Sinun polkusi on ainutlaatuinen.

Avaudu ja antaudu omalle kasvunpolullesi ja vastaanota transformaatio joka muuttaa elämäsi.

→ Oletko keskellä kaikki voimat nielevää elämäntilannetta?

→ Pinnistelet arkea eteenpäin ja elämässäsi on paljon haasteita.

→ Imetkö helposti toisten ihmisten negatiivisia, lannistavia energioita?

→ Kiire ja paine saavat koko kropan sekaisin, eikä ole aikaa eikä jaksamista huolehtia itsestäsi?

→ Tuntuuko sinusta, että teet jo KAIKKESI muuttaaksesi itseäsi vetovoimaisemmaksi ja onnellisemmaksi, mutta silti mikään ei muutu. Paitsi sinä itse muutut aina vähän enemmän onnettomaksi ja turhautuneeksi?

→ Haluatko saavuttaa vielä jotain MAAGISTA tässä elämässä ja sisimmässäsi tiedät että se on mahdollista kyllä sinullekin. Kun vain löytäisit oikeat keinot ja voimavarat voittaa alitajuiset pelot ja esteet.

→ Onko sinulla unelma elämästä, jossa voisit lopettaa negatiivisyyden ja väsymyksen kierteen ja elää vihdoin tasapainoisempaa ja energisempää arkea?

→ Haluatko löytää oman Unelmien polkusi ja lähteä kulkemaan sitä kohti?

Minä tiedän miltä sinusta tuntuu.

Olin uupunut, turhautunut ja ylipainoinen perheenäiti, joka lähetti hullun toiveen maailmankaikkeuteen ja lähti tavoittelemaan omaa transformaatiota.

Kun antauduin täysin omalle muutosmatkalleni, esteet yksi toisensa jälkeen tipahtivat pois ja universumi alkoi tipauttelemaan polulleni ihmeitä toisensa jälkeen.

Mielenrauha, onnellisuus, helppous ja etenkin vetovoiman laki saivat täysin uuden mahdollisuuden ja merkityksen elämässäni.

Painoni alkoi tippua hurjaa vauhtia ja vuosi(kymmenten) jojoilu oli tullut päätökseensä. Tunnen itseni vihdoin täydelliseksi naiseksi joka ymmärsi että KAIKKI fyysiset muutokset lähtevät pään sisältä eivätkä loputtomasta diettaamisesta.

Nyt autan sinua löytämään oman transformaatiopolkusi kohti seesteisempää ja rakkaudellisempaa elämää!

Elämäntarkoituksesi alkaa loistamaan kirkkaana tähtenä jota seuraat.

 

 

Löydä omat voimavarasi ja tutustu sielusi suunnitelmaan. Saatat löytää aivan uuden elämäntehtäväsi, joka on aina ollut olemassa, mutta arjen ja järjen ääni eivät ole antaneet sen puhjeta eloon.

Meillä kaikilla on täällä maapallolla oma erityinen tehtävämme ja sinun erityinen, jumalainen tehtäväsi on sinetöity sydämeesi. Se tehtävä, sinun unelmasi, on vain yhden lukon aukaisun päässä. Tarvitset siihen lukkoon työkaluja jotka avaavat sinussa blokkeja ja jumeja, jotka ovat muodostuneet mielesi tasolle jo hyvin varhain.

Lupaan, että matka on kokemisen arvoinen. Kun alamme työstämään omia loputtomalta tuntuvia estoja, blokkeja ja purkamaan mielen kerrostumia, ainoastaan tällä tavalla pääsemme lähemmäksi omaa sielun tehtävää ja korkeampaa viisautta. Pääsemme nousemaan egon, eli mielen luomista uskomuksista ja peloista pois.

 

Opit luomaan elämääsi rakkaudelliselta pohjalta aina vain eteenpäin!

Se mitä tunnemme tänään ja millaisia ajatuksia valitsemme tänään, luo huomiselle pohjaa. Kun olemme negatiivisuuden kierteessä, sille tunteelle ei meinaa tulla loppua. Opit valitsemaan kiitollisia, uutta pohjaa luovia tunnetiloja joka päivä. Luot uutta tulevaisuuttasi joka päivä.

TULEVAISUUTESI KUULUU OLLA VALOISA JA KAUNIS.

 

 


Kerrotko itsestäsi rajoittavia tarinoita, jotka eivät ole totta?

Me ihmiset kerromme helposti itsestämme ja elämästämme tarinoita, jotka ajavat meidät tuntemaan itsemme onnettomiksi, epävarmoiksi ja voimattomiksi. Kuten:

 • Olen tehnyt jo valintani tässä elämässäni. Mitä voisin tehdä enemmän?
 • En voi olla koskaan täysin onnellinen, koska elämä on kuitenkin epäreilua ja palauttaa minut maan pinnalle.
 • Olen sotkenut asiani. Talouteni on kuralla. Sinnittelen vain elämässä eteenpäin.
 • En ansaitse menestystä ja onnellisuutta koska....
 • En ole tarpeeksi hyvä, epäonnistun kuitenkin.
 • Jne...

Oletko valmis muuttamaan tarinasi?

Tämä valmennus voi täysin muuttaa käsityksesi itsestäsi, elämästäsi ja menneisyydestäsi. On täysin mahdollista, että tämä valmennus auttaa sinua tuntemaan itsesi onnellisemmaksi, vapaammaksi ja innostuneemmaksi elämästä kuin koskaan ennen.


 

Haluatko sinäkin?

 • muuttua sekä fyysisesti että henkisesti kärvistelijästä kuningattareksi.
 • etsit intohimoa ja tuulta purjeisiin löytää oma elämäntehtäväsi.
 • kaipaat vahvistusta henkiseen hyvinvointiin ja keho- mieli- sielu- yhteyden löytämiseen.
 • olet valmis vastaanottamaan runsautta elämääsi.
 • haaveilet hyvinvointiyrittäjyydestä.
 • haluat löytää sisäisen valotyöntekijäsi.
 • oppia manifestoinnin salat.
 • oppia erilaisia sisäisten blokkien ja rajoitteiden purkamista.

Olen Satu Malinen, valmentajasi ja mentorisi.

Unelmien polku  on ollut valmennuksistani rakkain. Siinä yhdistyvät kaikki ne elementit joita olen oppinut elämän kovassa koulussa. En pystyisi jakamaan tätä tietoutta ellen olisi itse oppinut ja kokeillut kaikkea kantapään kautta. Nyt haluan, että sinä onnistut luomaan elämääsi enemmän onnellisuutta, onnistumisia, unelmien toteutumista, runsautta ja etenkin vapautta. Unelmien tie ei ole koskaan suoraviivainen, vaan välillä hyvinkin sotkuinen ja monttuinen polku. Vaatii hurjan paljon omistautumista, kärsivällisyyttä, lempeyttä, erilaisia harjoituksia ja loputonta itseensä uskomista, jotta voi vapautua oman mielensä kahleista ja rajoituksista.

Mutta se on mahdollista! Tämä valmennusmatka on koottu niin, että sinun ei tarvitse käydä samoja kompastuspolkuja ja virheitä läpi niinkuin minä. Seuraat vain ohjeitani ja Unelmien tie odottaa sinua.

Ethän pienennä itseäsi ja sitä mitä voit saavuttaa elämässäsi. Työstetään yhdessä pelot pois ja avaudutaan vastaanottamaan Unelmaelämä!

Rakkaudella,

Satu

 


 

Mitä Unelmien polku- Askeleet transformaatioon antaa sinulle?

Tämä valmennus on sinulle, joka olet avoin ja halukas muuttamaan elämäsi suuntaa kohti omia unelmiasi.Unelmasi muuttuu tavoitteeksi, alat työstämään ja ottamaan askelia kohtia ihanampaa elämää. Opit luottamaan intuitiosi voimaan ja luomaan elämääsi eteenpäin vahvempana ja rohkeampana.

 

Mitä valmennus sisältää?

 

Osa 1.

Oman unelman selkiyttäminen ja tavoitteen rakentaminen.

Mikä on sinun tilanteesi mistä lähdetään etenemään? Käydään läpi asioita jotka ovat tällä hetkellä elämässäsi pinnalla ja ovat läsnä raskaina energioina.

Mikä on sinun unelmasi? Onko se uusi työ? Hyppy yrittäjyyteen? Lisää rahallista runsautta? Vai mikä?

Rakennetaan tavoite johta kohti lähdet kulkemaan.

Mitkä asiat estävät unelmasi toteutumista? Oletko itse oman unelmasi esteenä? Oman kokemukseni mukaan, me ihmiset itse rakennamme aika hurjan puolustusjärjestelmän joka estää elämästä elämää täysillä ja nauttimasta kaikesta runsaudesta mitä olisi mahdollista saavuttaa.

Ensimmäisellä viikolla luodaan vahva pohja unelmallesi ja vahvistetaan sydänyhteyttäsi ja työstetään mielen blokkeja.

Sinulla saattaa olla myös addiktioita, jotka estävät sinua kukoistamasta ja viemästä elämää sille tasolle jossa olet onnellinen.

Ensimmäisellä viikolla tapahtuu mahdollisesti jo vahvoja irtipäästämisiä. Opetellaan myös sietämään epävarmuutta ja kurkistetaan uteliaasti omia varjoja.

Vahvan pohjan rakentaminen unelmien polulle, on kuin unelma olisi jo puoliksi saavutettu!

Pohjan rakentamiseen tarvitaan oman voiman valjastaminen. Annetaan positiivisen energian virrata sisään. Ei pakoilla, eikä vastustella mielen vastustusta, vaan opitaan elämään egon kanssa. Pohjan rakentamiseen liittyy myös maadoittuminen. Käymme kurssin aikana läpi asioita, jotka voivat helposti nostaa mielen liiankin kevyeksi, joten opettelemme maadoittumaan ja pysymään turvallisella polulla koko kurssin ajan.

Osa 2.

Valonauttajat tukenasi. Tutustutaan ihaniin enkeleihin ja pääset vahvistamaan sydänyhteyttäsi heidän avullaan.

Muista aina pyytää ja lähettää rukous, niin että toiveesi kuullaan.

Miksi ja miten enkelit ovat niin vahvasti mukana unelmiesi toteutumisessa?Ihminen on kautta aikojen hakenut yhteyttä, turvaa ja lohtua enkeleiltä. Tässä epävarmuuden ajassa enkelit tuovat oman panoksensa sinun hyvinvointiisi, omaan vahvuutesi ja viisauteesi. He auttavat sinua kukoistamaan ja kasvamaan yhdessä unelmasi kanssa!

Opit pyytämään enkeleiltä apua ja tutustumaan heidän hienovaraisiin viesteihinsä. Sinussa on selvänäköisyyden lahja ja puhallamme sen eloon! Vahva enkeliyhteys ja henkinen kasvu vauhdittaa unelmasi toteutumista!

Miten enkelit pystyvät siis auttamaan sinua näinkin tärkeässä asiassa? Eikö enkelit ole vain kevyttä energiaa?

Enkeleiden energia on kevyttä, puhdistavaa ja aina ehdottoman positiivista. Monesti meillä ihmisillä saattaa olla selittämätön paha olo, mutta emme löydä siihen järkevää syytä. Kun vihdoin pyydät enkeleiden apua, saattaa tapahtua ratkaiseva muutos parempaan. Enkelit vain odottavat että pyytäisit heitä auttamaan.

Enkelit eivät voi puuttua elämäsi kulkuun, he odottavat että annat heille luvan tulla elämääsi ja auttaa sinua. On siis erittäin tärkeää, että meillä on enkeleiden apu tässä tärkeässä tehtävässä, unelmien polun kulkijana.

Haluatko oman enkelitulkinnan? Halutessasi teen sinulle enkelikanavoinnin jonka avulla annat luvan enkeleiden ja valonauttajien tulla elämääsi opastamaan.

Osa 3.

Vetovoiman laki.

Nyt viimeistään valjastetaan käyttöön vetovoiman lait! Miten law of attraction toimii? Miten opit käyttämään vetovoiman lakeja päivittäin ja mitkä ovat ne tehotyökalut jotka tarvitset unelmasi toteutumiseen?

Vetovoiman laki on upea työkalu mutta myös hyvin tavallinen ja hyödyllinen meille kaikille ihmisille, kun vain opimme sitä käyttämään ja annamme itsellemme luvan luottaa siihen. Vetovoiman lakeja pitää oppia työstämään ja tämä viikko on yksi tärkeimmistä oman itsesi hurjaan kasvuun ja unelmasi toteutumiseen!

Mielen vahvistamiseen löytyy mahtavia työkaluja ja sitoutuminen haasteeseen antaa upean lopputuloksen.

Miksi kiitollisuus, ilo ja elämän hauskuus ovat niin voimakkaita ja tärkeitä tunteita unelmien toteuttamisessa

Opit ymmärtämään miten antaminen ja vastaanottaminen toimivat tasapainossa ja tarvitset välillä myös maailmankaikkeuden muistutuksia tämän tasapainon ylläpitämiseen.

Näin vetovoiman laki toimii.

Kun alamme harjoittaa yhteydenottoa sisäiseen viisauteen ja sitä kautta keveämpään elämään, rauhaan ja ilon läsnäoloon, kaikesta tästä alkaa tulla rutiini. Kun alamme saamaan yhteyden tähän tilaan, egon valta vähenee ja opimme kuuntelemaan todellisia tarpeitamme ja mahdollistamme unelmien toteutumisen.

Osa 4.

Oletko valmis upeaan Transformaatioosi?

Viimeisellä viikolla Unelmien polku ja Askeleet Transformaatioon ovat edessäsi. Mitä voit odottaa tulevaisuudessa ja kuinka pidät yllä vahvaa yhteyttä itseesi?

Kuinka voit viedä sanomaasi eteenpäin muillekin ja toimia esimerkkinä sekä kaiken hyvän lähettiläänä tässä maailmassa?

Sinä olet pysähtymätön ja energiasi virtaa vapaana. Sinä pysyt positiivisena vaikka ajat olisivat vaikeat. Ympäröit itsesi samankaltaisilla ihmisillä ja mikään ei estä sinua enää toteuttamasta unelmiasi. Sinä tiedät mitä haluat ja toteutat sen. Pidät itsestäsi hyvää huolta ja osaat käyttää mielenhallintataitoja pitääksesi itsesi tasapainoisena ja energiasi vapaana virtaamassa. Tällä viimeisellä viikolla päästät unelmasi lentoon ja katsot itseäsi uudella, rohkealla ja loputtoman uteliaalla tavalla. Sinä pystyt mihin vain ♥

Sinä jatkat kasvuasi ihmisenä ja osaat kääntää ideasi ja unelmasi todeksi.

Osaat käsitellä pelkojasi ja haasteita jotka uhkaavat jumiuttaa sinut paikallesi.

Sinä haluat jatkaa kasvuasi ihmisenä ja oppia ja harjoittaa lisää vetovoiman lakeja.

Mitä minulle tapahtui, kun sitouduin omaan Transformaatiooni?

Satumaisen elämän kursseista ja valmennuksista palautteita:
Unelmien polku on ollut erittäin hyvä kurssi, se on avannut ajatteluani, minä olen alkanut puhdistautua syvältä, avannut silmät. Haluan kertoa sinulle tavoitteeni;" MInusta tulee yrittäjä" Satu, tässä laivassa en tunne pakkoa, puristusta enkä sitä täytyy yrittää vaan minua naurattaa, lapsenomainen into, kyyti on lempeää asiat soljuvat, hassuja yhteensattumia, tunnen vahvaa lämpöä olen löytänyt suuntani haluan olla paras ja kehittää itsestäni alani parhaan. Minä selviän!!! Matkani vasta alussa, mutta rohkeasti lähden etenemään ja rakentamaan unelmaani johon uskon 200%:sti. MINÄ ONNISTUN!!
Alusta asti olen tiennyt nimesi lukiessa, sinä olet minulle ollut oikea suunnannäyttäjä, sydämellinen kiitos!❤
Minna

Olen tykännyt kovasti kurssistasi ja tuottamastasi UNELMIEN POLKU- materiaalista. Esim. viimeisin moduuli oli tosi paikallaan, kun kerroit että unelmatyöskentely saadaan useissa lähteissä näyttämään helpolta ja sitä se ei aina kuitenkaan ole.
Olen myös tykännyt meditaatioista ja tehtävistä. Olen itse monipuolinen ja tarvitsen monenlaista materiaalia tueksi.
Kokonaisuus on ollut lämminhenkinen ja innostava.
Oletko ajatellut jatkokurssia?? Olisi hienoa jos tekisit!! "
Tiina K.

 

 

Unelmien polku matsku ollut tosi hyvää. Oon tykännyt ja palaillut lukemaan niitä. Printtasin ne itselle kansioon ettei tarvii mennä koneelle aina. Visualisaatioitakin olen kuunnellut. Ihana kurssi on.

Grethe K.

Mitä kaikkea ihanaa kuuluu Unelmien Polku- Askeleet transformaatioon valmennukseen?

Materiaalit lähetetään suoraan tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiin. Saat 4 viikon ajan, kerran viikossa uudet materiaalit sähköpostiisi.

Runsas kirjallinen materiaali pdf- muodossa. Kirjallisesta osuudesta saat kaiken upean tiedon ja taidon mitä tarvitset unelmien työstämiseen.

Materiaalit jäävät sinulle ikuisesti omaan käyttöösi.

Jokaiseen kurssiviikkoon sisältyy myös voimauttava mielikuvaharjoittelu tai meditaatio. Mielikuvaharjoittelu on yksi tehokkaimmista työkaluista ja sanotaankin että sen mitä pystyt mielessäsi näkemään, pystyt myös todeksi muuttamaan. Meditaatio rauhoittaa kiireisen

mielen ja avaa lempeästi vastaanottamaan uutta. Äänitteet ovat mp3- muodossa.

Lisäksi saat minulta aina myös opetusvideon/ videotervehdyksen.


Jokaiseen opetusviikkoon sisältyy myös opetus- ja sparrausvideo. Videoiden avulla käsiteltävät aiheet tulevat elävällä tavalla esille ja jaan myös paljon omia henkilökohtaisia kokemuksiani.

 

Mitä tuloksia saat kurssista?

Sinä

 • Opit ottamaan yhteyden omaan sydänvoimaasi ja toimimaan sisäisestä viisaudesta ja rakkaudesta käsin.
 • Opit tunnistamaan, purkamaan ja eheyttämään sisäisiä blokkejasi ja uskomusjärjestelmääsi.
 • Opit ottamaan 100% vastuun valinnoistasi ja ajatuksistasi.
 • Opit että unelmien toteutumiseen vaaditaan fyysisen ja henkisen rakkaudellinen yhteistyö.
 • Opit runsaasti manifestointikeinoja ja upeita työkaluja joilla pitää yllä unelmaelämän flow.
 • Opit että vastoinkäymiset elämässä ovat tärkeitä etappeja eheytymisprosessissa ja avaavat tietä henkisellä polullasi.

VALMENNUKSEN STARTTIPÄIVÄ ON 4.5.2019 JOLLOIN SAAT ENSIMMÄISET MATERIAALIT SÄHKÖPOSTIISI.

Hinta 30.4.2019 asti

99 €

(  jonka jälkeen 149€ )

 

 

 

 

 

OSTA VALMENNUS TURVALLISESTI HOLVI- VERKKOKAUPAN KAUTTA.

        Mukaan pääset

↓↓↓

TÄÄLTÄ

 

Sinua odotetaan. Polkusi on valoisana edessäsi.

Lämpimästi tervetuloa elämäsi muutosmatkalle.

 

 

 

TietosuojaselosteJaa jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin