytti taas muutosvoimansa.

Olin rakentanut kuitenkin hyvän pohjan, perustukset olivat olemassa ja uudisrakentaminen pääsi vauhtiin tänä keväänä. Ensimmäinen kerros alkoi rakentumaan pala palalta. Sain asioihin sparrausta Redesanin Sannalta ja idean siitä, että omien kokemusten kautta minusta voisi tulla osa Redesanin sparraajatiimiä.

Olen opiskellut kaikessa hiljaisuudessa pienyrittäjien sparraajaksi ja sydäntäni lähellä on auttaa etenkin naisyrittäjiä omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvissä asioissa.

Minun erikoisalueitani ovat:

  • Yrittäjän kokonaisvaltainen hyvinvointi ( ravinto, lepo ja mielen tasapaino )
  • Yrittäjän jaksaminen ja stressaavien elämäntilanteiden hallinta.
  • Yrityksen suunnan selkiyttäminen kun tuntuu että seinä on edessä. Stressin ja paineen alla on hyvä saada tukea ulkopuoliselta auttajalta , joka tuo asioihin tuoretta näkökulmaa ja auttaa avaamaan ongelmavyyhtiä.
  • Yrittäjän itsensäkehittäminen ja oman unelmatyön luominen. Jos oma missiosi on hieman  epäselvä miksi toimii yrittäjänä, autan sinua selkiyttämään elämän eri osa- alueita ja luomaan tavoitteita työllesi.

 

 

 

Jos olet yrittäjä ja oman muutosmyllerryksesi keskellä, olen ihminen tukemaan sinua ja auttamaan näkemään uusia näkökulmia yrityksesi eri prosesseissa. Joskus yrittäjä tarvitsee vain ihmisen jonka päälle ”oksentaa” pahan olonsa. Teen myös 30 min. pikasparrauksia juurikin sen vuoksi että jo lyhytkin aika auttaa keventämään mielen päälle kerääntyneitä asioita.

Ota yhteyttä Redesanin kautta ja varaa sparraus!

 

 

Haluaisitko varata ajan ilmaiseen elämäntilanteen kartoitukseen?

 

 

Unelmani on ollut aina sparrata naisia kohti oman näköistä elämää. Tänä keväänä olen avannut vihdoin myös yksilövalmennuspalvelut.

Mitä tapahtuu SATUMAISEN ELÄMÄN valmennuksessa:

  • Tehdään alkukartoitus joka selkiyttää mihin asioihin kaipaat apua.
  • Käytetään selkeitä, inspiroivia ja käytännöllisiä harjoituksia valmennuksen tukena, mm. kirjalliset tehtävät, mielikuvaharjoitteet.
  • Valmennus perustuu eteenpäinvieviin toimintamalleihin ( mm. positiivinen psykologia ja ratkaisukeskeisyys ),joiden avulla valmennettava itse avautuu myönteisille muutoksille ja saavuttaa tavoitteensa.
  • Opit purkamaan haitallisia uskomuksia ja muuttamaan omia ajatusmalleja myönteisempään suuntaan, jolloin omat voimavarat ja vahvuudet pääsevät kukoistamaan.
  • Saat työkaluja itsesi kehittämiseen joiden avulla pidät yllä varmempaa, positiivisempaa ja myönteistä kuvaa itsestäsi arjen haasteiden keskellä.
  • Mahdollistat kasvuprosessin joka vie sinua eteenpäin elämässä ja nostaa itsevarmuuttasi ihmisenä ja oman elämäsi kuningattarena.

 

Haluaisitko varata ajan ilmaiseen elämäntilanteen alkukartoitukseen?

Alkukartoitus ei velvoita valmennuksen ostoon, vaan sen kautta sinulle avautuu mahdollisia muutostarpeita ja saat näkökulmaa voisiko henkilökohtainen valmennus toimia sinulle.

TUTUSTU SATUMAISEN ELÄMÄN YKSILÖVALMENNUKSEEN JA OTA YHTEYTTÄ TÄÄLTÄ.

Kerro yhteydenottolomakeessa hieman elämäntilanteestasi ja mihin asioihin kaipaat muutosta. Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 

Onnenpisaroita sinunkin kevääseen!

Satu

 

 

 

 

Jaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *