Unelmien polku- Askeleet transformaatioon verkkovalmennus.

Matka sielusi kutsuun ja runsaampaan elämään.

Mikä on SINUN haasteesi tällä hetkellä?

→ Tuntuuko sinusta että olisit hukannut osan itsestäsi perusarjen alle?

→ Pinnistelet arkea eteenpäin ja elämässäsi on paljon haasteita jotka eivät vain hellitä.

→ Imetkö helposti toisten ihmisten negatiivisia, lannistavia energioita?

→ Kiire ja paine saavat koko kropan sekaisin, eikä ole aikaa eikä jaksamista huolehtia omista tarpeistasi?

→ Tuntuuko sinusta, että teet jo KAIKKESI muuttaaksesi itseäsi vetovoimaisemmaksi ja onnellisemmaksi, mutta silti mikään ei muutu. Paitsi sinä itse muutut aina vähän enemmän onnettomaksi ja turhautuneeksi?

→ Haluatko saavuttaa vielä jotain MAAGISTA tässä elämässä ja sisimmässäsi tiedät että se on mahdollista kyllä sinullekin. Kun vain löytäisit oikeat keinot ja voimavarat voittaa alitajuiset pelot ja esteet.

→ Onko sinulla unelma elämästä, jossa voisit lopettaa negatiivisuuden ja väsymyksen kierteen ja elää vihdoin tasapainoisempaa ja energisempää, ilon täyttämää arkea?

 

 

 

 

 

Minä tiedän miltä sinusta tuntuu.

Olin uupunut, turhautunut ja ylipainoinen perheenäiti, joka lähetti hullun toiveen maailmankaikkeuteen ja lähti tavoittelemaan omaa transformaatiota.

Kun antauduin täysin omalle muutosmatkalleni, esteet yksi toisensa jälkeen tipahtivat pois ja universumi alkoi tipauttelemaan polulleni ihmeitä toisensa jälkeen.

Mielenrauha, onnellisuus, helppous ja etenkin vetovoiman laki saivat täysin uuden mahdollisuuden ja merkityksen elämässäni.

 

 


Tämä valmennus on sinulle joka:

 • Olet kiinnostunut henkisestä kasvusta ja haluat löytää oman jumalaisen elämäntehtäväsi.
 • Haluat elää rikkaampaa ja runsaampaa elämää, et vain ole vielä löytänyt keinoja kuinka lähteä työstämään omaa taloudellista tilannetta uuteen, palkitsevampaan suuntaan.
 • Haaveilet yrittäjyydestä ja vapaudesta luoda juuri oman näköinen työ.
 • Olet kompastellut ja pettynyt liian monta kertaa elämänpolullasi ja koet että manifestointi kohti parempaa elämää ei ole tuottanut toivottuja tuloksia.

 

 

Löydä omat voimavarasi ja tutustu sielusi suunnitelmaan. Saatat löytää aivan uuden elämäntehtäväsi, joka on aina ollut olemassa, mutta arjen ja järjen ääni eivät ole antaneet sen puhjeta eloon.

Meillä kaikilla on täällä maapallolla oma erityinen tehtävämme ja sinun erityinen, jumalainen tehtäväsi on sinetöity sydämeesi. Se tehtävä, sinun unelmasi, on vain yhden lukon aukaisun päässä. Tarvitset siihen lukkoon työkaluja jotka avaavat sinussa blokkeja ja jumeja, jotka ovat muodostuneet mielesi tasolle jo hyvin varhain.

 Kun alamme työstämään omia loputtomalta tuntuvia estoja, blokkeja ja purkamaan mielen kerrostumia, ainoastaan tällä tavalla pääsemme lähemmäksi omaa sielun tehtävää ja korkeampaa viisautta. Pääsemme nousemaan egon, eli mielen luomista uskomuksista ja peloista pois.

 

Opit luomaan elämääsi rakkaudelliselta pohjalta aina vain eteenpäin!

Se mitä tunnemme tänään ja millaisia ajatuksia valitsemme tänään, luo huomiselle pohjaa. Kun olemme negatiivisuuden kierteessä, sille tunteelle ei meinaa tulla loppua. Opit valitsemaan kiitollisia, uutta pohjaa luovia tunnetiloja joka päivä. Luot uutta tulevaisuuttasi joka päivä.

 

 

 

 


 

Kerrotko itsestäsi rajoittavia tarinoita, jotka eivät ole totta?

Me ihmiset kerromme helposti itsestämme ja elämästämme tarinoita, jotka ajavat meidät tuntemaan itsemme onnettomiksi, epävarmoiksi ja voimattomiksi. Kuten:

 • Olen tehnyt jo valintani tässä elämässäni. Mitä voisin tehdä enemmän?
 • En voi olla koskaan täysin onnellinen, koska elämä on kuitenkin epäreilua ja palauttaa minut maan pinnalle.
 • Olen sotkenut asiani. Talouteni on kuralla. Sinnittelen vain elämässä eteenpäin.
 • En ansaitse menestystä ja onnellisuutta koska....
 • En ole tarpeeksi hyvä, epäonnistun kuitenkin.
 • Jne...

Oletko valmis muuttamaan tarinasi?

Tämä valmennus voi täysin muuttaa käsityksesi itsestäsi, elämästäsi ja menneisyydestäsi. On täysin mahdollista, että tämä valmennus auttaa sinua tuntemaan itsesi onnellisemmaksi, vapaammaksi ja innostuneemmaksi elämästä kuin koskaan ennen.

 

Haluatko sinäkin?

 • muuttua sekä fyysisesti että henkisesti kärvistelijästä kuningattareksi.
 • etsit intohimoa ja tuulta purjeisiin löytää oma elämäntehtäväsi.
 • kaipaat vahvistusta henkiseen hyvinvointiin ja keho- mieli- sielu- yhteyden löytämiseen.
 • olet valmis vastaanottamaan runsautta elämääsi.
 • haaveilet mahdollisesti hyvinvointiyrittäjyydestä.
 • haluat löytää sisäisen valotyöntekijäsi.
 • oppia hyödyntämään vetovoiman lakia.

 

 

 

 • oppia erilaisia sisäisten blokkien ja rajoitteiden purkamista.

Olen Satu Malinen, valmentajasi ja mentorisi.

Unelmien polku on ollut valmennuksistani rakkain. Koska se on voimallinen ja eheyttävä. En pystyisi jakamaan tätä tietoutta ellen olisi itse oppinut ja kokeillut kaikkea kantapään kautta. Nyt haluan, että sinä onnistut luomaan elämääsi enemmän onnellisuutta, onnistumisia, unelmien toteutumista, runsautta ja etenkin vapautta.

Unelmien polun avulla opit uusia työkaluja mielesi työstämiseen ja autan sinua löytämään ei vain ripauksen, vaan roppakaupalla ihmeitä elämääsi. Uskon, että sinä löydät elämäsi suuremman tarkoituksen.

Vaatii hurjan paljon omistautumista, kärsivällisyyttä, lempeyttä, erilaisia harjoituksia ja loputonta itseensä uskomista, jotta voi vapautua oman mielensä kahleista ja rajoituksista.

Mutta se on mahdollista! Tämä valmennusmatka on koottu niin, että sinun ei tarvitse käydä samoja kompastuspolkuja ja virheitä läpi niinkuin minä. Seuraat vain ohjeitani ja Unelmien tie odottaa sinua.

Ethän pienennä itseäsi ja sitä mitä voit saavuttaa elämässäsi. Työstetään yhdessä pelot pois ja avaudutaan vastaanottamaan Unelmaelämä!

Rakkaudella,

Satu

Holistic Health Coach

LCF Life Coach

Regressio- ja rentoutusohjaaja

Reiki- opiskelija

Ruokavelho ja kouluttaja

 


 

Mitä valmennus sisältää?

 

Osa 1.

Oman unelman selkiyttäminen ja tavoitteen rakentaminen. Mikä on SINUN transformaatiotarpeesi?

Mikä on sinun tilanteesi mistä lähdetään etenemään? Käydään läpi asioita jotka ovat tällä hetkellä elämässäsi pinnalla ja ovat läsnä raskaina energioina.

Mikä on sinun unelmasi? Onko se uusi työ? Hyppy yrittäjyyteen? Lisää rahallista runsautta? Vai mikä?

Rakennetaan tavoite johta kohti lähdet kulkemaan.

Mitkä asiat estävät unelmasi toteutumista? Oletko itse oman unelmasi esteenä? Oman kokemukseni mukaan, me ihmiset itse rakennamme aika hurjan puolustusjärjestelmän joka estää elämästä elämää täysillä ja nauttimasta kaikesta runsaudesta mitä olisi mahdollista saavuttaa.

Vahvan pohjan rakentaminen unelmien polulle, on kuin unelma olisi jo puoliksi saavutettu!

Osa 2.

Valonauttajat tukenasi. Tutustut meditaation avulla omaan suojelusenkeliisi ja pääset vahvistamaan sydänyhteyttäsi hänen avullaan.

Muista aina pyytää ja lähettää rukous, niin että toiveesi kuullaan.

Miksi ja miten enkelit ovat niin vahvasti mukana unelmiesi toteutumisessa?Ihminen on kautta aikojen hakenut yhteyttä, turvaa ja lohtua enkeleiltä. Tässä epävarmuuden ajassa enkelit tuovat oman panoksensa sinun hyvinvointiisi, omaan vahvuutesi ja viisauteesi. He auttavat sinua kukoistamaan ja kasvamaan yhdessä unelmasi kanssa!

Opit pyytämään valonauttajilta apua ja tutustumaan heidän hienovaraisiin viesteihinsä. Vahva enkeliyhteys ja henkinen kasvu vauhdittaa unelmasi toteutumista!

Enkelit eivät voi puuttua elämäsi kulkuun, he odottavat että annat heille luvan tulla elämääsi ja auttaa sinua. On siis erittäin tärkeää, että meillä on enkeleiden apu tässä tärkeässä tehtävässä, unelmien polun kulkijana.

Haluatko oman enkelitulkinnan? Halutessasi teen sinulle enkelikanavoinnin jonka avulla annat luvan enkeleiden ja valonauttajien tulla elämääsi opastamaan.

Osa 3.

Vetovoiman laki.

Nyt viimeistään valjastetaan käyttöön vetovoiman lait! Miten law of attraction toimii? Miten opit käyttämään vetovoiman lakeja päivittäin ja mitkä ovat ne tehotyökalut jotka tarvitset unelmasi toteutumiseen?

Vetovoiman laki on upea työkalu mutta myös hyvin tavallinen ja hyödyllinen meille kaikille ihmisille, kun vain opimme sitä käyttämään ja annamme itsellemme luvan luottaa siihen. Vetovoiman lakeja pitää oppia työstämään ja tämä viikko on yksi tärkeimmistä oman itsesi hurjaan kasvuun ja unelmasi toteutumiseen!

Miksi kiitollisuus, ilo ja elämän hauskuus ovat niin voimakkaita ja tärkeitä tunteita unelmien toteuttamisessa

Opit ymmärtämään miten antaminen ja vastaanottaminen toimivat tasapainossa ja tarvitset välillä myös maailmankaikkeuden muistutuksia tämän tasapainon ylläpitämiseen.

Näin vetovoiman laki toimii.

Kun alamme harjoittaa yhteydenottoa sisäiseen viisauteen ja sitä kautta keveämpään elämään, rauhaan ja ilon läsnäoloon, kaikesta tästä alkaa tulla rutiini. Kun alamme saamaan yhteyden tähän tilaan, egon valta vähenee ja opimme kuuntelemaan todellisia tarpeitamme ja mahdollistamme unelmien toteutumisen.

Osa 4.

Oletko valmis upeaan Transformaatioosi?

Viimeisellä viikolla Unelmien polku ja Askeleet Transformaatioon ovat edessäsi. Mitä voit odottaa tulevaisuudessa ja kuinka pidät yllä vahvaa yhteyttä itseesi?

Kuinka voit viedä sanomaasi eteenpäin muillekin ja toimia esimerkkinä sekä kaiken hyvän lähettiläänä tässä maailmassa?

Sinä olet pysähtymätön ja energiasi virtaa vapaana. Sinä pysyt positiivisena vaikka ajat olisivat vaikeat. Ympäröit itsesi samankaltaisilla ihmisillä ja mikään ei estä sinua enää toteuttamasta unelmiasi. Sinä tiedät mitä haluat ja toteutat sen. Pidät itsestäsi hyvää huolta ja osaat käyttää mielenhallintataitoja pitääksesi itsesi tasapainoisena ja energiasi vapaana virtaamassa. Tällä viimeisellä viikolla päästät unelmasi lentoon ja katsot itseäsi uudella, rohkealla ja loputtoman uteliaalla tavalla. Sinä pystyt mihin vain ♥

Sinä jatkat kasvuasi ihmisenä ja osaat kääntää ideasi ja unelmasi todeksi.

Osaat käsitellä pelkojasi ja haasteita jotka uhkaavat jumiuttaa sinut paikallesi.

Sinä haluat jatkaa kasvuasi ihmisenä ja oppia ja harjoittaa lisää vetovoiman lakeja.

Satumaisen elämän kursseista ja valmennuksista palautteita:
Unelmien polku on ollut erittäin hyvä kurssi, se on avannut ajatteluani, minä olen alkanut puhdistautua syvältä, avannut silmät. Haluan kertoa sinulle tavoitteeni;" MInusta tulee yrittäjä" Satu, tässä laivassa en tunne pakkoa, puristusta enkä sitä täytyy yrittää vaan minua naurattaa, lapsenomainen into, kyyti on lempeää asiat soljuvat, hassuja yhteensattumia, tunnen vahvaa lämpöä olen löytänyt suuntani haluan olla paras ja kehittää itsestäni alani parhaan. Minä selviän!!! Matkani vasta alussa, mutta rohkeasti lähden etenemään ja rakentamaan unelmaani johon uskon 200%:sti. MINÄ ONNISTUN!!
Alusta asti olen tiennyt nimesi lukiessa, sinä olet minulle ollut oikea suunnannäyttäjä, sydämellinen kiitos!❤
Minna
Haluan kiittää monipuolisesta ja varsin kiinnostavasta kurssista, jossa oli annettu useita tehtäviä, jotka auttavat eteenpäin omalla polulla! Milja L.

Olen tykännyt kovasti kurssistasi ja tuottamastasi UNELMIEN POLKU- materiaalista. Esim. viimeisin moduuli oli tosi paikallaan, kun kerroit että unelmatyöskentely saadaan useissa lähteissä näyttämään helpolta ja sitä se ei aina kuitenkaan ole.
Olen myös tykännyt meditaatioista ja tehtävistä. Olen itse monipuolinen ja tarvitsen monenlaista materiaalia tueksi.
Kokonaisuus on ollut lämminhenkinen ja innostava.
Oletko ajatellut jatkokurssia?? Olisi hienoa jos tekisit!! "
Tiina K.

 

 

Unelmien polku matsku ollut tosi hyvää. Oon tykännyt ja palaillut lukemaan niitä. Printtasin ne itselle kansioon ettei tarvii mennä koneelle aina. Visualisaatioitakin olen kuunnellut. Ihana kurssi on.

Grethe K.

Mitä kaikkea ihanaa kuuluu Unelmien Polku- Askeleet transformaatioon valmennukseen?

Pääset kirjautumaan kurssisivustolle ja materiaalit ovat AINA käytössäsi.

 

 

Upeat, runsaat moduulit sisältävät:

 • kirjalliset materiaaliosuudet
 • tehtäväosuuden
 • ihanan MEDITAATIOKIRJASTON
 • lukuisan määrän videoita joissa opastan sinua eteenpäin polullasi.
 • Lisäksi pian avautuu....VOIMAKANAVA FACEBOOKISSA!

 

 

Mitä tuloksia saat kurssista?

Sinä

 • Opit ottamaan yhteyden omaan sydänvoimaasi ja toimimaan sisäisestä viisaudesta ja rakkaudesta käsin.
 • Opit tunnistamaan, purkamaan ja eheyttämään sisäisiä blokkejasi ja uskomusjärjestelmääsi.
 • Opit ottamaan 100% vastuun valinnoistasi ja ajatuksistasi.
 • Opit että unelmien toteutumiseen vaaditaan fyysisen ja henkisen rakkaudellinen yhteistyö.
 • Opit runsaasti manifestointikeinoja ja upeita työkaluja joilla pitää yllä unelmaelämän flow.
 • Opit että vastoinkäymiset elämässä ovat tärkeitä etappeja eheytymisprosessissa ja avaavat tietä henkisellä polullasi.

 


Unelmien polku- askeleet transformaatioon lisäksi saat BONUSLAHJANA kaksi upeaa kurssipakettia jotka mahdollistavat sinun onnistumisen omassa muutoksessasi.

 Saat BONUS- lahjaksi >>>>

- 7 askelta ihmeelliseen elämään - Vapaudu esteistä ja muutu onnellisuusmagneetiksi.

- Satumaisen hyvinvoinnin reseptit - Lahja hyvinvointisi tueksi. Yli 30 raakaruoka- ja vegaanista reseptiä.

 

 7 askelta ihmeelliseen elämään- bonus valmennus sisältää:

Tukee sinua transformaatiossasi ja avartaa itsetuntemustasi. Tämä valmennusio sisältää moduulit:

 • Askel 1. Käännä esteet ja vastoinkäymiset opasteiksi elämässäsi. Esteet elämässäsi opastavat kiertotien oikeaan suuntaan.
 • Askel 2. Voita muutoksen pelko. Mitä pelkopohjaisia tarinoita kerrot itsellesi? Kuinka ne estävät sinua tuntemasta olevasi johdatettu ja onnellinen elämässäsi.
 • Askel 3. Antautumisen ihme. Kun riisut suojamuurisi ja vastustuksen, rajaton opastus avautuu elämääsi!
 • Askel 4. Sinun täydellinen kehosi. Opi voima jolla lopetat negatiivisuuden kierteen ja rakastut kehoosi. 
 • Askel 5. Kiitollisuuden kuningattareksi. Luo kiitollisuuden voima ja vastaanota elämääsi ihmeitä.
 • Askel 6. Sinä olet onnellisuusmagneetti! Unelmaelämäsi on jo oven takana!
 • Askel 7. Tervetuloa ihmeellinen elämä! Luo joka päivä eteenpäin onnellista ja rakkaudellista elämääsi. 

 


 

 

 

Kurssipaketin hinta on nyt 99 € ( norm. 149€ ) jolla saat ikuisen pääsyn materiaaleihin!

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

HUOM! Ostaessasi kurssin, saat kuitin mukana ohjeet sisäänkirjautumiseen kurssisivustolle!

 

 

 

 

OSTA VALMENNUS TURVALLISESTI HOLVI- VERKKOKAUPAN KAUTTA.

 

 

 

Sinua odotetaan. Polkusi on valoisana edessäsi.

Lämpimästi tervetuloa elämäsi muutosmatkalle.

 

 

 

TietosuojaselosteJaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin